lütfen yardım ! boşanayım mı ? boşanmayayım mı?

aman be elindekinin kıymetini bilmiyorsun sen, cidden sana rahat batmış ne güzel kocan var her dakika seni pohpohlayamaz ya sadece biraz sorunlarınız var onlarda aşılabilecek sorunlar iş sende bitiyor

ben sadece şuna takıldım.
siz bunu sürekli dillendirmiş ve uygulamaya çalışmış, fakat uygulamamışsınız.

yani zaten eşiniz sizin için ; yine başladı çoçuk oyunlarına diye düşünür.

kesin karar vermeden ne annenize gidin, ne eşinize söyleyin, ne de eşinizin ailesine anlatın.

önce boşanma işini beyninizde bitirin.

yoksa böyle evcilik gibi oluyor.

Yok yavcinsel tercihi farkli deil.ama adam nelerini gormus benden once.yani ole bi duskunlugu yok.bikmis artik heralde.bilmiyorum.sorunun bende oldugunu dusunuyor.isveli cilveli deilmisim.o bana bole soguk olunca isve cilve.yapamiyorum haliyle ayrica iliski icin yanimda yatsin istemiyorum ki zaten onda bile yTmadigi oluyo.bunlari unutup isve cilve falan yapamam onada soledim.bunun ustune cokta fifi dedi

Bence eşiniz sizi istemiyor çünkü son gidişinizde aileme söylemeden boşanalım demiş neden çünkü ailesi istediği için seninle birlikte.
Bence aklında başka kadın bile olabilir. Çocuğun olsa çocuğun için katlanabilirsin belki büyüyene kadar falan diyecektim ama çocuk da yok. Bence karnını doyurcak kadar maddiyatı olan ve seni seven birini bulsan bu durumdan daha mutlu olcağnı düşünüyorum. Çnkü eşnz gerçekten de sizi umursamıyor biri gelir biri gider mantığı var sanki.
Bunu güzel düşünün ve kesin olarak karar verdğnzde yani geri dönmeyeceğinze emin oldğnzda eşinize söleyin yine takmazsa geri dönmeyin.
Çocuk yokken bile durum böyleyse çocuk olunca ohoooo kaç kurtar kendini bence:)

Kizlar hayatimda çok insan tanidim türk,yabanci devletlerin kadinlarini,erkeklerini Hepimizin ortak yani ''ERKEKLER NE ISTIYOR''
1.yemek mümkünse zamaninda +tatli,çay yada kahve yeninda
2.Disarda hanimefendi,evde robot gibi çalisan,yatakta seksi cekici ona ne ''muhtesem erkeksin diyen''çünkü adamin beyinin yarisi orda ister kabul edersin, istersen ômûr boyu onu bosuna degistirmeye çalisirsin
Geri kalan sorunlar(kredi,çocuk,araba,ev)beraber çözülebilir dertlerdir
Bence esin iyi biri!!!!!!! Sen daha çok gencsin bazi seyleri zamanla kavriyayacaksin(20 yasindaki düsüncen 30 da cahilik oluyor) Ondan vaaz geçme inan bana daha iyisi var deyip daha beterine düsme sansin 50/100 gel beni dinle
Biraz cilve+ biraz makyaj+bir iki güzel kelime +sacini oksa+ellini tut+iki üc seksi yeni ic camasir defilesi+YENI aldigin seksi parfum kokusu+banyoda unutugun seksi iç camasirlari+Onun önünde yedegin çilek kiraz sevdanla V.S. yavas yavas hem kendini hemde onu bir yola sokarsin Sasirisin
her sey SENDE BITIYOR KIZIM dene

bende kocanın gay olabileceğini düşündüm nedense canım:26: ayrıca 23 yaşındasın senin deli dolu aşk yaşama zamanın senin çektiğine bak çocuğunda yokken boşan gitsin madem ailen arkanda bir arkadaş sanki başkası sevicekmi demiş evet sevicek tabiki bu hayat aşksız sevgisiz bomboş çekilirmi

Şu her şey sende bitiyor, yuvayı dişi kuş yapar mantığına da hastayım.. İyi hoş diyorsunuz da karşısında bir duvar var.. duvara laf anlatın bakalım ne kadar anlatıyorsunuz..

