- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.881
Aaa kıyafetle mi tartiliyosun ben soyunuyorumEki Görüntüle 2244079
Selamlar. Dun giremedim hic once market alisverisi ordan avm ordan bebek gormeye gittik. Gecenin bi vakti pasta ve tatli yedim. Yemeseymisim 69u gorurmusum demek ki. Kismet artik mutluyum yine de bu sonuca.
İlk ciktigimda 70.9 geldim. Sonra hayir eksi cikmam lazim diyip ustumu basimi cikardim.500 gram kiyafetlerim eder mi bilemiyorum ama sonuc bu valla.
Benim de 700 gram kalmis.Sabah 1.2kg vermem lazımdı şimdi 800gr kaldı akşama tutar mı acep
Hadi kuaföre koşSaçlarımı kessem 500gr ordan gider
Sabah 1.2kg vermem lazımdı şimdi 800gr kaldı akşama tutar mı acep
Hadi kizlar başarırsınızBenim de 700 gram kalmis.
Birazda yat uyu vakit geçsinBen bugun bir Turk kahvesi , bir de sodali limon suyu icip 5 gibi duruma bakarim.
Dizi izliyorum.Birazda yat uyu vakit geçsin
Yirttin iste daha ne.
Sagol kaptanimGeçmiş olsun bebisine.
Kizlar 5 sezona kadar uzatabiliriz. Düşünme aşamasındayım. Eski arkadaşlar gelebilir ama yeni katılım benim açımdan bitmiştir.
Sağol canım bakalım makina şans işi biraz ne çıkarsa bahtıma diyip en ucuzunu seçtim kocacım emin misin dedi durdusanki önce pahalı aldık noldu kısmet yani...
Yeme olayı aynı malesef amaaan tüm gün ye gitsin oluyor tıkabasa yemiyorum ama yeşillerim burdan köye yol oluyor
Benim ilk oğlan çoook yemek seçer hatta bir keresinde inatlaşa inatlaşma tek öğün için 7 çeşit yaptım istedikçe ve yemedi o günden sonra salladım canın isterse diye hala da çok yemek seçerama küçüğüm öyle değil tam sağlık kafası sebze salata sever ev yapımı şeyleri tercih eder süt yogurt ayran peynir yer çok şükür iyi yani. Bazen beraber lahana kemiririz
Kız mevhibe ananas buldum ucuza çayı nasıldı bu meretin :)))
Yanına evde olanları söyle ha başka bişey alamam
Sagol canim.Başka bi rahatsızlığı yoksa dış ishal yapıyor malesefALLAH kolaylık versin
Birde bacaklarımda ve ayaklarında sürekli bir uyuşma var bildiğim kadarıyla firik yok bende ama oladabilimiş şimdi kim gidecek doktora :)
3. Sezon sadece 1000 sayfa olmamiz durumunda olacak.Yaa ne guzel haber
Dizi izliyorum.
Yirttin iste daha ne.Biz nyx le surunuyoruz.
Tam da 100 gramlakurtardın cano :)
O 100 gram var ya altin degerinde su an.Tam da 100 gramlakurtardın cano :)
Gelecek gelecek ben ki tek başıma yarım kilo profiterolü gömerdim. 1 kutu baklavalı dondurmayı gecenin bir yarısı tek başıma yedim ki bunlar aklımda kalanlar ayyy birde ekmek kadayıfı var bol kaymak tahin ve fıstıklı dışımın kovuğuna gitmezdi. Şimdi 1 çatal pasta o da mecbursam. Şerbetli tatlı hiç yemiyorum. %80 kakaolu Biterler bile tatlı gelmeye başladığı için bıraktım artık yaparsın merak etmeEvet bunu farkettim ödül günleriyle devam edersem kalıcı sonuç alamicam o yüzden bırakmam lazım ama inanamıyorum ya o gün gelecek mi ben istemediğim için tatlıya hayır dicem
Teşekkür ederim canım ay 68 i görmeyelim bir daha kurtulamadık kaç haftadıroooo süper tebrikler
bende devam
Geçen sene cok guzel geçmişti insallah bu senede oyle olcak
2 hafta liste dışı kalmada sonraKendimi macta gibi hissediyorum. Bakalim golu atacak miyim yoksa saha disina mi kalacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?