Lütfen bir akıl verin

Benim eşim de öyle diyordu ama ben sesimi çıkarınca keyfim ne zaman isterse ozaman giderim
Erkekler, kadınlar pasif kalırsa daha çok üstüne gidiyor kadın güçlü olursa erkekler geri adım atıyor. Peki siz sesinizi çıkarıp istediğiniz zamanda gittiğinizde eşiniz size ve dolayısıyla ailenize tepki geliştirdi mi ailenize ziyarete gitmeme gibi

Aman sakın sakın evlenme . Vallahi ben nişanlıyken ailene gidersin dedi kandım . Meğer adam kendi ailesine diyormuş vallahi çekilmiyor sonuç boşandım . Nişanı at gene iyi yönden bak kendini tanıtmış gitsin ailesinin yanında duracak birini bulsun .Lütfen o kervana girme boşanırsın vallahi

Umarım benim ki de alır boyunun ölçüsünü
Bu tipler kendi kendilerine almıyorlar ama boylarının ölçüsünü. Birileri ölçüp biçip veriyor ellerine de ben sizde o ışığı göremedim. Arada aileler var, biraz bekleyeceğim vs vs vs...

Aynen öyle sesini çıkarmayınca insanin üzerine geliyor lar ben sinirli biriyim ben sinirlenince eşim yanıma bile yanaşmaz yani demek şu ki erkekler pasif kadınları ezer başta sesini çıkaracak sin ki oda seni ezmeye çalmasın hiç bi zaman kim olur sa olsun kendini kimseye ezdirmicen

Bu tipler kendi kendilerine almıyorlar ama boylarının ölçüsünü. Birileri ölçüp biçip veriyor ellerine de ben sizde o ışığı göremedim. Arada aileler var, biraz bekleyeceğim vs vs vs...
Evet bende o cesaret yok anladınız beni. Ben çirkefleşirsem eğer gemileri değil limanı yakarım. Endişelerim sebebiyle söyleyeceklerimi saygı çerçevesinde söyleyip sessizliğe büründüm

Ben nişanlımın bir kere sinirli halini görmedim kavga ederiz bana hep sakince karşılık verir kalbimi bir defa olsun kırmadı hep özenli oldu o sebeple nasıl bir tavırla yol alacağımı bilemedim ama kesinlikle istediği şekilde olamayacağını nişanın gerekirse atılacağını söyledim

Herkesin ailesi kendine. Evlenince kocanın annesi birde seni doğurmuş olmuyor.
Bu tarz erkekler evlenmemeli..
gerçekten anlamıyorum.

Evlendiğimde 1 sene ailemle yaşadım vize beklediğim için. Evlerimiz 10 dakikalık mesafe olmasına rağmen haftada 1 giderdim.
Evet eşimin ailesinin bu tarz beklentisi hep vardı.
Ama konu bana gelmeden eşim hallediyordu.
Ne münasebet,neyin kafasını yaşıyor ki bunlar.
Sizin biraz düşünmeniz gerek.
Evet bu adamın düşüncesi değişmez.
Önemli olan sizin ne düşündüğünüz.
Kaldırabilir,alışabilir,yapabilir misiniz bu mühim.

İçimde son sevgi kırıntılarıdır muhtemelen. Tamamen ipleri koparıp atmak çok zor aileler işin içinde olduğunda
Bunlar sadece bahane sizde biliyorsunuz. Çocuğum için boşanmıyorum demekle eş değer. Adamın ne olduğu belli oldu. Muhtemel cepte gördüğünden artık gerçek yüzünü saklamayı bıraktı. Hep deniyor ya nişanlıyken fark etmedin mi, fragmanı görmedin mi vs. İşte siz gördünüz, fark ettiniz. Gerisi kendinizi sevmekle, ne kadar değerli olduğunuzla, kendinize neyi layık gördüğünüzle alakalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…