lütfen yardım ! boşanayım mı ? boşanmayayım mı?

ilk etapta boşanmanı tavsiye edemem.ya gelen gideni aratırsa vardır elbet bir yolu diye düşünüyorum adamın kanına girecek bir ruh dünyasını sen oluşturmalısın gibi duruyor yılma zaman ver bakalım henüz yaşın çok küçük
öyle boşanayım demekle boşanmak olmaz
çocuk yok sanırım olmaması şuan için uygun
boşver illa mutlu olmak için 2 şahıslar arama adamın damar noktasını bul bulki
sadece iki kişide mutlu olabilirsiniz onu gör
eger eşin hırçın bir bayan istemiyorsa sakin olmak için elinden geleni yap aksiyse aksi tavıra bürün
eşin lokantadan yemek getirmesin
çünki senin eşin için hazırlayacağın yemeklerde eşini veilişkinizi ileri götürür
o çektemi yatmayı seviyo
tamm
sende aç çeki yanında ona sarılarak uyu asla yalnız yatmasına izin verme çünki eşlerin bedeni birbirine yakın olmassa biter
alış veriş sevmiyosa burak ya onla yapma böyle mutlu olmayı öğren yeterki adamla teteri kadar kaliteli zaman geçire bil
unutma boşanmak öyle kolay verilebilecek karar değil az tahamüllü olmayıda bilmek lazım
he adam alkolik zinakar yalancı pis bir adam olsa he yorumların daha değişik olurdu ama senin için bu kadarını söyleye bilirim
ALLAH DOĞRU KARAR VERMEYİ NASİP ETSİN

Konunun hepsini okudum.
Tek bir yer kafama takıldı, bir kadın olarak ağrıma gitti.
O da şu : "Boşanamayacağını biliyordum, daha iyice yüzsüzleşme diye almaya geldim." Bundan büyük hakaret olamaz..
Bu laftan sonra nasıl boşanmadınız..

eşin seni aldatmamış dövmemiş belki ama şu yaptıklarınında elle tutulur katlanılır hiçbir yanı yok odunlukta doktora yapmış eşin.bence kocanı karşına al iyice konuş burda bize anlattığın gibi herşieyi anlat hatta evlilik terapistine bir uzmana falan gitmeyi öner evliliğini kurtarmak için elinden geleni yap ama baktın eşin çaba sarfetmiyor herşey aynı değişmiyor çocuğun yokken yolver gitsin canım gençliğine yazık böyle evlilik olmaz

evli olmaktan başka herşey olmuş bu ilişkiniz.
uzuldm acıkcası. Nasıl bir adamdır bu ya.
Okurken de aşırı sinirlendn eşine.
Cocuk yapmayı neden dusunmednz

çocuk nasıl düşünebilirim ki boyle durumda.oda istemiyo zaten.hiç bi zaman evliliğimden emin olamadım.geri döndüğümde 'sen yüzsüzleşme die geldim' cümlesini öyle bi söyledi ki anlayamadım o an.şakayla karışık söyledi.sonraki kavgamızda da doğru dedi.böyle seyleri hep kavgada söylüyo.ki bundan daha ağırlarını da duydum.kavgasız zamanlarda hiç bisy yokmuş gibi davranıyo.gönlümü almaya tenezzül bile etmiyo.1 aydır sabah 5 e 6 ya kadar futbol siyaset izliyo.uyanıyo işten gelio yine tv izlio. ben bunlara bu ilgisizliği kabullenebilsem bende onu takmasam çok mutlu olurdum.ona dokunmayayım bin yaşayayım.işte o zaman para pul için evli kalmış ve onunla mutlu olan kadın olurdum.beni düşündüren şey bundan sonra mutlu olabilecek miyim.ya daha kötüsü çıkarsa karşıma.ama bolede kendimi bir hiç hissediyorum.ağzından güzel bir laf duymuyorum.gururuma dokunuyo.karar verebilmiş olsam arkama bakmadan çekip gideceğim.ama korkularım var.ona herseyi 100 kere anlattım.ben böyleyim sen ver kararını dio.bazen konuyu açtığımda cevap bile vermiyo.duymuyo resmen.bi kere o karşımda tv izlerken saatlerce kendi kendime kavga ettim.el ele tutuşmak istiyosan sen tut elimi ben hoşlanmıyorum böle seylerden senin elini itmem heralde dio.bana sarılmak istiyosan sen sarıl dio.amacın sarılmak olduğunu zannedio. anlayamadı bi türlü amacın sevgi olduğunu ilgi görmek istediğimi.yada anlamak istemio bilmiyorum.

canım gerçekten çok üzüldüm tüm olan bitene. kendini değersiz hissetme bir çalkalan kendine gel. gerçekten kötü bir durum ömür boyu çekmek zorunda değilsin. değiştirmeye çalış değişmiyorsa kendine bir yön çiz bence. Aşk, cilve, sohbet, şaka, güleryüz olmadan evliliğin yürüyeceğine inanmıyorum şahsen.. ne olacak yani ya birden hastalanırsan ? bu adam seninle ilgilenecekmi ? her bakımdan düşün ölç biç daha yaşın çok genç yazık günah.. umarım mutluluğu yakalarsın..

