Lütfen bir akıl verin

inşallah ilerde böyle bişy olmaz çok mutlu olursun canım şimdi nişanı boz demek kolay ama insan sevince kalbine söz geçiremiyor

Çok şanslısınız. Maşallah diyeyim nazar etmeyeyim. Kaldıramam büyük söylemeyeyim yine de. Ama şuan ki fikrim olmaz diyor
Peşimi bırakmıyorlar o sebeple olmaz yapamam diye her an her daim söyleyeceğim ki beklentileri olmasın

Doğru söylüyorsunuz. Cesaretli olmam gerek. Tek başıma bunu başarmam lazım. bana destek olarak sadece sizlerin yazdıklarınız var. ailem beni haklı bulsa da vazgeçmediler yine de. Gerçekten zor bir durum

Allah muhafaza korkum o zaten baştan lades demek istemiyorum ailem de anlasa beni. Çıkmaza girdim artık

ailem beni haklı bulsa da vazgeçmediler yine de. Gerçekten zor bir durum
Zor değil, zor görünmesinin sebebi sizin net olmayışınız. Net olsanız bir iki gun konuşur, üçüncü gün susarlar. Bir ömrü siz yaşayacaksınız bu adamla evlenirseniz, aileniz değil. Gereğinden fazla anlam yada misyon yüklemeyin ailenize.

Evet benim karakterimle alakalı bu zorlanmam haklısınız. Yıpranmak istemiyorum yıpratıp
yormak hiç istemiyorum kendimi de o arada korumaya çalıştım hazırlıksız yakalandım bu duruma.Yazdıklarınızı gerçekten ciddiyetle düşüneceğim. Sağolun

Hakkınızda hayırlısı neyse, o olsun inşallah. Hayırlı geceler...

Evlilik gönül işidir.Ama akıllı olmak lazım.Renhini belli etmiş.Su saatten sonra ben şaka yaptım dese de olmaz.Nisanlilik birbirini tanıma evresi .Tanimissiniz.Ailenizle konuşup karara varın.

Bana namus şeref sözü verse ancak oda aileler hatrına. Böyle kısıtlarsa ailesine de kin besleyeceğim haberi yok ailesine de söyledim o böyle yaparsa ben ister istemez size cephe alırım diye
Siz şaka misiniz .Namus sözü verse kv hatırına devam mı?İlk sıkıntıda evlenmeseydin sözünü duyarsın .

Zihniyetini s.kim der atardm nisani. Raconmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…