- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Gibisi fazla canım tecavüz oluyorAskim zorla yapmasi tecavuz gibi bir sey oluyor?
20 yasinda kucucuk kizsin acimasi yok mu bu adamin?
İyi hoş yazmışsınız da karşınızdaki insan normal olsa bu dedikleriniz doğru ama koca normal değil. Konu sahibi 5-6 ay o dediklerinizi yapsa kocası %99 o süreçte gider bunları başkasıyla yaşamaya kalkar kadını aldatır iş daha da sarpa sarar. Hem de kendini haklı çıkarır neymiş efendim sen kadınlık görevini yapmıyordun deyip çıkar işin içinden.Ben cok acele hareket etmeni dogru bulmuyorum. Zaten nisanda denemissin dayanamamis donmussun. Surekli git gel yaparsan iliski hepten sarpa sarar. Cocugun kucuk, lohusaliktan yeni cikmissin. Acelenin manasi yok. Bosanacaksan da bu aninda olmak zorunda degil yani ne demek konusmadan gitmek?
Bu forumda konu acilir herkes hakli olarak sinirlenir hemen ayril yazar. Ki sabah daha cok kisi okuyacak konunu daha cok hemen bosan yazilacak. Cunku hicbi kadin yirmi yasinda bi kizin bunlari cekmesini hos gormez. Ama reel dunyada biraz daha farkli isler. Dusunerek hareket etmek lazim. Ortada cocuk var.
Bir sure konusma ve sure verme yoluyla iliskiyi duzeltmeye calis. 6 ayda en ufak duzelme olmazsa o zaman evi terk etmeyi dusunursun bence. Yangindan mal kacirilmiyor koca bir evlilik yikiliyor
Zateen zaman tanıyorum 3aydir bekliycem aZCİK daaha dusundumdeBen cok acele hareket etmeni dogru bulmuyorum. Zaten nisanda denemissin dayanamamis donmussun. Surekli git gel yaparsan iliski hepten sarpa sarar. Cocugun kucuk, lohusaliktan yeni cikmissin. Acelenin manasi yok. Bosanacaksan da bu aninda olmak zorunda degil yani ne demek konusmadan gitmek?
Bu forumda konu acilir herkes hakli olarak sinirlenir hemen ayril yazar. Ki sabah daha cok kisi okuyacak konunu daha cok hemen bosan yazilacak. Cunku hicbi kadin yirmi yasinda bi kizin bunlari cekmesini hos gormez. Ama reel dunyada biraz daha farkli isler. Dusunerek hareket etmek lazim. Ortada cocuk var.
Bir sure konusma ve sure verme yoluyla iliskiyi duzeltmeye calis. 6 ayda en ufak duzelme olmazsa o zaman evi terk etmeyi dusunursun bence. Yangindan mal kacirilmiyor koca bir evlilik yikiliyor
Malesef gerçek sahte değilBu konu sahte olsun konu sahibi bizimle kafa bulsun lütfen.. Hiç kızmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?