ayrım çocuklarıma da yapılmaya başlandı.ne alaka? geleceğiniz kocanızın ailesine mi bağlı?
ayrım çocuklarıma da yapılmaya başlandı.
ayrım çocuklarıma da yapılmaya başlandı.
Üzerinden baya zaman geçmiş artık.Temcit pilavı gibi bu durumu sürekli hatırlayıp hatırlatıp eşten soğumanın bir anlamı yok bana göre.Tabi eşinizle başka sorunlarınız yoksa.
İstenmeyen gelin olarak şurada yapılmayanları yazsam ooooo site çöker valla.Eşimle farklı memleketten olmamız ve severe evlenmemizin sonuçları bu.
Ama ben bardağa dolu tarafından bakmayı tercih ediyorum misal kırık iğneleri geçmemiş laf söz hakları yok.Bişey diycek mi olunuyor çattt diye tıkıyorum lafı ağızlarına.
Huzur ve mutluluk varsa boşverinnn
Esinizi bu Konuda suclamaniz dogru ama yapabileceginiz birsey yok,esiniz bu durumdan memnunsa. Sadece gormeden gelin ve esinizin ailesine hakedecekleri kadar ilgi alaka gosterin. Eyer cok buyuk baska sorunlar yoksada bosanmayi lutfen kafanizdan cikarin. Alan razi veren razi. Esiniz bu konuda rahatsiz degilki,tumuyle esinizin problemi.Herkese selamlar uzun olacak affedin. Eşimle 9 yıldır evliyiz. Allah gönlüne göre versin Eşim iyi adamdır. Merhametli, iyi niyetli yardımsever bir insan. Bazen keşke bu kadar iyi olmasa dedirtecek kadar. 3 kardeşler eşimin kendinden büyük bir ablası ve abisi var. Ablası bizden evvel abisi ise bizden sonra evlendi. Eşimin ailesi, benim ailem ve de diğer dünürler kendi yağında kavrulan orta halli insanlar. 3 kardeş eşleriyle birlikte çalışıyor, herkes üniversite okumuş, herkes denk. Beni rahatsız eden şeylerden bahsedip genç yaşlı herkesten yorum bekliyorum. öncelikle eşimin ailesi kızları evlenirken yapılacak her şeyi hatta erkek tarafının yapacağı bazı şeyleri bile yapmışlar. Biz düğün eşya vs her şeyi kendimiz yaptık. yabancı gibi bir çift yollukla ev görmeye geldiler. gelin görün ki bizden sonra evlenen abisinin de düğünde öncesinde ve sonrasında masrafın çoğunu yüklendiler. ev tutulması, temizlenmesi, düğün yerinin ayarlanması her şeye yardımcı oldular. Ki biz düğün zamanı stresten eşimle birbirimizi çok kırdık incittik hiç bir işimizin ucundan tutan olmadı.(bu arada benim ailem başka şehirde kv ve kp ile aynı şehirdeyiz). k peder emekli olunca k.biradere ev alsın diye tl olarak borç verirken; biz borç istediğimizde altın olarak verdiler. biz borcumuzu 1 seneye kalmadan ödedik ama altın fırladı gitti. diğerleri 5 6 yıldır hala vermedi. kp/kv evlerinde bir masraf çıktığında kızlarına maaşı az diye, büyük oğullarına borçlu diye laf etmez, hemen bizden isterler. Diğer iki kardeşin evine dolu dolu gidilirken bize bomboş gelirler. evde gözlerine kestirdiklerini alıp giderler. Maaile bir araya gelindiğinde evde 16, 17 lik torunlar dururken eşimi ekmeğe yollarlar. Eşim 3 kez dizinden ameliyat olmuşken ağır bir şeyler kaldırılacağı zaman diğer oğul ve torunlar varken eşimden isterler. Eşim bekarken baba evinde eşya vs için çok harcama yapmış. her fırsatta eşya değiştirmekten zaten eşyaların hiç güzel olmadığından, adi, ucuz olduğundan dem vururlar. Bu ve benzeri onca şey benim çok ağrıma gidiyor. Eşimin horlandığını, önemsenmediğini, emeğinin kıymetinin bilinmediğini hissediyorum. Eşime bundan bahsedince öyle olmadığını ailesine karşı önyargılı olduğumu söylüyor. Bence bu hali iyice kanıksamış. Eşimin bu ezilmiş hali ondan tamamen soğumama ona olan saygımın tükenmesine neden oluyor. pire için yorgan yakmak diyen çıkar belki ama sık sık boşanmayı düşünüyorum. Lütfen her fikre eleştiriye açığım. sorun ben dahil her kimdeyse ne yapmalıyım.
