- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.861
Olmucak hic bisey yok sen o baklavalari yemeyerek zaten iradeni gösterdin bence devam edebilirsin planlı olursan da kesin sonuçEvet bunu farkettim ödül günleriyle devam edersem kalıcı sonuç alamicam o yüzden bırakmam lazım ama inanamıyorum ya o gün gelecek mi ben istemediğim için tatlıya hayır dicem
Ayarlayalım kaptancimHer sezon bes hafta suruyor. Ona gore ayarlariz.
Bencede dün kotardım işi bi daha 68 gelmesin diye elimden geleni yapicamYirttin bu hafta.
Benim Cuma gunu boyle degildi. Dun bir kalktim. +1.2 civari.Bencede dün kotardım işi bi daha 68 gelmesin diye elimden geleni yapicam
Artık eksilerle gitmek istiyorum
Koruma sezonu yapabiliriz.Eğer her hafta 1kilo verirsem nisan sonu hedefime ulaşırım
Ramazanda da korursam gelsin ondan sonra yazz
Bende gecen hafta cok çektim reglden ötürü hep bunlar olduğu kadarBenim Cuma gunu boyle degildi. Dun bir kalktim. +1.2 civari.
Evet mantıklıKoruma sezonu yapabiliriz.
Aksama kadar 52.6 ya inersem;Bende gecen hafta cok çektim reglden ötürü hep bunlar olduğu kadar
Senin 51 görüp 2hafta koruman lazim ondan sonra yavaş yavaş normale dönersinAksama kadar 52.6 ya inersem;
Evde bir karidesli sandwich im var, bir buyuk patlamis misir paketi, bir de elmali avakadolu dogal bir icecek.
Onlari bu hafta bitirip yine yasakli listesine koyacagim.
20 Martta 5 hafta ara verecegim. Sonra kiloma bakip karar veririm.Senin 51 görüp 2hafta koruman lazim ondan sonra yavaş yavaş normale dönersin
Korursun bence sen çözmüşsün artik ne iyi geliyo ne kotu geliyo dengeleyerek gidersin20 Martta 5 hafta ara verecegim. Sonra kiloma bakip karar veririm.
Benim sinavim bugun. Atlatirsam yavas gidecegim.Korursun bence sen çözmüşsün artik ne iyi geliyo ne kotu geliyo dengeleyerek gidersin
Kıyafetleri de verdin artik kilo almak gibi bir luksun yok
Çok güzel bi motive mesajıOlmucak hic bisey yok sen o baklavalari yemeyerek zaten iradeni gösterdin bence devam edebilirsin planlı olursan da kesin sonuç
Koruma ve şekillenme sezonuu sporu hayatımıza düzenli katalım yarım saat bile yeterKoruma sezonu yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?