Lutden akil verin !!

Zaman ayırıp okuduğunuz yazdığnz için çok tesekur ediyorm bunları duydukça kendime guenim geliyor aslında benim böyle sozlere ihtiyacım varmış

Herkesin tercihine saygı duymak lazım evet,ilişkide arada sırada farklılık yaratmak da lazım eyvallah ama anal bana çok mide bulandırıcı geliyor yahu !
Sizin de isteğinizle olsa böyle bir yorum yapmazdım ama hem siz istemiyorsunuz canınız yanıyor hem de adam pervasız.
Çok itici çok irite edici.

Defedicem kesinlikle

Aklıma o başlık geldi direk konuya geçmek istedim

ben zorla anal ilişkiye giren, bunu her gün yapan, kabul etmeyince kalkıp oğlumla yatacağım diyen adamın oğlumla yatmasına izin vermezdim. babası da olsa adam tecavüzcü sapık!!!

Adam çok sapık içim kötü oldu okurken

Tecavüz olduğunu biliyorum sadece ben mi fazla abaetiyorum aslında olabilecek seyler mi size sormak istedim malum daha önce eğlenmedim bilmiyorum

Peki aşk evliliği miydi?
Yani senin uzerine titredigi dönemler oldu mu hiç?
Hep mi böyle hanzoydu?
Söylenecek her şey söylenmiş zaten.
Kendine değer ver.
Ve gözün oğlunun üzerinde olsun.
Kötü bir devirdeyiz malesef.

Adam çok sapık içim kötü oldu okurken

Hic sorma, konu gercek olmasin istedim sadece adam agir sapik, hic dokunmadan camasiri indirip anal iliskiye girmeye calisiyor reddedilince gidip oglumla yatacagim diyor, daha bikac ay once boyle bir haber okumustum, bogazima bir yumruk oturdu...

Aşk evliliği olduğunu zannetmisim asuan oturup düşününce evet ilk zamanlar iyiydi sonradan böyle oldu

Bos ver kuserse kussun öküz

Hayatı bir kez daha yaşama şansımız yok. Dünyaya bir daha gelmeyecegiz. Gençsin hayatının en güzel yıllarını yaşaman gerektiği zamanları böyle yaşama. Cesaretsiz olmak için zerre kadar sebep yok. Millet ne derse desin millet seni mutlu etmiyor. Çocuguna daha güzel örnekler yaşatmak daha huzurlu bir ortam saglamak için her şeyden önce kendin için dik dur güçlü ol. İnsan hiçkimseye kendini sevdirmek için kendinden farklı davranmamalı. Severse sever sevmezse sevmez sen neden zorluyosun kendini kırılmasın diye istemediklerini yapıyorsun ki? Bi daha mı geleceksin dünyaya bir daha mı geleceksin bu yaşına? İnsan gibi yaşamak için, cinselliği de insan gibi yaşamak için ayrıl. Ya oku ya da iş ara kendini geliştir elinden ne iyi geliyor neye ilgin var kendine yönel. Kimseye boyun egme. Kendine değer ver.

Tecavüz olduğunu biliyorum sadece ben mi fazla abaetiyorum aslında olabilecek seyler mi size sormak istedim malum daha önce eğlenmedim bilmiyorum

Bunlar hiçbir sebeple olağan karşılanabilecek şeyler değil.
Bunun adı tecavüz,iğrençlik,aşağılama artık ne denirse.
Eşiniz olacak insanımsı sizi resmen köle gibi görüyor,ayrıca sapık.
Yarın öbür gün daha sapıkça emelleri için sizi kullanmayacağı ne malum ??
Başka erkeklerle yatmanız için zorlamayacağı ya da daha burada sayamayacağım ama pek çok insanın tahmin edebileceği sapkınlıklara alet etmeyeceği ?
Kaçın bu adamdan ya,arkanıza bakmadan kaçın gidişiniz çok hayırlı durmuyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…