- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.166
- 333
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Araba kardesinin uzerine yapilacaksa nasil sizin olabiliyor, boyle bir sacmaliga siz nasil inandiniz vallahi akil almiyor. Sizi ATM olarak goren, tum paraniza el koyup kardesinin altina araba cekmek isteyen, es degil de parasini yedigi bir hizmetci muamelesi yapan adamdan ayrilmak icin daha ne bekliyorsunuz ben anlamiyorum. Burnu falan surtmez boyle bir insanin acin gozunuzu, derdi gucu sizin maasiniz.Kardeşine almak istediği araba ikimizin parası ve aslında ona almayacak araba bizim araba ama tapusunu kardeşine yapacak. Ayrıca bana yıllarca bakmadı 1 sene oldu daha ve sadece bir maaşımla bir şey almak istedim ya gerçekten ben mi abartıyorum koltuk takımı almak istemekle
Bir arpa boyu yol aldık sanki. Kocasına karşı ağzı birazcık açıldı gibi gibi.Memuriye Hanım, Maaş kartı 4, yarın gösterime girecek herhalde. Yalnız 4 bölümdür hiç ilerleme kaydedemedik, yarın biraz daha atraksiyon bekliyorum ben.
Bu karınca hızıyla, arabanin kardeşin üzerine alınmasına seyirci kalmasında.Bir arpa boyu yol aldık sanki. Kocasına karşı ağzı birazcık açıldı gibi gibi.
Oradan yana umudum yok işte.Bu karınca hızıyla, arabayi kardeşin üzerine alınmasına seyirci kalmasında.
Baslikta degismiyor basliga sayi koysa keske boyle KarisiyorMemuriye Hanım, Maaş kartı 4, yarın gösterime girecek herhalde. Yalnız 4 bölümdür hiç ilerleme kaydedemedik, yarın biraz daha atraksiyon bekliyorum ben
Aynı konu ve aynı başlık altında tekrar tekrar açtığı için banlanmış olabilir.Baslikta degismiyor basliga sayi koysa keske boyle Karisiyor
Aa banlanmis niye banladilarki sakin sakin arada bir donuyordu cvp
Yakında Memuriye2 olarak geri döner.Baslikta degismiyor basliga sayi koysa keske boyle Karisiyor
Aa banlanmis niye banladilarki sakin sakin arada bir donuyordu cvp
Bence maaş kartını verdi ve adminlere de söyleyip hesabını kapattıAynı konu ve aynı başlık altında tekrar tekrar açtığı için banlanmış olabilir.
Bir bardak su içmez, oturur üzülür ağlar.Arkadas hala akillanmamis
Adama sevgi saygi diyor adam konuyu kapatiyor
Yarin da gider araba alir o para ucar gider
Konu sahibine üstüne bir bardak su icmek kalır
İddia olsa kendinin kapatmis olma ihtimaline yatirirdim.Aynı konu ve aynı başlık altında tekrar tekrar açtığı için banlanmış olabilir.
En guzeli evlenmemek.net yani.evli de kaldim yalniz da yasiyorum bekarlik gibisi yok
Doğru tek yaptığı üzülmek...Bir bardak su içmez, oturur üzülür ağlar.
Bu kadar sinir olduğum çok nadir konu var.
Ömrüme ömür katmaya devam edeyim o zaman, kendi saltanatimda yasayarakAraştırmalara göre en uzun yaşayan kadınlar hiç evlenmeyenler , en uzun yaşayan erkekler ise evlenenenler ,manidar ...
Konuyu da kapattırabilirdi amaİddia olsa kendinin kapatmis olma ihtimaline yatirirdim.
Aa karti verme vermede verme icimi sisirdiler yuvami yikacaklar gul gibi kocamla arama nifak tohumlari ekecekler diye tuymuste olabilir
Çohhhh kıskandık musmutlu yuvalarını, bozmak istiyoruz.(!)İddia olsa kendinin kapatmis olma ihtimaline yatirirdim.
Aa karti verme vermede verme icimi sisirdiler yuvami yikacaklar gul gibi kocamla arama nifak tohumlari ekecekler diye tuymuste olabilir
Bize kiyamamistir belki orada egleniyolar dokanmayayim diyeKonuyu da kapattırabilirdi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?