Getirirler canım getirmez olurlar mı.Gercekten bir igne bile almadilar mi? Hic bir sey yapmadilar mi? Misafirlige gelirken dahi bir sey getirmezler mi?
garip mi?9 yılın sonunda eşine saygı duyulmuyor diye boşanmayı düşünmek
garip değil mi.
bence abartıyosunuz. ayrıca memnun değilseniz daha az görüşün. böylece çocuklarınız da etkilenmez.
bence abartıyosunuz. ayrıca memnun değilseniz daha az görüşün. böylece çocuklarınız da etkilenmez.
Bosanmayi dusunecek ne var anlamadim..siz esnizle mutluysaniz takmayin fazla.. ama tabii esinizin ve sizin de fazla ezilmesine musade etmeyin..mesela ekmek almaya esinzi yolladiklari zaman ..onun dizi rahatsiz falanca gidiversin .. deyip konuyu baglayin...
Biraz evlat ayrimi var evet elinizden geldigince kendinizi kullandirmayin ama bosanmayi da dusunmeyin bence
yaşamış olanlarda kuzenlerine göre daha çok eleştirilmenin kabul görmemenin illaki izi vardır. tıpkı bir çocuğu kollar gibi hemen herşeyde eşini kolluyor olmak bu sebeple yüz göz olmak yoruyor. gelene gelme denilmiyor. ki telefon mesaj mail denen şeyler varken niyeti olan yine canınızı sıkabiliyor.Çocuklarınızın geleceği onların elinde mi?
garip mi?
yaşamış olanlarda kuzenlerine göre daha çok eleştirilmenin kabul görmemenin illaki izi vardır. tıpkı bir çocuğu kollar gibi hemen herşeyde eşini kolluyor olmak bu sebeple yüz göz olmak yoruyor. gelene gelme denilmiyor. ki telefon mesaj mail denen şeyler varken niyeti olan yine canınızı sıkabiliyor.
eşinizin farketmesi lazım malesefyaşanan herşeyi buraya yazmam mümkün değil ve de mesele bitmiş değil hala devam ediyor. eşime karşı gösterilen farklı muamele zamanında bana yapılmıştı boşverebildim. şimdi de çocuklarım ve diğer torunları arasında yapılıyor. benim için mesele ayrımcılığın boyutu değil varlığı. ve eşim tarafından kabul edilmeyişi.
