- 23 Ağustos 2012
- 51.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.131
- 898
Bence de kaç yaşına geldim bari biraz rahat edeyim kafası var.ben de öyle bir enerji aldım.
Aman çok meraklıydım senin kıytırık konuna.standartlarını seveyim.egoist şey.daha bir erkeği sevmekten acizsin.Ben zaten rahatım, elbette standartlarımı korumak isteyeceğim. Evlenip niçin her manada standardımı düşüreyim. Sizin kafa başka kafa. O yüzden yorum yapmayın konuma. Sizin fikrinizin zerre değeri yok çünkü. Eski konularınızı da bildiğim için. Başka konularda takılın siz
Napim 3-5 kişi ile aynı anda sex hayallerimi koruyum, sen git başka taraflarda takıl.Aman çok meraklıydım senin kıytırık konuna.standartlarını seveyim.egoist şey.daha bir erkeği sevmekten acizsin.
Suç değil de zengin kocalar kuyruğa mı girdi canim.yine de yalnız gitmekten yada yanına birini bulamayıp paranla oturmaktan iyidir.yaa her allahin günü koca bulamıyorum konuları açılıyor, eldeki bu demek ki.her insan şeyma subaşı gibi koca iatiyor bulabiliyor mu ? iste iste dur yani olmadiktan sonra.sanki biz tutuyoruz olmasın diye.gitsin zenginini bulsun.biz tutuyoruz sanki.hem bulamayıp hem de pişkin olunca ele ne geçiyor.bu milletteki pişkinlik de beni benden alıyor haa.kaç yaşına kadar koca bulamamiş, kırk yılda bir birini bulmuş onda da ukala ukala cevaplar.zengin koca bulacaktı da ben tuttum sanki.kendisi sanki 100.000 kazanıyor.ortalama normal bir maaş. Neyin standardı yaYani kim ister ki standardını düşürmek, dertsiz başına dert alıyorsuni durduk yere daha rahat bir hayatı bırakıp kemer sıkmaya geçiyorsun .. niye gönüllü olsun konu sahibesi şöyle bir şeye?? Tatile gitmek istiyorsa, güzel yerde yaşamak istiyorsa kendi geliri de varsa suç mu??
Seninle biz aynı ülkede yaşamıyoruz bence. Van Cumhuriyeti’nde refah düzeyi gerçekten bu kadar yüksek mi ya, biz de yerleşelim oraya.Kaç erkek bunlarıbyapıuor ki parası olsa bile.iki kişi ortaya oara koyup gidecekler işle.ben o kadar karamdar değilim valla.o parayı doğru yönetirsen kendine yetecek kadar da herşeyi yaparsın.yeter ki iyi niyet olsun.asgari ücretli kişiler evlenmiyor mu şimdi ? Yurtiçi tatiller tatilsepetinde falan hâlâ ulaşılabilir fiyatlarda.daha iyi kazanıp, pişkinleşip başa kakan erkek daha çok bence.
Sorun olucagini düşünüyorum sizin için problem olmuş şimdiden ölçüp tartın .Asgari ücret kadar bir farkımız vartakıldım bu konuya. Nasıl aşacağım bilmiyorum o yüzden de birilerinden fikir almak iyi gelecek bana
evlenmek şart değil ki, evlilik sizi maddi ve manevi anlamda daha yukarı taşımayacaksa evliliğin hiçbir anlamı yok. Şimdi aşkla sevgiyle evlenip iki gün sonra bunlar bitince elin adamını kendi paranızla doyurmaya başlayınca işler öyle olmayacak. Üstelik erkekler ev işi, çocuk, temizlik, yemek konularında kronik olarak kadınların sırtına binmeyi de sonuna kadar zorluyor bu devirde bile. Çoğu kadın parası yemeyi biliyor, evi birlikte geçindiricez tabi sen de çalışacaksın diyor ama evdeki sorumlulukları paylaşmayı reddediyor. Beş kuruş faydası olmayıp sırtında kene gibi yıllarca besleyip sonrasında da muhtemelen nankörlük göreceğin bir adamla yıllarını heba etmiş oluyorsun. O yüzden evlilik sonuna kadar mantıkla hareket etmen gereken bir şey. Bir gram bile içine sinmiyorsa o işten bir şey olmaz asla.Kaç erkek bunlarıbyapıuor ki parası olsa bile.iki kişi ortaya oara koyup gidecekler işle.ben o kadar karamdar değilim valla.o parayı doğru yönetirsen kendine yetecek kadar da herşeyi yaparsın.yeter ki iyi niyet olsun.asgari ücretli kişiler evlenmiyor mu şimdi ? Yurtiçi tatiller tatilsepetinde falan hâlâ ulaşılabilir fiyatlarda.daha iyi kazanıp, pişkinleşip başa kakan erkek daha çok bence.
