lütfen genç, yaşlı, anneler, kayınvalideler biri anlamama yardım etsin

Her aile boyle tane bulur kullanir ,esinizin ailesinde de o ,
Ne yapsa yaranamaz hep kullanilir ,
Malesef sorun esinizde kullandirtmasin,
Psikolojik destek alsin

Bosanmayi dusunecek ne var anlamadim..siz esnizle mutluysaniz takmayin fazla.. ama tabii esinizin ve sizin de fazla ezilmesine musade etmeyin..mesela ekmek almaya esinzi yolladiklari zaman ..onun dizi rahatsiz falanca gidiversin .. deyip konuyu baglayin...
Biraz evlat ayrimi var evet elinizden geldigince kendinizi kullandirmayin ama bosanmayi da dusunmeyin bence

Boyle cok konu aciliyor. Esinin ailesi ailenin kurbani olarak esini secmis. Kim daha iyi niyetli kim daha vericiyse aile onun sirtina biner. Her durumda ondan faydalanilir. Ama esin bunca sene gozunu acamadiysa soylenecek bir sey yok...

Gercekten bir igne bile almadilar mi? Hic bir sey yapmadilar mi? Misafirlige gelirken dahi bir sey getirmezler mi?

Biraz sacmaladiginin farkında mısın canım.
Adamla evde bir sıkıntı yok. Kayinvalide evinde olan şeyler senin kocanla ilişkini belirlememeli. Mümkün olduğunca az görüşün. Ayrıca yardım almamaniz en güzeli minnetiniz olmaz.

Esinizi bu Konuda suclamaniz dogru ama yapabileceginiz birsey yok,esiniz bu durumdan memnunsa. Sadece gormeden gelin ve esinizin ailesine hakedecekleri kadar ilgi alaka gosterin. Eyer cok buyuk baska sorunlar yoksada bosanmayi lutfen kafanizdan cikarin. Alan razi veren razi. Esiniz bu konuda rahatsiz degilki,tumuyle esinizin problemi.

Gercekten bir igne bile almadilar mi? Hic bir sey yapmadilar mi? Misafirlige gelirken dahi bir sey getirmezler mi?
Getirirler canım getirmez olurlar mı.
Misal doğum yaptım çeyrek taktılar.Ama 750 TL lik giysi alışverişini yapıp gitti kv.
Takmıyorum ama.Bende anneme yapıyorum eşim ne yapıyorsa gık diyemiyor.

9 yılın sonunda eşine saygı duyulmuyor diye boşanmayı düşünmek
garip değil mi.
garip mi?
bence abartıyosunuz. ayrıca memnun değilseniz daha az görüşün. böylece çocuklarınız da etkilenmez.
bence abartıyosunuz. ayrıca memnun değilseniz daha az görüşün. böylece çocuklarınız da etkilenmez.
Çocuklarınızın geleceği onların elinde mi?
yaşamış olanlarda kuzenlerine göre daha çok eleştirilmenin kabul görmemenin illaki izi vardır. tıpkı bir çocuğu kollar gibi hemen herşeyde eşini kolluyor olmak bu sebeple yüz göz olmak yoruyor. gelene gelme denilmiyor. ki telefon mesaj mail denen şeyler varken niyeti olan yine canınızı sıkabiliyor.

o zaman oturun eşinizle konuşun ve mesafe koyun.

eşinizin farketmesi lazım malesef

siz ne yapabilirsiniz eğer çalışıyorsanız eve az katkı yapın eşiniz yardım edemesin

noluyoruz derse de eee hayatım ailene verdiğine göre bana da ihtiyacın yok dersiniz
çalışmıyorsanız yapılacak bişey yok bu konuda da

eşiniz bu durumdan hiç şikayetçi değil eşinizi hala çocuk gözüyle görüyolar sizi anlıyorum eşiniz o ağırlığı tepkiyi koymadığı sürece aynı davranmaya devam ederler.

Her ailede böyle bir adet evlat oluyor. Bu piyango size çıkmış. Diğerleri için bir şey diyemem. Fakat sağlık ile ilgili konularda hassas davranılması lazım. 3 kere dizinden operasyon geçirdiyse, ağır taşımayacak ise mezardan dedesi gelse taşı dese taşıtmam. Mutlaka müdahale ederim.

Sevgili melarday ben 25 yildan fazla evliyim. Esimin ailesi hicbir sekilde maddi ve manevi destek vermediler. Diger cocuklarina mallarini satip yardim ettiler. Ailesini gormeye giderken herkese cumhuriyet altini goturdu esim.surekli para destegi istediler esimden. Izinlerinde ailesinin islerini yapiyor ,tatil yapacagina. Halada istiyorlar ve zerre kadar degerimiz yok yanlarinda. Esimin aileside benim ailemdende uvey evlat muamelesi goruyoruz zaman zaman. Bizde araya buyuk mesafe koyduk. Ben esimin ailesiyle gorusmuyorum. Tabi daha buyuk sorunlarimizda vardi. Esim ailesiyle gorusuyor fakat bana anlatmiyor. Biliyorum hala maddi destekte veriyor. Esim cok memnun olmasada aile atsan atilmiyor,satsan satilmiyor iste. Ben bunlara ragmen bosanmadim. Sende bosanma lutfen daha buyuk sebeplerin yoksa.

Boyle cok konu aciliyor. Esinin ailesi ailenin kurbani olarak esini secmis. Kim daha iyi niyetli kim daha vericiyse aile onun sirtina biner. Her durumda ondan faydalanilir. Ama esin bunca sene gozunu acamadiysa soylenecek bir sey yok...
peki bu doğru mu ,bütün iyi niyetiyle YA DA mecburi koşulup bir evladın üstüne çok gidilip ee artık bunun daonun görevı görülmesi normal bir şey mi??? Hırsızın hiç mi suçu yok

Hiç hoş bir durum değil elbet.. Fakat bu işlere hiç karışmayın yoksa siz ara bozucu olursunuz eşinizin gözünde. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Kendisinin bazı şeyleri görüp fark etmesi gerek.

Bu konulardan eşine şikayet etme. O yeterince durumun farkındadır ve üzülüyordur bir de sen üzme... Sessiz kal bırak kendisi anlasın...Emin ol eşin de az da olsa değer görmek için böyle davraniyor dur ailesine... Zamanla kendisi anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…