henüz özel mesaj gönderemiyorum maalesef. ama yazan ablama çok teşekkür.sadece pişman mısın onu merak ettim.benim yerimde olsaydın ne yapardın.

hayatım bıtmıs okeye dönüyor bu ilişki. farzet kocan değilde sevgilin bu insan. evlenmeyi düşünür müsün şu halini görüp? kendine verdiğin cevabı dinle.

canım boşan veya boşanma demek bizim haddimize değil ama bu nasıl evliliktir ya bu ne biçim bi adamdır ya madem böle olucaktın ne evlendin ki dimi.
aslınca çocuğunuzun olmaması falan çok iyi ayrılırsanız ortada kalcak kkmse olmaz. Umarım aranız düzelir cnm dua edicem sizin için

Ortada bir evlilik yok ki boşanma olsun.

23 yaşındasın çocuğun yok neyin mücadelesi...

zor bir durum.Allah yardımcın olsun.karar senin.biz ne desek boş.çünki ortada dayak yok.aldatma yok.maddiyat iyi.tabikide haklısın ama.çevre faktörü önemli.haklıyken haksız gibi görünürsün çevrene.he biyerde çevre içinde hayatını zindana çevirmeye değermi bunu düşün.biraz daha sabret.çocukta yokmuş.bu sürede yapmada.yeni evlilikte eşler başta birbirine alışamabiliyor.bi gün belki onun canına tak edip seni isteyecek.bu arada biraz kendini geri çek.bakalım ondan ne zaman tepki gelecek.

cnm yazdıklarını okuyunca cok sasırdım..esın sanırım turunun tek ornegı..sen sonucta evlendın ve sen bu adamla yaslanacaksın ..bence bu adamla bır omur gecmez..sen yıne ıyı sabretmıssın..ben esımı cok severek evlendım 2005 te tanıstık 2009 da nısan 2011 dugun ve 2012 de dunyalar guzelı bır kızımız oldu..ben ve esım asla yalnız yatmayız beraber gezerız evde sınema keyfı yaparız..yanı gercekten evlılıgımızı doya doya yasıyoruz..sen de tum bu duyguları yasamalısın evlılıgın tadını cıkarmalısın....sonucta annen baban senı bu adama vermıs ona emanet etmıs ama sen dıosun gıtsem aramıo bıle benı demıssın..yanı cnm ben olsam cokk ama cokk asık deılsem eger coktann ayrılmıstım ..

bencede, arkadaşa katılıyorum.
yuvayı yuva yapan kavrulmuş soğan kokusudur.

ayrıca bence eşin gizli gay olabilir.

acıkcası bence arkadasın yazdıklarını okur okumaz aklıma esının gay oldugu geldı...belkı de esı kabullenmıo ama bence hıc bır erkek esınden bu kadar uzak duramaz hele bu kadar genc yasta..

az önce narsizm i inceledim. sanırım eşim narsist.hemen hemen bütün özlellikleri uyuyor.hadi bakalım bide bu çıktı başıma.şimdi 1 ay bunu düşünürüm ben.gerçekten çok faklı bi insan yaptı beni.hiç birşeyden zevk alamıyorum.adamın hayatı aynı koltukta tv karşısında geçiyo.birtek işe gitmek için ve wc ihtiyacı için kalkıyo.offffff sinirlerim oynadı yinee. fırsat bulursa işe bile gitmiyo.ama kesin narsist.kendi kendine aşık resmen.kimseye ihtiyacı yok.o ve tv si bir ömür boyu mutlu mesut yaşayabilirler.bana istediklerimi veriyo.ama bunları kendi vermek isterse veriyo. ortak yol denen bir şey yok adamda. para veriyo çünkü var ve vermesi gerektiğini düşünüo.sevgi istiyorum vermio çünkü saçma olduğunu ve benim aptal olduğum için bunu istediğimi düşünüyo.sadece maddi ihtiyaçlarım olabilir.manevi olamaz çünkü bu aslında aptallık ve insanlar aptal.böyle düşünüo.

canım benım umarım hersey yoluna gırer... daha cok gencsın sağlıklı düşün... olmassa buyuklerınızle oturup konusun ne dıyeyım hayırlısı olsun

Düzelmek için biraz daha çaba gösterir baktım olmuyo boşanırdım ben vallahi ne yalan diyim. Daha çok gençsiniz böyle yaşamayı hak ettiğinizi düşünmüyorsanız kendinizi üzmenin acı çekmenin bir anlamı yok bence.

ayrıca bence eşin gizli gay olabilir.[/QUO

gizli gay mi o ne kız

bizde hep ayrı yatıyoruz

benimkide mi gay
allahım bunuda mı görecektim yarabbi
bende ilgisiz sanırdım

gizli gay işteee
saklanan gay

sevgi yok
saygı yok
beraber yatmak yok
aşk diye bişey yok diyo

belkide bir erkeği seviyor. belki ona göre sevgi bundan ibaret ve bir kadına karşı sevgi, ilgi alaka gösteremiyor :26:

arkadaşım nasıl evlendiniz ? görücü usulümü ? neyy bilgilendirirsen iyi olur..düğün dernek nasıl oldu .ne yaptınız kaç yıllık evlisiniz ? az bilgi vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…