- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Sus bir bir bir soylendide soylendin kizin istedigi hic bir yorumu yapmadin bide zeytinyagi gibi yuze cikiyorÇohhhh kıskandık musmutlu yuvalarını, bozmak istiyoruz.(!)
Koltuğa karşılık araba fikri eşiniz çokkk zekiArkadaslar konumu merak edenler olmuş. Eşimle pazar günü konuştuk maaş kartı konusunu artık kapatalim vermeyeceğim dedim tamam dedi bir şey demedi uzatmadı. Sonra araba alıp kardeşinin üzerine yapmak gibi bir planın mi var dedim evet dedi bende o para ikimizin parası böyle bir şey yapamazsın dedim oda neden yapamayacakmisim ben maaşımla evi geçindirecem ama sen her maasinla ailenin evini yenileyeceksin yok oyle bir dunya dedi. Bende evlenmeden önce atanmış olsaydim ailemin ihtiyaçlarını alır öyle evlenirdim ama evlendikten sonra atandım ve her maaşımla alayım demiyorum ko sadece bir maaşımla bir koktuk takımı alicam o kadar dedim beni onlar bakti büyüttü bu yasa getirdibir maaşımı da çok göremem aileme dedim. Oda iyi istediğini yap istersen her maaşını ver ailene senin ailen varsa benimde var bende kardeşime araba alicam dedi. Bende aynı şey mi felan dedim olay büyüdü çıktı gitti evden 2 gündür de gelmiyor emin değilim ama bekar arkadaşı var onunla kalıyor olabilir bu kadar.
Not öğretmen olduğumu söyleyenler olmuş öğretmen değilim
Altinlar bozulmus ve parası eşin hesabina konmuş eşi de o parayla kendine araba alacak kardesinin üzerine yapacak.Sanirim yeni evlisiniz.Onceki konulariniz bimiyorum.Evliligin ilk yillarinda galiba bu maddi konular buyuk sıkıntilar yaratiyor.Ben 3 yillik evliyim bizde de cok buyuk sorunlar cikmisti hatta neredeyse bosanma asamasina geldik.Gerci bizdeki sebepler daha farkliydi.Bende parayi esimin eline verme konusuna cok karsiydim.Fakat pandemi donemi cok buyuk sikinti yasadik odenmesi gereken ev kredisi kredi karti borclari boyle olunca mecburen parayi cekip eline verdim.Suan isler duzelmesine ragmen ayni sistem devam ediyor.Ben parayi cekiyorum getirip cekmeceye birakiyorum.Onceden herkesin parasi cebinde kaliyordu benim param var diye eve 5 kurus birakmazdi.Ben kendi parami yine evin mutfak masrafina faturalara kullanirdim.Esim ticaretle ugrasiyor suan o da gunluk ne kazanirsa getirip benim koydugum paranin ustune ekler ve buraya para biraktim ne lazimsa kullan der.Suan cok rahatim hicbir masrafa karismiyorum ozel harcamalarimi da yapiyorum ordan alip kenara parada koyuyorum.Kavgalarimizda bitti.Bosan yada bosanma demek haddim degil.Gaz vermek icin soylemiyorum ama benim ortak paramla kardesine araba alacak onu paralarim.Ne demek araba almak yaaa
Bence altinlar sizdeyse hemen gidip bankadan bir kasa kiralayin ve kasaya koyun ondan sonra alabiliyorsa alsin.
Konu fake çıktı, ne zevk alırlar anlamıyorum.Altinlar bozulmus ve parası eşin hesabina konmuş eşi de o parayla kendine araba alacak kardesinin üzerine yapacak.
Maas kartını da istiyor ama ortak hesaba karşı tüm para bende duracak diyor, kıza aylik birkac yüz lira harçlık verecek o kadar. Ama.ev isi de kadinin görevi, bir bardak bile kaldirmazmis. Buna göre degerlendirip.yorum yaparsaniz daha saglikli olur.
Memuriye kız bu.Konu fake çıktı, ne zevk alırlar anlamıyorum.
Yaaa ben de muallime.yaziyor.memuriye mi bilemedim fake olduğunu düşünmeden yazdim.vallaKonu fake çıktı, ne zevk alırlar anlamıyorum.
