Lutden akil verin !!

Visne sen 2015 temmuz anneleri topigindeydin degil mi? Eger oysa konu fake degil kizlar.

Sana cidden uzuldum. Uzgunum ama kocan seni sevmiyo. Yani camasirini indirip direk sekse baslamasi bile igrencken, birde anal diyorsun. Anal seks zaten haram. Bunu gectim istemiyorum diyosun. Zorla yapiyo. Orasi vajina gibi degilki. Agladigin halde yapiyomus. Niye cekiyosun sen bunu?

Baban bile anlamis ayril demis. Daha neyi dusunuyosun?

kendini parmaklatma mevzularından sonra ben de adamın cinsel eğiliminin farklı olduğunu düşündüm. sonuçta bu eğilimdeki kişiler de evlenebiliyor. anlamamış olmanız normal.
Çok iğrenç bir durum biseksüel ise modem bulandı su an karşımda oturuyor igrendim yaa

Sevsen de, sevmesen de boşanmalısın. Annen destek olmaz mı çocuk bakımı gibi konularda ve ailenle birlikte yaşayamaz mısın? Konuşarak da olmamış çünkü adamın kişiliği böyle, gökten bir anda nur inip düzelmeyecek kocan. Eğer annen destek olacaksa boşan. Bir iş bulup çalışırsın aslan gibi gencecik kadınsın.

Tecavüze uğruyorsun, evlilikte de olsa tecavüz boşanma sebebidir özellikle de anal. Kendini kurtar bu adamdan.

Çok iğrenç bir durum biseksüel ise modem bulandı su an karşımda oturuyor igrendim yaa

böyle konuşmayın bence. sonuçta bu da bir eğilim. burada problem sizi zorlaması. bunu kaldıramayacaksanız devam ettirmeyin. çocuğunuz da var. onun için de problem olabilir. bir de dediğim gibi yalnız bırakmayın çocukla.

Anal yapma olayini okudugumda sok oldum senin sgligin soz konusu asla izin verme.anal iliskinin zararlari var belki seni dusunmez ama bari ona olacak zararlari soyle once onun icin ikna et.zaten normal iliski bile olsa zorla yapmasi cok kotu.ama anal iliski durumunu hallet once bence.ondan vazgecmeli.annene soylemeseydin keske ya kadin nasil uzulur.esine soyleyince esin annene yansitmandan hic mi utanmadi inanamiyorum ya

Evet kuzum temmuz annelerindeydim ben sevmiyorsa neden ayrılmıyor beni çekiyor onuda anlamadım ayrılsn ozaman odami oğlunu düşünüyor acaba

Öyle güzel düşüncelerinizi dile getirdiniz ki aglattiniz beni su an gerçekten çocuğum için bile cekmiyeyim mi yani
Çekmeyin. Çok üzüldüm gerçekten. Yazdıklarınızı okuyan birçok kadının içi sızladı eminim.
Umarım bir an önce kurtulursunuz

Evet kuzum temmuz annelerindeydim ben sevmiyorsa neden ayrılmıyor beni çekiyor onuda anlamadım ayrılsn ozaman odami oğlunu düşünüyor acaba
Uzaklaş bu adamdan okuduklarıma inanmak istemiyorum sinirlerin zıpladı

yeminle başıma ağrı girdi
allahım neler var ya..

bu resmen tecavüz. kocan olması mesrulastiriyor mu? evlilik kadına tecavüz etme hakkını vermez.

Ama ne yapmalı bilmiyorum..

tüylerim diken diken morelim cok bozuldu sabah sabah nasıl sinirlendim bu nedir ya nasıl bi yoksunluk diyecegim yoksunda degil eşi var kıymet bılmıyor. yazık insanlık dışı gercekten böyle bir insanla oturup bosuna konusup kendini yorma derim. uzaklaş evladınıda al yanına yanlış anlama canım bildigin hödük sapık.

safmısın biraz sen evladım..
neden boşansın adam köle bulmuş senin gibi.. her işi görülüyor..
onda oğlunu düşünecek tiynet yok bak bir daha söylüyorum oğlunu bu adamdan uzak tut.. sen yat oğlunla adamı reddedince onun gidip yatmasına izin verme..

19 sayfayı tek tek okudum.
Eşiniz biseksüel galiba.
Dışarıda partner bulamadığı için sizin parmaklamanizi falan istemiş olabilir.
Pektabiki bu adam açık ara bir sapık,direk ilişkiye başlamak ne demek hic hazırlamadan,canın çıkar ağrıdan kuruluktan
Çok üzüldüm,yasitiz seninle boyle bir hayat yasamak zorunda değilsin.
Yorumlarindan anladığım kadarıyla da boşanmaya niyetin yok ama boşanman lazim. Kendin için lütfen lütfen kendin için bunu yap
Sen mutlu olursan oglunda mutlu olur.
Bu adam bir ayı öküz ömür torpusu,yapma
İlkokul lise,üniversite bunları bitir
Bu şekilde kendine oğluna güzel bir gelecek hazırlarsın yap bunu lütfen.
Sen eşinle sevişmiyorsun adam sadece yap bitir uyguluyor.
Lütfen bu sapıktan kurtul,lütfen.

bıanda hırsımdan gözlerim doldu ben böle olduysam senı düşünemıyorum ben kendımı örnek vereyım ben olsam bıraak aynı evde kalmayı yüzüne bakamam ne bileyim oturup aynı masada yemek yiyemem yapmam yani diyecek söz yok ayrılmayıda göze alamıyorsun allah yar ve yardımcın olsun.

Eğer anal yaparsan ile de tuvaletini tutamam dedim çok sık yapmayız diyo ama iş o noktaya geldgi zaman yapıyor

Allah razı olsun

Kısa ve net boşan diyorum.Kendine yazik etme adam kendine cinsel köle ariyor.Lütfen kendine Saygin olsun.Madem ailende destekliyor seni hemen kaç kurtul.
Daha 20 yasindasin canim o sapiktan kurtul ve
önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…