Evlilik iki kişiyle olur..İki kişinin emeğiyle.. kadının işi değildir evliliği ayakta tutmak.. Ah ah! her şey kadının işi zaten.. yemek kadının,temizlik kadının,çocuk bakımı kadının,pohpohlamak kadının, işve cilve kadının..... ee adam nerede? burada çabalayan,en azından yardım eden bir erkek olması gerekmiyor mu??

"Bakara Suresi
226. Kadinlari hakkinda îlâ yapanlar/yaklasmamaya yemin edenler için dört ay bekleme vardir. Eger o süre içinde eslerine dönerlerse Allah bagislayan, merhamet edendir.
227. Eger bosanmaya kesin karar vermislerse, süphesiz Allah çok iyi isiten çok iyi bilendir. "

Cinselliğin olmadığı bir evliliğe Allah bile 4ay süre verirken,katlanacan napcan mantığı garip değil mi?

genç yaşında içini karartan bu adamdan kurtulamazsan hayatın böyle sürüp gidecek.

nişanlıma da okuttum konunu, eşinin hödük olduğunu düşünüyoruz. erkek gözüyle baktı olaya, iyi ki çocuk yok hemen boşansın öyle adamla ömür geçmez dedi.

bu adam ilk evlendiğinizde de mi böyleydi? yani iktidarsız filansa ya da eşcinselse belki o yüzden sana karşı da bişey hissetmiyo olabilir. bütün sorunların temeli de bu olabilir.

ne kadar kolay boşanmak demek. yapmayın arkadaşlar kızdada hatalar var. yatağı ayırıyorsa dibinde yatacaksın. lokantadan yemek getirtmek yerine evinde yemek yapacaksın. çoğu insan kocasını bir karış suratla karşılar güleryüzlü olacaksın. pijamayla değil her daim bakımlı gezeceksin. birazda kendinde hatayı arayacaksın. haa yine baktın adam odun o zaman elini ayağını çek. ama yuva kolay kurulmuyor. yaşında çok ufakmış. birazcık nette araştırmalar yap evlilik nasıl kurtulur ? kitaplar var biraz oku canım benim. biraz zaman var kendine bu zaman içersinde çaba göster. mesela onunla birlikte maç izle. misal mum ışığında yemekler hazırla beraber yiyin. evde 2kişilik oyunlar oynayın. kart, tavla vs.. birlikte zaman geçirmeye özen gösterin tvyi kapatın.. her insan sevdiğini belli etmez.. kimine göre aşk yok zaten bunları daha önceden bende duydum.. tutkuyu yakalamaya çalışın hee yine olmadı yine aynı o zaman kendin bilirsin. kimseye sorma boşanayımmı boşanmayayımmı diye ? bu senin hayatın senin seçimin nasıl mutlu olacaksan huzurlu olacaksan öyle davran..

evlılık bukadar basıtmı ya cocuk oyuncagımı canm hakkından hayrlısı neyse o olsun

Oyyy bi yaşıma daha girdim.
Bu çeşitten de yeni duydum:26:
Ne amaçsız adammış o yahu :S
Niye evlenmiş çok merak ettim.

Benim önerime gelince;
Gencecik hatunsun, günah sana bu şuursuzla tüketme en güzel yaşlarını..