sorunu kabul etmezken nasıl ikna ederim. razı olur mu kiHer aile boyle tane bulur kullanir ,esinizin ailesinde de o ,
Ne yapsa yaranamaz hep kullanilir ,
Malesef sorun esinizde kullandirtmasin,
Psikolojik destek alsin
eşiniz bu durumdan hiç şikayetçi değil eşinizi hala çocuk gözüyle görüyolar sizi anlıyorum eşiniz o ağırlığı tepkiyi koymadığı sürece aynı davranmaya devam ederler.Herkese selamlar uzun olacak affedin. Eşimle 9 yıldır evliyiz. Allah gönlüne göre versin Eşim iyi adamdır. Merhametli, iyi niyetli yardımsever bir insan. Bazen keşke bu kadar iyi olmasa dedirtecek kadar. 3 kardeşler eşimin kendinden büyük bir ablası ve abisi var. Ablası bizden evvel abisi ise bizden sonra evlendi. Eşimin ailesi, benim ailem ve de diğer dünürler kendi yağında kavrulan orta halli insanlar. 3 kardeş eşleriyle birlikte çalışıyor, herkes üniversite okumuş, herkes denk. Beni rahatsız eden şeylerden bahsedip genç yaşlı herkesten yorum bekliyorum. öncelikle eşimin ailesi kızları evlenirken yapılacak her şeyi hatta erkek tarafının yapacağı bazı şeyleri bile yapmışlar. Biz düğün eşya vs her şeyi kendimiz yaptık. yabancı gibi bir çift yollukla ev görmeye geldiler. gelin görün ki bizden sonra evlenen abisinin de düğünde öncesinde ve sonrasında masrafın çoğunu yüklendiler. ev tutulması, temizlenmesi, düğün yerinin ayarlanması her şeye yardımcı oldular. Ki biz düğün zamanı stresten eşimle birbirimizi çok kırdık incittik hiç bir işimizin ucundan tutan olmadı.(bu arada benim ailem başka şehirde kv ve kp ile aynı şehirdeyiz). k peder emekli olunca k.biradere ev alsın diye tl olarak borç verirken; biz borç istediğimizde altın olarak verdiler. biz borcumuzu 1 seneye kalmadan ödedik ama altın fırladı gitti. diğerleri 5 6 yıldır hala vermedi. kp/kv evlerinde bir masraf çıktığında kızlarına maaşı az diye, büyük oğullarına borçlu diye laf etmez, hemen bizden isterler. Diğer iki kardeşin evine dolu dolu gidilirken bize bomboş gelirler. evde gözlerine kestirdiklerini alıp giderler. Maaile bir araya gelindiğinde evde 16, 17 lik torunlar dururken eşimi ekmeğe yollarlar. Eşim 3 kez dizinden ameliyat olmuşken ağır bir şeyler kaldırılacağı zaman diğer oğul ve torunlar varken eşimden isterler. Eşim bekarken baba evinde eşya vs için çok harcama yapmış. her fırsatta eşya değiştirmekten zaten eşyaların hiç güzel olmadığından, adi, ucuz olduğundan dem vururlar. Bu ve benzeri onca şey benim çok ağrıma gidiyor. Eşimin horlandığını, önemsenmediğini, emeğinin kıymetinin bilinmediğini hissediyorum. Eşime bundan bahsedince öyle olmadığını ailesine karşı önyargılı olduğumu söylüyor. Bence bu hali iyice kanıksamış. Eşimin bu ezilmiş hali ondan tamamen soğumama ona olan saygımın tükenmesine neden oluyor. pire için yorgan yakmak diyen çıkar belki ama sık sık boşanmayı düşünüyorum. Lütfen her fikre eleştiriye açığım. sorun ben dahil her kimdeyse ne yapmalıyım.
