ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Etkisi olabilir ve tatlı yiyorsan o kısır döngü oluyor malesef yedikçe daha çok tatlı istiyor insan.
Yeni hedef düşünüyorum kendime mesela doğum günüme kadar tatlı yemicem o gün de canım istiyo olursa biraz yerim artık, kendimi şekersiz yaşama alıştırmak istiyorum ama haftalık ödül koydugum için yiyorum bu sefer tatlı isteğim hiç gitmiyor, 1 ay var önümde çok zorlanıcam ama denemeyi düşünüyorum

Arkadaslar ramazanla ilgili dusunceniz nedir.

Kilo vermeye devam mi yoksa ara mi vereceksiniz.
Şimdi takvimi açtım hesap yapıyordum bu 25 gün içinde 4 kilo verdim, Nisan sonu da 51.9 zorlamayı düşünüyorum (53.9 olsam hedefime ulaştım sayarım 2 kilo alma payım)
Bu sürede leslie ve plates hareketleriyle incelemeye yönelik hafif spor yaptm ama ramazan sonuna 90 günüm var ve vücut şekillendirmek için hergün planlı ciddi şekilde spor yapmayı düşünüyorum hedefim beach body
Takvimimde hergün ne sporu yapacağım yazacak ki günün planı hazır olsun üşenmeden yapayım o zaman sonuc alırım
Toplamda 4 aylık bi serüven olacak benim için, sonuçlarıysa
İstediğim gibi ince ama hatlı bir vücut
Şekersiz sağlıklı beslenme
Özgüven
İnanır ve istersek yaparız 90 gün yeter

Vücudunu alıştırabilirsen inan bana önünde koca pasta olsa 1 çatal alıp bırakabilir hale geliyorsun tecrübeyle sabit :))

Vücudunu alıştırabilirsen inan bana önünde koca pasta olsa 1 çatal alıp bırakabilir hale geliyorsun tecrübeyle sabit :))
İşte onu gerçekten istiyorum ama tatlıyı bırakabilcek dünyadaki en son insan olabilirim çok zorlanıyorum çok da seviyorum yemeye devam etsem de dediğin gibi koca pastadan bi çatal alınca yeter durumuna gelmek istiyorum, 1 aydır hayır diyorum ama zorunda olduğum için

Şimdi tüm hafta yemeyip kendine ödül veriyorsun ya o engel oluyor istediğin şeye vücut bir şeyi 21 günde unutuyor adapte oluyor malesef. O yüzden mümkünse hiç yeme bende senin gibiydim ama şimdi 1 çatal alınca yetiyor bana.

Evet bunu farkettim ödül günleriyle devam edersem kalıcı sonuç alamicam o yüzden bırakmam lazım ama inanamıyorum ya o gün gelecek mi ben istemediğim için tatlıya hayır dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…