- 16 Ağustos 2016
- 479
- 246
- 18
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
canım travma yasıyorsun ya allah yukarda sahit cook üzüldüm inan insllah bırseylerı yoluna koyarsın dıyecegımAllah razı olsun
Dün yapmadım die oğlunun yanına gitti ya hala konuşmuyor sürat aşıyor hem suçlu hem gucluUzaklaş bu adamdan okuduklarıma inanmak istemiyorum sinirlerin zıpladı
Lut kavmi değil mi? Allah ıslah etsin böyle adamları. Bu yazılanlar fakese de yaşayan bir sürü kadın vardır. Allahım sen koruİnsan sevişirkende insandır
Zevk alcaz diye insan onurunu zedeleyecek seyler yapmayi marifet sanmayin sananlardan da uzak durun
Kimsenin kıçını parmaklama
Ayrıl git insanca yaşa
Baslikta yanlislikla mi yazilmis ne
cok manidar olmus
Valla piskolejim bozuldu nasıl atlaticam ayrilirsam ne yapi cam su an hiç bilmiyorumcanım travma yasıyorsun ya allah yukarda sahit cook üzüldüm inan insllah bırseylerı yoluna koyarsın dıyecegımonuda yapabılecıgıne ınanmıyorum senle alakalı degıl senı dınleyecını sanmıyorum rabbim gönlüne göre versın kardesım ..
Gerçekten fake degl derdimi paylastm sizinle zaten burda bagzi insanlar beni tanıyor temmuz annelerindenLut kavmi değil mi? Allah ıslah etsin böyle adamları. Bu yazılanlar fakese de yaşayan bir sürü kadın vardır. Allahım sen koru
Cahilim sanırım halaSen de ilgincsin. Yapilan/yapilacak baska seylerden miden bulanmadi da. Adam bisexuel olunca mi miden bulandi.
suan sana surat asıyor demı sen sucluymussun gıbı yaa hey allahım su okunan ezanlar yüzü hürmetine düzelır ınsllahValla piskolejim bozuldu nasıl atlaticam ayrilirsam ne yapi cam su an hiç bilmiyorum
Gerçekten fake degl derdimi paylastm sizinle zaten burda bagzi insanlar beni tanıyor temmuz annelerinden
Haklısınız her işi görülüyor nede olsa evden çıkmam istemediği hiç bizi yapmam tırnak bile uzatmam her istediğini yaparım benden salagini nerden bulcaksafmısın biraz sen evladım..
neden boşansın adam köle bulmuş senin gibi.. her işi görülüyor..
onda oğlunu düşünecek tiynet yok bak bir daha söylüyorum oğlunu bu adamdan uzak tut.. sen yat oğlunla adamı reddedince onun gidip yatmasına izin verme..
Aslında haklısınız en azından su an neyin ne olduğunu bilmiyor daha bir yaşında kuzumÇocuk bu yaşlardayken boşanırsan daha kolay atlatır. Hatırlayacak yaşlara geldiğinde 4 yaş sonrası daha zor olur çocuk için atlatması
Dusunuyorm sadece gerceklestrme cesareti edinmeye calisiyorumBosanmayi düsünpyormusun?
Bence oglunlan beraber yatirma kocani cünkü o herif sapik tecavüz ediyor sana ogluna allah korusun ne yapar
Daha düzelmez diyor herkes baksanasuan sana surat asıyor demı sen sucluymussun gıbı yaa hey allahım su okunan ezanlar yüzü hürmetine düzelır ınsllah
Ben 20yasindayim ablamsen kac yasındasın ??
canm cesaret edemıyorsun etmen lazımm bencede düzelmez kesınlıkle alısmıs artık sendede var hata ılk denemeye kalktıgında agır bır tepki koysaydın emın ol bırdha cezaret edemzdi kendını bu kadar ezdırmeseydın keske.Daha düzelmez diyor herkes baksanahaklılar da
Sanırım Oglum içinde olsa bu zulme katlanmiycam artık sizlerden cesaret aliyorm ınş bosandim mutluyum diye de dsize yazmak nasip olurBi daha dünyaya gelicek misin. Ömrün geçiyor. Cesaretsiz olacak ne var. Hayatın kayıyor elinden. Ayrıca hem beden hem ruh sağlıgın bozuluyor. Daha kötü ne olabilir? Susma. Sinme.
ah be ablam yaBen 20yasindayim ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?