Lutden akil verin !!

Sen istemedigin halde zorla yapiyor derken? Bu trcavüz oluyor kocan olsa bile sen istemedikten sonra zorla yapmaya asla hakki olmaz. Sen ona diyormusunki yapma istemiyorum kenara cekiliyorsun da esin sana zorla mi daliyor?
Eger öyleyse yapma etme yazik günah sana ya

Şimdiye kadar burda açılan konularda direkt boşan diye yazan insanlara o kadar kızardım ki elbet başka bi yolu vardır hemen kestirip atilmamali die düşünürdüm ama şimdi sana diyorum ki:
BOŞAN. Arkana bile bakmadan git o adamdan. Kucucuksun yaşayacak daha güzel günlerin var. Bunları yaşayıp üstesinden gelebildigine göre sen çok güçlü bi kadınsın.
Lütfen kendi gücünün farkına var ve o adamı hayatından defet. Lütfen. Lütfen. Lütfen.

Bebeğim sen bu pislik adamın neyini bekliyorsun hangi şartta olursa olsun anal birlikteliği isteyen eşi anında boşaya biliyorsun yasal yoldan tek celsede biter hiç uğraşmassın bile dinende zaten istemesi bile çok tuhaf ki senin o evden arkana bile bakmadan kaçman lazımdı bukadar hanzoluğa ne gönlünü yapması analın gönül yapmasımı olurmuş bebeğini al git hemen o pislikten uzaklaşşş

20 yaşındasin...

1 tanede oglun var...

Acıklasana biraz bu durumu kac yasinda evlendin¿

Ne dini açıdan nede hukuken bu iygun degil.Gönlünüz olmadığı halde buna zorlaması tecavüze girer.Isveç te yasiyorr olsaydınız bunun için dava acacak olsaydiniz kocaniz yillarca hapisten çıkmazdı.Bildiğin tecavüz siz istemediginiz haldw sizi buna zorlaması

İyi hoş yazmışsınız da karşınızdaki insan normal olsa bu dedikleriniz doğru ama koca normal değil. Konu sahibi 5-6 ay o dediklerinizi yapsa kocası %99 o süreçte gider bunları başkasıyla yaşamaya kalkar kadını aldatır iş daha da sarpa sarar. Hem de kendini haklı çıkarır neymiş efendim sen kadınlık görevini yapmıyordun deyip çıkar işin içinden.
Bu tip eşinin acı çekmesini görmezden gelen zorla ilişkiye giren hatta tecavüz eden bi sapıktan koşar adım uzaklaşmak lazım bana kalırsa.

Bu konu bir bana mı inandırıcı gelmedi?
Yasın 20 bile olsa, anne olmuş, babası destekçi hatta annesi bile kocasıyla istemediklerini yapma diye yatak mevzusunu konuşabilen bir kadın bunun tecavüz olduğunu nasıl bilmez? Anlamadım gitti.

Zateen zaman tanıyorum 3aydir bekliycem aZCİK daaha dusundumde

Offf bu neya hergun cinsel iliskiyi nasil ister insan.sen bence ne yap et bosan baska caren yok gibi geldi bana.seni resmn sex tahtasi yapmis icim acidi canm kiyamam ya;(((( hele arkadan yapiomus pesssssss asla izin verme....

Bu konu sahte olsun konu sahibi bizimle kafa bulsun lütfen.. Hiç kızmam..
Malesef gerçek sahte değil zaten insanlarla dalga geçmeyi hoş bulmuyirm sahte konulara karşıyım emek verip okuyorlar yazıyorlar yazık degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…