Lutden akil verin !!

Tm bunlar gercek madem ama igren bence burda bosuna vakit kaybediyosun git babanin evine kurtul.son bisey daha sorcam af dileyerek siz hamileyken ne yapti bu adam peki..

Evet insan ilk önce kendine değer vermeli sanırım ben bunu yapmadım henüz nasıl ayrilirim olayını dusunmeye bAşladım sadece karşısına çıkıp konuşmaya cesaretim yok benim başka yolu yokmu bu isin

Korkuttunuz su an beni adm en kötüsünü yaptı başka daha kötüsü ne olabilir ki

Yine böyle bir olay yaşadıgın andan sonra yeter yaptıkların şeklinde konuşabilirsin. Ya da toplarsın eşyalarını bi not bırakır içindeki her şeyi yazarsın. Ciddi ciddi boşanacaksan o adamla ilgili biraz delil topla elinde kalsın. Rapor olur ilişkide zorlandığınla çatlatlarınla ilgili ses kaydı olur mesajlaşma olur sıfır delille boşanma işlerine girişme. Kocan istemezse uzar da uzar. Nafakanı tazmınatını al boşan.
Tabiki de sen değerlisin sadece unutmuşsun unutturmuşlar. Bu hayattaki en değerli şey insanın kendisidir.

Zorla yapiyor derken?

Tecavuz ediyor ve siz onunla evli kalmaya devam ediyorsunuz..

Tecavuz ve ters iliski israri bosanma davalarinda en gecerli sebeplerdendir.

Bilginiz olsun...

Hamileykende son günlerine kadar bile yaptı dayanamazki adam aç sekse

ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorsanız toplanın ailenizin yanına gidin. avukat tutun. o zaten halleder her şeyi. zaten bildiğim kadarıyla anala zorlamak boşanma sebebi olabiliyor. gerekirse ailenizin yanından arar söylersiniz artık kaldıramayacağınızı. çok da düşünülecek bir tarafı yok karar verdiyseniz.

Oğlunuzla o adamın yatmasına izin vermeyin öyle bir olaydan sonra onun yanında yatmak istemesi hoşuma gitmedi.Hala gay olduğunu düşünmekteyim.
Gay ise suphelenmezmiydim tavırlarından falan o zaman benimle de olmak istemezdiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…