Sevgili melarday ben 25 yildan fazla evliyim. Esimin ailesi hicbir sekilde maddi ve manevi destek vermediler. Diger cocuklarina mallarini satip yardim ettiler. Ailesini gormeye giderken herkese cumhuriyet altini goturdu esim.surekli para destegi istediler esimden. Izinlerinde ailesinin islerini yapiyor ,tatil yapacagina. Halada istiyorlar ve zerre kadar degerimiz yok yanlarinda. Esimin aileside benim ailemdende uvey evlat muamelesi goruyoruz zaman zaman. Bizde araya buyuk mesafe koyduk. Ben esimin ailesiyle gorusmuyorum. Tabi daha buyuk sorunlarimizda vardi. Esim ailesiyle gorusuyor fakat bana anlatmiyor. Biliyorum hala maddi destekte veriyor. Esim cok memnun olmasada aile atsan atilmiyor,satsan satilmiyor iste. Ben bunlara ragmen bosanmadim. Sende bosanma lutfen daha buyuk sebeplerin yoksa.Herkese selamlar uzun olacak affedin. Eşimle 9 yıldır evliyiz. Allah gönlüne göre versin Eşim iyi adamdır. Merhametli, iyi niyetli yardımsever bir insan. Bazen keşke bu kadar iyi olmasa dedirtecek kadar. 3 kardeşler eşimin kendinden büyük bir ablası ve abisi var. Ablası bizden evvel abisi ise bizden sonra evlendi. Eşimin ailesi, benim ailem ve de diğer dünürler kendi yağında kavrulan orta halli insanlar. 3 kardeş eşleriyle birlikte çalışıyor, herkes üniversite okumuş, herkes denk. Beni rahatsız eden şeylerden bahsedip genç yaşlı herkesten yorum bekliyorum. öncelikle eşimin ailesi kızları evlenirken yapılacak her şeyi hatta erkek tarafının yapacağı bazı şeyleri bile yapmışlar. Biz düğün eşya vs her şeyi kendimiz yaptık. yabancı gibi bir çift yollukla ev görmeye geldiler. gelin görün ki bizden sonra evlenen abisinin de düğünde öncesinde ve sonrasında masrafın çoğunu yüklendiler. ev tutulması, temizlenmesi, düğün yerinin ayarlanması her şeye yardımcı oldular. Ki biz düğün zamanı stresten eşimle birbirimizi çok kırdık incittik hiç bir işimizin ucundan tutan olmadı.(bu arada benim ailem başka şehirde kv ve kp ile aynı şehirdeyiz). k peder emekli olunca k.biradere ev alsın diye tl olarak borç verirken; biz borç istediğimizde altın olarak verdiler. biz borcumuzu 1 seneye kalmadan ödedik ama altın fırladı gitti. diğerleri 5 6 yıldır hala vermedi. kp/kv evlerinde bir masraf çıktığında kızlarına maaşı az diye, büyük oğullarına borçlu diye laf etmez, hemen bizden isterler. Diğer iki kardeşin evine dolu dolu gidilirken bize bomboş gelirler. evde gözlerine kestirdiklerini alıp giderler. Maaile bir araya gelindiğinde evde 16, 17 lik torunlar dururken eşimi ekmeğe yollarlar. Eşim 3 kez dizinden ameliyat olmuşken ağır bir şeyler kaldırılacağı zaman diğer oğul ve torunlar varken eşimden isterler. Eşim bekarken baba evinde eşya vs için çok harcama yapmış. her fırsatta eşya değiştirmekten zaten eşyaların hiç güzel olmadığından, adi, ucuz olduğundan dem vururlar. Bu ve benzeri onca şey benim çok ağrıma gidiyor. Eşimin horlandığını, önemsenmediğini, emeğinin kıymetinin bilinmediğini hissediyorum. Eşime bundan bahsedince öyle olmadığını ailesine karşı önyargılı olduğumu söylüyor. Bence bu hali iyice kanıksamış. Eşimin bu ezilmiş hali ondan tamamen soğumama ona olan saygımın tükenmesine neden oluyor. pire için yorgan yakmak diyen çıkar belki ama sık sık boşanmayı düşünüyorum. Lütfen her fikre eleştiriye açığım. sorun ben dahil her kimdeyse ne yapmalıyım.
peki bu doğru mu ,bütün iyi niyetiyle YA DA mecburi koşulup bir evladın üstüne çok gidilip ee artık bunun daonun görevı görülmesi normal bir şey mi??? Hırsızın hiç mi suçu yokBoyle cok konu aciliyor. Esinin ailesi ailenin kurbani olarak esini secmis. Kim daha iyi niyetli kim daha vericiyse aile onun sirtina biner. Her durumda ondan faydalanilir. Ama esin bunca sene gozunu acamadiysa soylenecek bir sey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?