- 27 Şubat 2023
- 112
- -35
- 11
- 23
- Konu Sahibi Dertlipande
-
Çok şanslısınız. Maşallah diyeyim nazar etmeyeyim. Kaldıramam büyük söylemeyeyim yine de. Ama şuan ki fikrim olmaz diyorHerkesin ailesi kendine. Evlenince kocanın annesi birde seni doğurmuş olmuyor.
Bu tarz erkekler evlenmemeli..
gerçekten anlamıyorum.
Evlendiğimde 1 sene ailemle yaşadım vize beklediğim için. Evlerimiz 10 dakikalık mesafe olmasına rağmen haftada 1 giderdim.
Evet eşimin ailesinin bu tarz beklentisi hep vardı.
Ama konu bana gelmeden eşim hallediyordu.
Ne münasebet,neyin kafasını yaşıyor ki bunlar.
Sizin biraz düşünmeniz gerek.
Evet bu adamın düşüncesi değişmez.
Önemli olan sizin ne düşündüğünüz.
Kaldırabilir,alışabilir,yapabilir misiniz bu mühim.
Doğru söylüyorsunuz. Cesaretli olmam gerek. Tek başıma bunu başarmam lazım. bana destek olarak sadece sizlerin yazdıklarınız var. ailem beni haklı bulsa da vazgeçmediler yine de. Gerçekten zor bir durumBunlar sadece bahane sizde biliyorsunuz. Çocuğum için boşanmıyorum demekle eş değer. Adamın ne olduğu belli oldu. Muhtemel cepte gördüğünden artık gerçek yüzünü saklamayı bıraktı. Hep deniyor ya nişanlıyken fark etmedin mi, fragmanı görmedin mi vs. İşte siz gördünüz, fark ettiniz. Gerisi kendinizi sevmekle, ne kadar değerli olduğunuzla, kendinize neyi layık gördüğünüzle alakalı.
Aminn. Evet gerçekten çok zor. Sende çok mutlu olinşallah ilerde böyle bişy olmaz çok mutlu olursun canım şimdi nişanı boz demek kolay ama insan sevince kalbine söz geçiremiyor
Aminn. Evet gerçekten çok zor. Sende çok mutlu ol
Allah muhafaza korkum o zaten baştan lades demek istemiyorum ailem de anlasa beni. Çıkmaza girdim artıkAman sakın sakın evlenme . Vallahi ben nişanlıyken ailene gidersin dedi kandım . Meğer adam kendi ailesine diyormuş vallahi çekilmiyor sonuç boşandım . Nişanı at gene iyi yönden bak kendini tanıtmış gitsin ailesinin yanında duracak birini bulsun .Lütfen o kervana girme boşanırsın vallahi
İyi olalım güzellik olsun dedikçe başımıza iş geliyor. Hayırlısı. Allah ağız tadıyla güzel sonuçlar versin hepimizeAmin inşallah kimsenin dört dörtlük bi hayatı yok ki canım
İyi olalım güzellik olsun dedikçe başımıza iş geliyor. Hayırlısı. Allah ağız tadıyla güzel sonuçlar versin hepimize
Zor değil, zor görünmesinin sebebi sizin net olmayışınız. Net olsanız bir iki gun konuşur, üçüncü gün susarlar. Bir ömrü siz yaşayacaksınız bu adamla evlenirseniz, aileniz değil. Gereğinden fazla anlam yada misyon yüklemeyin ailenize.ailem beni haklı bulsa da vazgeçmediler yine de. Gerçekten zor bir durum
Bu düşünce yapısını derhal bırakmanız gerekiyor kendiniz için. Aileniz anlamıyor sizi diye bir ömür mutsuz bir evliliğe kendinizi mahkum etmeyin.ailem de anlasa beni. Çıkmaza girdim artık
Evet benim karakterimle alakalı bu zorlanmam haklısınız. Yıpranmak istemiyorum yıpratıpZor değil, zor görünmesinin sebebi sizin net olmayışınız. Net olsanız bir iki gun konuşur, üçüncü gün susarlar. Bir ömrü siz yaşayacaksınız bu adamla evlenirseniz, aileniz değil. Gereğinden fazla anlam yada misyon yüklemeyin ailenize.
Hakkınızda hayırlısı neyse, o olsun inşallah. Hayırlı geceler...Evet benim karakterimle alakalı bu zorlanmam haklısınız. Yıpranmak istemiyorum yıpratıp
yormak hiç istemiyorum kendimi de o arada korumaya çalıştım hazırlıksız yakalandım bu duruma.Yazdıklarınızı gerçekten ciddiyetle düşüneceğim. Sağolun
Evlilik gönül işidir.Ama akıllı olmak lazım.Renhini belli etmiş.Su saatten sonra ben şaka yaptım dese de olmaz.Nisanlilik birbirini tanıma evresi .Tanimissiniz.Ailenizle konuşup karara varın.Merhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Siz şaka misiniz .Namus sözü verse kv hatırına devam mı?İlk sıkıntıda evlenmeseydin sözünü duyarsın .Bana namus şeref sözü verse ancak oda aileler hatrına. Böyle kısıtlarsa ailesine de kin besleyeceğim haberi yok ailesine de söyledim o böyle yaparsa ben ister istemez size cephe alırım diye
Şaka yapıyor olabilir mi? Çünkü benim eşim de arada şakadan racon kesmeye çalışırBöyle birisi değildi aslında ilk defa bir havalandı
Sanırım yapmıyorŞaka yapıyor olabilir mi? Çünkü benim eşim de arada şakadan racon kesmeye çalışır
Zihniyetini s.kim der atardm nisani. RaconmusMerhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Tabiki yapmıyor. Artik cepte ayrılamaz diye düşündüğü için oynamayı bıraktı sadece. Aslına döndü.Sanırım yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?