hayır öz.eşiniz üvey mi?
hayır öz.
yaşanan herşeyi buraya yazmam mümkün değil ve de mesele bitmiş değil hala devam ediyor. eşime karşı gösterilen farklı muamele zamanında bana yapılmıştı boşverebildim. şimdi de çocuklarım ve diğer torunları arasında yapılıyor. benim için mesele ayrımcılığın boyutu değil varlığı. ve eşim tarafından kabul edilmeyişi.eşinizin bir sıkıntısı yoksa siz neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamadım dert mi arıyorsunuz kendinize,
evlenmişsiniz 9 yıl geçmiş artık bırakın yollukla geldiler, onunkinde 5 benimkinde 3 göbek attılar muhabbetini,
valla eşim bana, 9 yıl sonra kardeşine x yaptılar sana y yaptılar dese, aklın başında mı derim,
madem artık saygı duymuyorsunuz, boşanmayı düşünüyorsunuz boşanın, adam da rahatlasın siz de.
yaşanan herşeyi buraya yazmam mümkün değil ve de mesele bitmiş değil hala devam ediyor. eşime karşı gösterilen farklı muamele zamanında bana yapılmıştı boşverebildim. şimdi de çocuklarım ve diğer torunları arasında yapılıyor. benim için mesele ayrımcılığın boyutu değil varlığı. ve eşim tarafından kabul edilmeyişi.
bilmediğim bir şey olabilir mi ? hiç bir fikrim yok .yazdıklarım geçmişle ilgili takıntılarım değil geleceğe dair umutsuz olma sebeplerimo zaman olanların hiç bi mantığı yok.
yani bi aile iki evladını sevip diğerini neden hor görsün ki? ya sizin bilmediğiniz bişeyler var ya da abartıyosunuz.
ayrıca durum bu ise bu saatten sorna değişecek ya da geçmişe etki edecek haliniz yok. beklentiniz olmasın, olanları unutun, kendi yağınızda kavrulun. ona verdi bize vermedi ile geçmez ömür.
bilmediğim bir şey olabilir mi ? hiç bir fikrim yok .yazdıklarım geçmişle ilgili takıntılarım değil geleceğe dair umutsuz olma sebeplerim
yaşanan herşeyi buraya yazmam mümkün değil ve de mesele bitmiş değil hala devam ediyor. eşime karşı gösterilen farklı muamele zamanında bana yapılmıştı boşverebildim. şimdi de çocuklarım ve diğer torunları arasında yapılıyor. benim için mesele ayrımcılığın boyutu değil varlığı. ve eşim tarafından kabul edilmeyişi.
misal 5 yaşındaki kızımın tayt giymesi bile sorun olurken 17 lik delikanlı kısa şortla gezer laf olmaz.Çocuklara nasıl davranıyorlar mesela?
Ben hiç gelemem öyle şeye, çok net göstermem çocukları haketmiyorlarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?