- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.841
Diyene bak geceye kadar açım diyoListeden silinme yok.
Alti ustu 2 hafta liste disi kalinir.
Ustelik son yarisma da degil.
Bu kadar abartmayin bence.
Diyene bak geceye kadar açım diyo
Yeni hedef düşünüyorum kendime mesela doğum günüme kadar tatlı yemicem o gün de canım istiyo olursa biraz yerim artık, kendimi şekersiz yaşama alıştırmak istiyorum ama haftalık ödül koydugum için yiyorum bu sefer tatlı isteğim hiç gitmiyor, 1 ay var önümde çok zorlanıcam ama denemeyi düşünüyorumEtkisi olabilir ve tatlı yiyorsan o kısır döngü oluyor malesef yedikçe daha çok tatlı istiyor insan.
Şimdi takvimi açtım hesap yapıyordum bu 25 gün içinde 4 kilo verdim, Nisan sonu da 51.9 zorlamayı düşünüyorum (53.9 olsam hedefime ulaştım sayarım 2 kilo alma payım)Arkadaslar ramazanla ilgili dusunceniz nedir.
Kilo vermeye devam mi yoksa ara mi vereceksiniz.
Vücudunu alıştırabilirsen inan bana önünde koca pasta olsa 1 çatal alıp bırakabilir hale geliyorsun tecrübeyle sabit :))Yeni hedef düşünüyorum kendime mesela doğum günüme kadar tatlı yemicem o gün de canım istiyo olursa biraz yerim artık, kendimi şekersiz yaşama alıştırmak istiyorum ama haftalık ödül koydugum için yiyorum bu sefer tatlı isteğim hiç gitmiyor, 1 ay var önümde çok zorlanıcam ama denemeyi düşünüyorum
Ben devam edeceğim çünkü tek öğün yiyeceğiz benim işime gelir :)Arkadaslar ramazanla ilgili dusunceniz nedir.
Devam etmek isteyenleri yalniz birakmam.Ben devam edeceğim çünkü tek öğün yiyeceğiz benim işime gelir :)
İşte onu gerçekten istiyorum ama tatlıyı bırakabilcek dünyadaki en son insan olabilirim çok zorlanıyorum çok da seviyorum yemeye devam etsem de dediğin gibi koca pastadan bi çatal alınca yeter durumuna gelmek istiyorum, 1 aydır hayır diyorum ama zorunda olduğum içinVücudunu alıştırabilirsen inan bana önünde koca pasta olsa 1 çatal alıp bırakabilir hale geliyorsun tecrübeyle sabit :))
Şimdi tüm hafta yemeyip kendine ödül veriyorsun ya o engel oluyor istediğin şeyeİşte onu gerçekten istiyorum ama tatlıyı bırakabilcek dünyadaki en son insan olabilirim çok zorlanıyorum çok da seviyorum yemeye devam etsem de dediğin gibi koca pastadan bi çatal alınca yeter durumuna gelmek istiyorum, 1 aydır hayır diyorum ama zorunda olduğum için
Evet bunu farkettim ödül günleriyle devam edersem kalıcı sonuç alamicam o yüzden bırakmam lazım ama inanamıyorum ya o gün gelecek mi ben istemediğim için tatlıya hayır dicemŞimdi tüm hafta yemeyip kendine ödül veriyorsun ya o engel oluyor istediğin şeyevücut bir şeyi 21 günde unutuyor adapte oluyor malesef. O yüzden mümkünse hiç yeme bende senin gibiydim ama şimdi 1 çatal alınca yetiyor bana.
oooo süper tebrikler
bende devamArkadaslar ramazanla ilgili dusunceniz nedir.
Her sezon bes hafta suruyor. Ona gore ayarlariz.oooo süper tebrikler
bende devam
Geçen sene cok guzel geçmişti insallah bu senede oyle olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?