- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Aynı durumda bir komşum vardı kocası sürekli olarak ve zorla arkadan yapıyormuş.Komşumun da doğuştan kalça çıkıklığı var ameliyat falan olmuş düzelmiş ama ani hareket yapamadığı için kocasıyla fiziksel mücadele edemediğinden her defasında adam kadını ağlata ağlata yapıyormuş.Birgün kadın yataktan kalkıp çocuğunu da bırakıp baba evine kaçmış adam 3 ay aramamış ama 3 ayın sonunda yalvar yakar olmuş tövbe etmiş vs. Kadın 5 ay sonra evine dönmüş o gün bugündür yıllar olmuş adam kadına zorla elini bile bir daha sürmemiş.Konuştuk hatta anneme bile konusturdum anal istemiyorum diye defalarca dedim hep bidaha yapmiycam diyor zorla yapıyor buna meraklandim diyor habire
Ben karisiyim diye her isteklerini karşılamak istedim meraktir bir kere yapar geçer dedim ama alıştı adam bu seferde kesinlikle suç bende katiliyorm sizecanm cesaret edemıyorsun etmen lazımm bencede düzelmez kesınlıkle alısmıs artık sendede var hata ılk denemeye kalktıgında agır bır tepki koysaydın emın ol bırdha cezaret edemzdi kendını bu kadar ezdırmeseydın keske.
Ben oglumssuz 1gun bile dayanamamki yaa ahh allahım sen yardım etAynı durumda bir komşum vardı kocası sürekli olarak ve zorla arkadan yapıyormuş.Komşumun da doğuştan kalça çıkıklığı var ameliyat falan olmuş düzelmiş ama ani hareket yapamadığı için kocasıyla fiziksel mücadele edemediğinden her defasında adam kadını ağlata ağlata yapıyormuş.Birgün kadın yataktan kalkıp çocuğunu da bırakıp baba evine kaçmış adam 3 ay aramamış ama 3 ayın sonunda yalvar yakar olmuş tövbe etmiş vs. Kadın 5 ay sonra evine dönmüş o gün bugündür yıllar olmuş adam kadına zorla elini bile bir daha sürmemiş.
Sizin dediğini gibi kocasında ne sohbet ne güzel bir söz ne önsevişme hiçbir şey yokmuş direk langur lungur kadının üstüne atlıyormuş.Ama kadın çocuğu da bırakıp gidince epey burnu sürtmüş sonraları öpüp koklamaya nazik davranmaya başlamış vs.
Sizde kendinizce bir çözüm yolu bulun derim.
Oglum için çekiyordum yaşanan guzel günler hatrina çekiyordumSen bu şekilde mahkemeye gitsen hakim seni ilk celsede boşar ztn. Ne demek zorla anal ilişkiye girmek resmen tecavüz bu. Sen bu adamı ne diye çekiyosun anlamadımki.
Kardeşim nasıl üzüldüm okuduklarıma anlatamam. Nolur cesur ol. Boyle adamlar evlat bilmez ona da zarar verir kızgınlık anında. Kastettiğimi anladın değil mi? Lütfen cesur ol. Küçücüksün sen daha o kadar güzel bi hayat var ki. Neden bu zulume katlanasın. Esas evladın için boşanmalısın. Ben ki hemen boşan yazıyosunuz ne kolay boşatıyosunuz insanları bilmem ne diye konu açmış insanım. Ama bak hepimiz boşan diyoruz. 3 ay bile verme. Topla pılını pırtını hemen çık git. Ve geri dönme. Yazık be ablacım sana yazık. O ne telefonla oyna bi elinde çamaşırı indir işini gör. Bu mu istediğin ilişki? Mutlu anne mutlu cocuktur. Bi cesaret hadi. Allah yardımcın olsunGerçekten fake degl derdimi paylastm sizinle zaten burda bagzi insanlar beni tanıyor temmuz annelerinden
Baska ne olmasini bekliyordun? Kafani koparıp eline vermesini mi? Ne yaparsa kötü bir insan olur senin icin?Ama digeer her konularda iyi bi insan sevgisiz ilgisiz vede zorla ilişki haricinde
ablacım öncelıkle benden ıkı yas buyuksun ben 18 yasındayım 3 aylık evlıyım henüz sunu söyleyım ılkını yapan yarın bırgun bıdha der bıkere oldu saten bıdaha olsun ne olacak der sonra baska turlu yapmak ıster öbür türlü yaptık bundanda bırsey olmaz vs vs bunun böle önünün acmışsın fark etmeden.Ben karisiyim diye her isteklerini karşılamak istedim meraktir bir kere yapar geçer dedim ama alıştı adam bu seferde kesinlikle suç bende katiliyorm size
Psikolojisi bozuk bir anne var yanında ve sürekli bozuluyor nereye kadar bu durum çekilir? Babaya bişey diyemiyorum zira iyi bir eş değil ama babadır belki. Ama sağlıksız bir annenin yanında büyümesi daha sakıncalı değil mi? Siz iyi olun ki çocuğunuzu da iyi yetiştirin.Oglum babasız büyüsün istemedim sadece babasına çok düşkün akşama kadar baba baaba der durur kiyamiyorm ama bende zor durumdayım
Allah razı olsun abla yapicam birakicM buraya da ayrıldım mutluyum diye yazi cam insallahKardeşim nasıl üzüldüm okuduklarıma anlatamam. Nolur cesur ol. Boyle adamlar evlat bilmez ona da zarar verir kızgınlık anında. Kastettiğimi anladın değil mi? Lütfen cesur ol. Küçücüksün sen daha o kadar güzel bi hayat var ki. Neden bu zulume katlanasın. Esas evladın için boşanmalısın. Ben ki hemen boşan yazıyosunuz ne kolay boşatıyosunuz insanları bilmem ne diye konu açmış insanım. Ama bak hepimiz boşan diyoruz. 3 ay bile verme. Topla pılını pırtını hemen çık git. Ve geri dönme. Yazık be ablacım sana yazık. O ne telefonla oyna bi elinde çamaşırı indir işini gör. Bu mu istediğin ilişki? Mutlu anne mutlu cocuktur. Bi cesaret hadi. Allah yardımcın olsun
Kızmayın bana ne olur cahilim demekki bunun için sizden yardım almak istedim ışte aklı selim insanlar bana yardım eder dedimBaska ne olmasini bekliyordun? Kafani koparıp eline vermesini mi? Ne yaparsa kötü bir insan olur senin icin?
