Maaş kartı

Araba kardesinin uzerine yapilacaksa nasil sizin olabiliyor, boyle bir sacmaliga siz nasil inandiniz vallahi akil almiyor. Sizi ATM olarak goren, tum paraniza el koyup kardesinin altina araba cekmek isteyen, es degil de parasini yedigi bir hizmetci muamelesi yapan adamdan ayrilmak icin daha ne bekliyorsunuz ben anlamiyorum. Burnu falan surtmez boyle bir insanin acin gozunuzu, derdi gucu sizin maasiniz.

Ailene koltuk takimi.almayi istemek adamin eline koz.vermek oldu!
Dogmayan bebege don bicme meselesi yani daha alinan bir sey yok, sadece bir fikirdi, aileye jest yapma istegiydi onca sene verdikleri emege karşılık
Üstelik daha ilk maasi almadan kart mevzuu cikti ve o döndü dolasti konu sahibinin suçlu ilan edilmesiyle.sonlandi
Kardesim.sen bu adamla.daha da konuşma
Yarin ilk işin bir avukatla konusmak olsun
Adamin hesabinda düğün takilarinin parası var, maas kartını istedi vermedim ya ver ya isten cik dedi diye.konuyu anlat
Ac bir boşanma davasi hazir evi de terk etmis, valla adam hata ustune hata yapiyor senin lehine herşey!
Hic arama, özür dileme, pesinde kosma sen kostukca o kacacak, kendini naza cekecek
Gerek yok bir tarafını kaldirmaya...
Cidden diyorum bir avukatla konuş
Ben diğer konuda gordum yeni konu açtığını yoksa "bugun ayın 15i kesin karti verdi " yazacaktim ki durum.oyle degilmis.

Memuriye Hanım, Maaş kartı 4, yarın gösterime girecek herhalde. Yalnız 4 bölümdür hiç ilerleme kaydedemedik, yarın biraz daha atraksiyon bekliyorum ben.
Bir arpa boyu yol aldık sanki. Kocasına karşı ağzı birazcık açıldı gibi gibi.

Memuriye Hanım, Maaş kartı 4, yarın gösterime girecek herhalde. Yalnız 4 bölümdür hiç ilerleme kaydedemedik, yarın biraz daha atraksiyon bekliyorum ben
Baslikta degismiyor basliga sayi koysa keske boyle Karisiyor
Aa banlanmis niye banladilarki sakin sakin arada bir donuyordu cvp

Arkadas hala akillanmamis
Adama sevgi saygi diyor adam konuyu kapatiyor
Yarin da gider araba alir o para ucar gider
Konu sahibine üstüne bir bardak su icmek kalır

Arkadas hala akillanmamis
Adama sevgi saygi diyor adam konuyu kapatiyor
Yarin da gider araba alir o para ucar gider
Konu sahibine üstüne bir bardak su icmek kalır
Bir bardak su içmez, oturur üzülür ağlar.

Bu kadar sinir olduğum çok nadir konu var.

Aynı konu ve aynı başlık altında tekrar tekrar açtığı için banlanmış olabilir.
İddia olsa kendinin kapatmis olma ihtimaline yatirirdim.
Aa karti verme vermede verme icimi sisirdiler yuvami yikacaklar gul gibi kocamla arama nifak tohumlari ekecekler diye tuymuste olabilir

Son düzenleme:
Bir bardak su içmez, oturur üzülür ağlar.

Bu kadar sinir olduğum çok nadir konu var.
Doğru tek yaptığı üzülmek...
Valla kac gündür ben de sinir oldum bir yandan da keske yardimci olabilsek diyorum ama kisi kendisi istemedikten sonra biz kendimizi paralasak ne fayda

Araştırmalara göre en uzun yaşayan kadınlar hiç evlenmeyenler , en uzun yaşayan erkekler ise evlenenenler ,manidar ...
Ömrüme ömür katmaya devam edeyim o zaman, kendi saltanatimda yasayarak
Bugün yaşadığım en huzurlu ve sakin günlerden biriydi, is yerinden kimse aramadi sormadi kafami yormadi.

İddia olsa kendinin kapatmis olma ihtimaline yatirirdim.
Aa karti verme vermede verme icimi sisirdiler yuvami yikacaklar gul gibi kocamla arama nifak tohumlari ekecekler diye tuymuste olabilir
Çohhhh kıskandık musmutlu yuvalarını, bozmak istiyoruz.(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…