Memuriyee yazıyordu muallime olmuşYaaa ben de muallime.yaziyor.memuriye mi bilemedim fake olduğunu düşünmeden yazdim.valladevreler yandi
Yok muallime de vardi memuriye de. Ama ben konulari karıştırmış olabilirim yorumumla :) iki tane maas karti konusu vardi çünküMemuriyee yazıyordu muallime olmuş
Muallime=memuriye. Nick değiştirmiş. Sabah tescillendi. Farklı bir hikaye ile yine konu açmış. 'Evlendiğim için mutsuzum" başlıklı.Yok muallime de vardi memuriye de. Ama ben konulari karıştırmış olabilirim yorumumla :) iki tane maas karti konusu vardi çünkü
Hatta memuriyee ben memurum.ogretmen değilim demisti ama icerik aynı olunca insan ayrımı yapamıyor
Hani değiştirilmiyordu nick?Muallime=memuriye. Nick değiştirmiş. Sabah tescillendi. Farklı bir hikaye ile yine konu açmış. 'Evlendiğim için mutsuzum" başlıklı.
Dün geceden beri iki defa değiştirdi. Yeni uygulamayı bilmiyorum.Hani değiştirilmiyordu nick?
Hadi yaa ben muallime nickini de görmüştüm belki o yüzden iki konu diye düşündüm bu aralar maas karti diye konular birkac defa açıldıgi icin kim.kimdi hatirlayamadimMuallime=memuriye. Nick değiştirmiş. Sabah tescillendi. Farklı bir hikaye ile yine konu açmış. 'Evlendiğim için mutsuzum" başlıklı.
Önemli değil. Valla bir 23 yaşında bir 33, hikayeleri değiştirip değiştirip konular açmış. Biz de ciddiye alıp cevapladık. Canı sıkılıyor demekki.Hadi yaa ben muallime nickini de görmüştüm belki o yüzden iki konu diye düşündüm bu aralar maas karti diye konular birkac defa açıldıgi icin kim.kimdi hatirlayamadim
Cok kafa yoramiyorum :)
Teşekkürler bilgilendirme için
Insan bazen kendinden bile supheye dusuyor ben yanlis hatırladım diye
(Zaten aldigim.ilaclar da sersemletiyor bu aralar) acikcasi kafa bi milyon
Demek ikisi de ayni uyeymis
Bu kiz daha coooook konu açar
Ever yukarida paylaştığınız konuların biri 23 yasindayim diye basliyor halbuki 33 olduğunu da aciklamistiÖnemli değil. Valla bir 23 yaşında bir 33, hikayeleri değiştirip değiştirip konular açmış. Biz de ciddiye alıp cevapladık. Canı sıkılıyor demekki.
Muallime=memuriye. Nick değiştirmiş. Sabah tescillendi. Farklı bir hikaye ile yine konu açmış. 'Evlendiğim için mutsuzum" başlıklı.
Hani değiştirilmiyordu nick?
Merhaba, nick üzerini tıklayınca aynı mesaj ve yorumlar çıkıyor. Çok detaylı bakmadım yorumlara. Her üyenin birkaç kez nick değişim hakkı olmuyor mu? Ben de değiştirdim 1 defa?Merhaba,
Nick değişimi olduğunu nereden çıkardınız ?
Memuriyee ve Muallimee1 aynı kişi olup tüm mesaj ve konuları tek hesap altında birleştirilmiş olamaz mı ?
Bakın bakalım Memuriyee nicki sitede var mı ?
Vay arkadaş hem nick değiştirmiş hemde arkadaşlar tescillemiş. Bu mesajı okuyanlarda bana gelip hani nick değişimi olmuyordu diye hesap soruyor. Bu nick değişimi değil 2 aynı hesabın, uyarılara rağmen konu açmaya devam etmesi sebebi ile aynı hesap altında birleşmesidir. Alıntılarda hala eski hesap gözükür bu sebeple bu nick değişimi değildir.
Merhaba, nick üzerini tıklayınca aynı mesaj ve yorumlar çıkıyor. Çok detaylı bakmadım yorumlara. Her üyenin birkaç kez nick değişim hakkı olmuyor mu? Ben de değiştirdim 1 defa?
| saskit | saskito_ | 15 Kasım 2019 |
| mahmut | saskit | 15 Kasım 2019 |
Bilgilendirme için teşekkürler. Yanlış anlaşılma için de özür dilerim.Keşke çok detaylı baksaymışsınız
15 Şubat 2020 ;
Popüler Konu - Kullanıcı adımızı nasıl değiştiriyoruz ?
Merhaba - Profil fotoğrafınızı bir kez tıklayın (1) ve açılan pencerede hesap detaylarını (2) tıklayın. - Açılan pencere de Kullanıcı adınızın yanında yer alan Değiştir (1) butonuna basın. - Son olarak karşınıza aşağıda ki Kullanıcı Adı Değiştirme ekranı gelir. # Yeni kullanıcı adınızı...www.kadinlarkulubu.com
Bakın siz 2019 da bir defa değil 2 defa değişiklik yapmışsınız ama 15 Şubat 2020 de sorun sebebi ile bu özellik kaldırılmış.
saskit saskito_ 15 Kasım 2019 mahmut saskit 15 Kasım 2019
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?