Saka mısın nesin ya?
Kesinlikle haklısın kardeşim . Sana evliliginde mutluluklar diliyorum bak önünde ne örnekler var sakin ha sakin kocan saygisizlastigi zaman izin verme sonu benim gibi oluyorablacım öncelıkle benden ıkı yas buyuksun ben 18 yasındayım 3 aylık evlıyım henüz sunu söyleyım ılkını yapan yarın bırgun bıdha der bıkere oldu saten bıdaha olsun ne olacak der sonra baska turlu yapmak ıster öbür türlü yaptık bundanda bırsey olmaz vs vs bunun böle önünün acmışsın fark etmeden.
Ben size oğlunuzu bırakıp kaçın demiyorum ki komşumunda oğlundan başka hiçbir dayanağı yoktu birde sakat haliyle hamile kalıp doğurmuş sonra ameliyat olmuş bir daha da çocuk doğurma şansı da yokmuş varı yoğu oğlu yani.Ben oglumssuz 1gun bile dayanamamki yaa ahh allahım sen yardım et(
sağlıklı anne sağlıklı evlat demek haklısınızPsikolojisi bozuk bir anne var yanında ve sürekli bozuluyor nereye kadar bu durum çekilir? Babaya bişey diyemiyorum zira iyi bir eş değil ama babadır belki. Ama sağlıksız bir annenin yanında büyümesi daha sakıncalı değil mi? Siz iyi olun ki çocuğunuzu da iyi yetiştirin.
Cinsel hayat mı konuşuyoruz burda? TeAllahım ya senin yorumun herkesten enteresan. Bu kaosun içinde fantezi mi paylaşıyoruz gibi geldi sana.Cinsel hayatın bu denli konuşulması doğru mu
Ben doğru bulmuyorum
Yaşadığıklariniz size normal gelmiyor ise aileniz arkanızda tepkinizi koyun
Yaşınız yaşadıklarıniz aileniz birbiriyle çelişkili
Gelen yorumlar ise enteresan
yok esım cook sukur sanmıyorum saygısızını kaybedecegini kaybederse agır bir sekılde öder cok sukur aılem arkamda ızın vermem asla! ki cok sükür benden yasca buyuk esım hem eslik hemde ailelik yapıyor babam yerınde abım yernde vs vs yok ablam yapmaz emınım kı dogru yolu bulup ıyı bır karar vereceksın kesınlıkleKesinlikle haklısın kardeşim . Sana evliliginde mutluluklar diliyorum bak önünde ne örnekler var sakin ha sakin kocan saygisizlastigi zaman izin verme sonu benim gibi oluyor
Haklısınız burnunu surttirmekte lazmBen size oğlunuzu bırakıp kaçın demiyorum ki komşumunda oğlundan başka hiçbir dayanağı yoktu birde sakat haliyle hamile kalıp doğurmuş sonra ameliyat olmuş bir daha da çocuk doğurma şansı da yokmuş varı yoğu oğlu yani.
Ama kocasına ders vermek için bağrına taş basmış gitmiş kocasını başka türlü yola getirememiş.
Haaa adam yola gelmedi ve kadını arayıp sormadı o zaman da oğlumu alır boşanırdım demişti.
O zamanlar oğlu 3 yaşında falanmış bıraktığın da şimdi liseye gidiyor. Ve kocası o gün bugündür karısını hiç üzmemiş.
Sizde deneyin derim.Bu şekilde böyle bir hayat gitmez canm.
Cahil falan da değilsin sadece karanlığın içindesin ve göremiyorsun. Senin tablon çok net. Sakın ha sakın risk alma. O kendini yaptırcak birini bulur. Sen de tertemiz bi yuva kurarsın. Daha 20 yaş ya çıldırcam.Kızmayın bana ne olur cahilim demekki bunun için sizden yardım almak istedim ışte aklı selim insanlar bana yardım eder dedim
Sizleride derdimle sıktım kusura bakmayın lütfen hakkınızı helal edinCahil falan da değilsin sadece karanlığın içindesin ve göremiyorsun. Senin tablon çok net. Sakın ha sakın risk alma. O kendini yaptırcak birini bulur. Sen de tertemiz bi yuva kurarsın. Daha 20 yaş ya çıldırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?