- 22 Mayıs 2009
- 909
- 684
- 323
- 43
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Yemeği işi fln yapma sen, temizlik hele hiç yapma. Acıkınca yesinler, rahata alıştırırsan daha fazla kalırlar. Elinle konuş bi çare düşünsün.Yemeği temizliği kim yapacak ki ? Eşim işte olacak mecburen ben yapacağım
yanlis anlamayin tabiki bebeginizle ayni ododa durun is yapmayin ama sezeryan tuvalete bile gidemeyecek bir durum yaratmiyor kendinizi psikolojik olarak böyle hazirlamayin o döneme demek istedim sadeceBenimde dogumuma sehir disindan kayinvalidem, kayinpederim, gorumcem vs gelicek kalicaklar. Ben planimi yaptim Allah nasip ederse dogumdan sonra bebekte bende yatak odasinda duracagiz. Cunku sezeryan olacagim kalkmam mumkun degil. Bebeginde yanimda durmasi lazim. Yemekleri de kendileri yaparlar ben o halde wc ye bile zor gidecegim cunku. Kp utanirmiyim bilmiyorum bence o cekinmeli ve farkli bir odada oturmali.
Eşim doğuma annemle babam gelir dedi geçenlerdeMerhaba bayanlar. Doğumuma az kaldı ilk bebeğim. Normal olacak gibi görünüyor. Eşimin de benimde ailelerimiz farklı şehirlerdeler (7 8 saatlik mesafeler). Doğumda annem gelecek 2 hafta kadar kalacak. Annem gittikten sonra yani ortalama doğumdan iki hafta sonra kayınvalidem ile kayınbabam gelip on gün kadar duracak. Annem bana bakmaya yardımcı olmaya gelecek ama eşimin ailesi bebek görmeye gelecek. Kayınvalidem yaşlı 65 yasında. Yalnız gelmesi zor olduğu için eşiyle gelecekmiş. Ama ben yeni doğum yapmış olacağım lohusa olacağım eşimin babasıyla aynı evde on gün çok zor olmaz mı? Kendi babam bile rahat edemem diye kırkım çıktıktan sonra gelecek. Bu durumu tecrübe edenlerin yorumlarını alabilir miyim? Birde eşimin ailesi aşırı fazla yemek yiyor ve çok yemek seçiyor yani ben o halimle nasıl o kadar yemek hazırlayıp hizmet edeceğim ki.
ohhh suyundan da.. Bence o kavga ne kadar erken o kadar iyi. Tabi eşiniz çözümlüycek bi adamsa o halletsin yoksa mecbur cıngar çıkacak.Yine sizinkiler 10 gün kalıcaklarmiş dua et
Benim kvler
Doğumdan 2 ay önce gelip
Bebek 6 aylik olana kadar yanimda kalmayı planlıyor :)
Bebekte onun odasında olucakmış o bakicakmış :)
Şimdiden bana bunları defalarca söylüyerek stresini yaşatiyolar
Yakında büyük bi kavga cikicak gibime geliyor bu konuyla ilgili...
şaka mı buYine sizinkiler 10 gün kalıcaklarmiş dua et
Benim kvler
Doğumdan 2 ay önce gelip
Bebek 6 aylik olana kadar yanimda kalmayı planlıyor :)
Bebekte onun odasında olucakmış o bakicakmış :)
Şimdiden bana bunları defalarca söylüyerek stresini yaşatiyolar
Yakında büyük bi kavga cikicak gibime geliyor bu konuyla ilgili...
Eşim gelmeyin diyor hatta ben bile söyledim anlamak istemiyolarohhh suyundan da.. Bence o kavga ne kadar erken o kadar iyi. Tabi eşiniz çözümlüycek bi adamsa o halletsin yoksa mecbur cıngar çıkacak.
Bebek onun odasında kalcakmışmış, lohusa tacı gecelik falan da ayarlayalım bari deseydiniz keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?