ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Evet bunu farkettim ödül günleriyle devam edersem kalıcı sonuç alamicam o yüzden bırakmam lazım ama inanamıyorum ya o gün gelecek mi ben istemediğim için tatlıya hayır dicem
Olmucak hic bisey yok sen o baklavalari yemeyerek zaten iradeni gösterdin bence devam edebilirsin planlı olursan da kesin sonuç

Koruma sezonu yapabiliriz.
Evet mantıklı
Ben 2senedir düzenli tutmaya çalışıyorum oruç doğum emzirme falan bittikten sonra iste
Ilk sene cok tatli istiyodu canim cok fena oluyodum evde baklavamsi bisiler bile yapmistim

Geçen sene nerdeyse hiç istemedi canim cok guzel geçirmiştim ne kilo aldim ne verdim
Bu senede insallah oyle olur

Birazdan cikcaz market park falan
Aksama köfte yapcam firinda kızartırım bol salatayla
Salatamı da yeşillik ve lahanayla yapiyorum daha lezzetli geliyo marul yerine

Ne zamandır canim köfte istiyodu dun dedim esime kıyma alalim o da diyo kuru yapma sulu yemek olsun dedim ben sana corba yaparim önden

Aksama kadar 52.6 ya inersem;

Evde bir karidesli sandwich im var, bir buyuk patlamis misir paketi, bir de elmali avakadolu dogal bir icecek.

Onlari bu hafta bitirip yine yasakli listesine koyacagim.
Senin 51 görüp 2hafta koruman lazim ondan sonra yavaş yavaş normale dönersin

Selamlar. Dun giremedim hic once market alisverisi ordan avm ordan bebek gormeye gittik. Gecenin bi vakti pasta ve tatli yedim. Yemeseymisim 69u gorurmusum demek ki. Kismet artik mutluyum yine de bu sonuca.

İlk ciktigimda 70.9 geldim. Sonra hayir eksi cikmam lazim diyip ustumu basimi cikardim. 500 gram kiyafetlerim eder mi bilemiyorum ama sonuc bu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…