Siz 25 alırken eşiniz 35 alsa idi sıkıntı olur muydu? Kadın erkek eşittir şu geleneksel kafadan çıkın.Sorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
Erkeklerde bu durum biraz zor oluyor. Kabullenemiyorlar. Bu sefer ters tepiyor ve size maddi olarak kuramadigi üstünlüğü manevi olarak kurmaya çalışıyorlar.Sorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
Ben 35 alırken o 20 alsa sorun olmaz biliyor musunuz? Şu anki ekonomiden herkesin haberi var herhalde. Biraz daha rahat yaşamayı istemek kadar normali yok. Standartlarım düşecekse bu beni mutlu etmez. Bütün sorun bu. Kaldı ki benim artı gelirlerim vs var ve aylık netim 30 u aşıyor. 25 bin her ay düzenli gelenim, totale vurduğumda aylk ortalamam 30bin üstü. Mesele geçinebilmek rahat yaşayabilmek maddi kaygılarımın olmaması.Siz 25 alırken eşiniz 35 alsa idi sıkıntı olur muydu? Kadın erkek eşittir şu geleneksel kafadan çıkın.
Bu dünyada kimin başına ne gelir hiç belli olmaz insanları maaşlarına göre etiketlemek çok yanlış.
Eski komşumuz baş hemşire idi kendisi sonradan bir iftira atıldı görevinden oldu uzun yıllar dava açtı o süreçte çok yıprandı geçen sene davası sonuçlandı da aklandı geri görevine döndü. Alın teri ile para kazansın iyi biri olsun yeterli . Arada maaş farkı da yok bence
Evlilik bu kadar duygusallığı kaldırmazOrtada gerçek sevgi varsa maaş çokta sorun olmaz diye düşünüyorum.Maaşı sorun yapan kişilerin benimle değil,maaşımla evleneceğini düşünürüm.Hayat içinde her şey olur.Bugün yüksek maaş alan siz olursunuz,yarın o olur.Şahsen biri benim atanıp atanmama göre bana yaklaşsa direkt soğurum.Siz bence gerçekten bu kişiyi sevip sevmediğinizi kendi içinizde bir sorgulayın.Ona göre adım atıp karşı tarafında vaktini çalmayın.
Bütün mesele maddi kaygıları en aza indirip geçinebilmekte zaten. Yoksa ben yukarda yorum yapan bazılarının dediği gibi kendimi ultra zengin görüp onun maaşını küçümsemiyorum. Standart illaki düşecek ve bu bana acaba mı dedirtiyor. Dediğiniz şey gayet gerçekçi bir düşünce, beni düşündüren de bu zatenEvlilikte çocuk olması durumunda çalışmasanız neredeyse asgari ücret alıyor zorlanabilirsiniz.
Ben olsam standardımı düşürmek istemezdim.
Siz 25 alırken eşiniz 35 alsa idi sıkıntı olur muydu? Kadın erkek eşittir şu geleneksel kafadan çıkın.
Bu dünyada kimin başına ne gelir hiç belli olmaz insanları maaşlarına göre etiketlemek çok yanlış.
Eski komşumuz baş hemşire idi kendisi sonradan bir iftira atıldı görevinden oldu uzun yıllar dava açtı o süreçte çok yıprandı geçen sene davası sonuçlandı da aklandı geri görevine döndü. Alın teri ile para kazansın iyi biri olsun yeterli . Arada maaş farkı da yok bence
Aynen öyle, tozpembe değil evlilik. Her gün aşkla uyanıp mükemmel yaşamayacağız. O yüzden biraz gerçekçi bakmak gerekEvlilik bu kadar duygusallığı kaldırmazherkesin karşı taraftan aşk dışında beklentileri olacaktır kadını erkeği yok. Hayatı paylaşacaksın, sadece yatak değil yani
Bütün mesele maddi kaygıları en aza indirip geçinebilmekte zaten. Yoksa ben yukarda yorum yapan bazılarının dediği gibi kendimi ultra zengin görüp onun maaşını küçümsemiyorum. Standart illaki düşecek ve bu bana acaba mı dedirtiyor. Dediğiniz şey gayet gerçekçi bir düşünce, beni düşündüren de bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?