şunu bil ki önemli olan kişinin kendisidir.
sen bu adamla mutlu musun önce ona bakacaksın
tamam o seni insan olarak seviyor fakat aşık değil
peki sen onu seviyor musun?
diyelim ki sen de seviyorsun ve istiyorsun, ama karşındaki adam isteksiz
daha ne kadar sabredeceksin?
zaten 4 yıldır bu böyle gitmiş, daha nereye kadar devam ettireceksin?
işte bu soruların yanıtları sende olduğu için boşanmalı mısın boşanmamalı mısın kendin karar vereceksin
anlıyorum yorum almak istiyorsun ama okuduğun üzre çoğu bayanın yorumu olumsuz.
Allah yardımcın olsun canım, daha çok gençsin.
karşına niceleri çıkar bu konuda kesinlikle beni kim naapsın, yada ondan başkasını bulamam gibi düşüncelere kapılma. zaten ailen de arkanda en güzeli de bu bence. etrafında seni anlayan, sana destek olan birileri var. kesinlikle ailenle paylaş herşeyini. her kafadan bir ses çıkar böyle zamanda ama sana en doğru yolu gösterecek olan insan Annendir. çünkü onlar hiçbir zaman çocuklarının mutsuz olmasını istemezler.

Allah hepimize yardim etsin diyorum.
Ama !!!!! Ademle,havaden beri tek gerçek var!!ERKEK vede KADIN esit degildir(vûcut,beyin,kalp,dilimiz v.s)
Senin isteklerin var. Adam hayatından gayet memnun!!
Ne olacak? Kolarını sıvayacaksın,
Duvar ise sende pencere açmaya DENE.
Yok hala öküz ise,
eyvahla diyecek bir seyim yok.
Mademki seytanin papucunu dama atacak kadar akılıyız ,,, Hodri Meydan
"Kadının kalbinde savaşan iki kurt vardır.. Biri AŞK diğeri NEFRET; Hangisi kazanır..? En çok beslediğindir .........

Son düzenleme:

Güzel söylüyorsunuz da,5-6aylık evli değiller ki, 4yıl olmuş! 4YIL! sence bunları defalarca denememiş midir... Konu sahibi adına konuşmuş gibi oluyorum saçma oluyor ama kendisi açıklamalı..

Kocası zaten göndermiş,kendi dönmüş adam çağırmamış ki...

Muhtemelen olacak olan şu, konu sahibi yine gidecek sonra yine kuyruğunu kıstırıp onu bekleyen kimse yokken geri gelecek, boşanmayacak ama çaba da harcamayacak,çünkü karşısındaki insana karşı içinde enerji kalmamış, emek vermeye layık görmüyor.. Adam desen zaten kendi dünyasında....

belki de önce şuna karar vermek lazım.. Önemli olan evlilik mi? İnsan mı,mutluluk mu?
evlilik sonsuza kadar korunması gereken kutsal bir değer mi.. yoksa sadece çiftlerin mutlu yaşamasının yardımcısı, saygı duyulan bir güvence mi?

Bu arada kadın erkek eşitliği değil mesele... Ademle havvadan beri tek gerçek derken? Ayet gösteriyorum size bana adem havva diyorsunuz??? Garip oldu..

Son düzenleme:
Size ne diyeyim bilemedim en iyisi Can Yücel aciklasin dedim:

Bir Eşi Olmalı İnsanın!
Bakarken yüreğinin kabardığı,
Gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı…
Aşık olduğu bir eşi olmalı!

Sabah gözlerini açtığında, yanında olduğunu görüp,
Şükürler etmeli Yaradana.
Koklamalı saçlarını uyuyan eşine şefkatle bakıp,
Usulca dokunmalı yüzüne.

Bir eşi olmalı insanın!
Varlığını hissedebilmek için.
Parmakları titremeli, incitirim korkusuyla.
Sürekli çağlayan bir pınar olmalı gönlü..
Kramplar girmeli midesine,
Onsuzluk aklına geldikçe!

Bir eşi olmalı insanın!
Rüzgar O’nun kokusunu getirmeli,
Yağmur O’nun sesini.
Elleri yanmalı ellerini tutabilmek için.
Akşam O’nu görecek diye, pırpır etmeli yüreği.
Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi.
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken eşi.
Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli.
Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı içine.

Bir eşi olmalı insanın!
Yüzüne baktığında, konuşmadan anlamalı derdini,
Tasasını, öfkesini, sevincini, coşkusunu..
Güven duymalı, her şeyiyle.
Başını göğsüne koyup huzurla uyuyabilmeli,
Tüm düşüncelerinden arınmış olarak.
Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, çocuğu olmalı..
Şımarabilmeli yanında.
Kıskanılmalı zaman zaman da..

Bir eşi olmalı insanın!
Sabah yolcularken işine, içi acımalı,
Daha yollarken özlemeye başlamalı.
Seni şimdiden özledim!

Bir eşi olmalı insanın!
Akşam dönüşünü beklemeli sabırsızlıkla.
Gözleri yollarda kalmalı
Ve kapıyı çalmadan açmalı..
Aşkla karşılamalı,
Hasretle sarılmalı boynuna,
Özlemle koklayıp öpmeli,
Yıllarca uzak kalmışçasına!

Bir eşi olmalı insanın!
Her günü bir başka güzel olmalı yaşamın,
Bir başka özel, bir başka soluklanmalı her anında.
Verdiği hiçbir şeyin yeterli olmadığını düşünüp, kahrolmalı,
Daha fazla ne yapabilirim diye düşünmeli.

Bir eşi olmalı insanın!
Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı..
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!

Ben seni ölene dek seveceğim boş laf !
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim..

durumunuza çok üzüldüm.inanın olaylar bakış açımızla ilgili bir türlü mutlu olamıyoruz.tabiki sizin durumunuz normal değil birincisi üni. mezunuymuşsunuz nasıl sizi küçümseyebilir öyle olmasanız dahi küçümseyemez gerçi ..ikincisi yatmama sorunu en büyük sorun bu.madem maddi durumunuz iyi bir evlilik terapistine gidin.aslında eşiniz sizin ondan vazgeçemeyeceğinizden emin gibi.yatağı ayıramayacağınızı biliyormuş.ama ayırsanızda demekki kaybedecek birşeyi yok.peki benim merak ettiğim hiç sizden ilişki talep etmiyor mu?bence siz değişik bi politika izlemelisiniz.sizde onu umursamayın illaki o tv programına reklam girecek illaki bir şekilde size yönelecek ama bakacakki orda öyyle bekleyen eşi yok..siz kendinizi değersiz hissetmeyin siz çok değerlisiniz.bakımınızı yapın evliliğinizi kurtarmak için elinizden geleni yapın ki vicdanınız rahat olsun.4 yılınızı yemiş bence maddi talebinizinde olması gayet doğal ..oda bi silkelensin bunedir ya.kendine çekidüzen versin .cocuk düşünmemenizi öneririm.çok dua edin acaba size karşı soğukluk duyması için bir sebep mi var

Canım olmaz böyle

Tamam kocanda iş yok ama sendede pek var sayılmaz hani....Kendimi senin yerine koyuyorum Eşim ayrı yatacak olsa arkasından gider çekerim Olmadı sıkışacağımı bilsembile yanına yatarım Bana bağımlı olsun diye elimden geleni yaptım bu güne kadar Ve inan mecburi ayrı yattığımız zamanlar (ben annemlerde kalmışsam yada şehir dışındaysa)Filan gece sana sarılamadım diye uyuyamadım der maşallah diim Yani küssek bile ikimizde bilirizki ayrı yatmaktan rahatsız olucaz

Bide demekki adam o kadar beklentisiz değil İşve cilve istiyo Kız git dansöz kıyafeti al Ne bilem jartiyer al dans et Ayol her kadın bunları bilir Ben bilmiyrm deme Yemeğini yap senin yemeğini yesin Eğer kocan düzelsin istiyosan sende bişeyler yap

Çok karışık yazdım ama sen anlamışsındır ne demek istediğimi

Eğitim şart eğiteceksin kocanı sabırlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…