Maaş kartı

Çohhhh kıskandık musmutlu yuvalarını, bozmak istiyoruz.(!)
Sus bir bir bir soylendide soylendin kizin istedigi hic bir yorumu yapmadin bide zeytinyagi gibi yuze cikiyor
Diyemedin evinin diregi geminin kuregi ver kizim kart dedigin nedir elinin kiri dovsede sovsede kocandir

Koltuğa karşılık araba fikri eşiniz çokkk zeki

Sanirim yeni evlisiniz.Onceki konulariniz bimiyorum.Evliligin ilk yillarinda galiba bu maddi konular buyuk sıkıntilar yaratiyor.Ben 3 yillik evliyim bizde de cok buyuk sorunlar cikmisti hatta neredeyse bosanma asamasina geldik.Gerci bizdeki sebepler daha farkliydi.Bende parayi esimin eline verme konusuna cok karsiydim.Fakat pandemi donemi cok buyuk sikinti yasadik odenmesi gereken ev kredisi kredi karti borclari boyle olunca mecburen parayi cekip eline verdim.Suan isler duzelmesine ragmen ayni sistem devam ediyor.Ben parayi cekiyorum getirip cekmeceye birakiyorum.Onceden herkesin parasi cebinde kaliyordu benim param var diye eve 5 kurus birakmazdi.Ben kendi parami yine evin mutfak masrafina faturalara kullanirdim.Esim ticaretle ugrasiyor suan o da gunluk ne kazanirsa getirip benim koydugum paranin ustune ekler ve buraya para biraktim ne lazimsa kullan der.Suan cok rahatim hicbir masrafa karismiyorum ozel harcamalarimi da yapiyorum ordan alip kenara parada koyuyorum.Kavgalarimizda bitti.Bosan yada bosanma demek haddim degil.Gaz vermek icin soylemiyorum ama benim ortak paramla kardesine araba alacak onu paralarim.Ne demek araba almak yaaa
Bence altinlar sizdeyse hemen gidip bankadan bir kasa kiralayin ve kasaya koyun ondan sonra alabiliyorsa alsin.

Altinlar bozulmus ve parası eşin hesabina konmuş eşi de o parayla kendine araba alacak kardesinin üzerine yapacak.
Maas kartını da istiyor ama ortak hesaba karşı tüm para bende duracak diyor, kıza aylik birkac yüz lira harçlık verecek o kadar. Ama.ev isi de kadinin görevi, bir bardak bile kaldirmazmis. Buna göre degerlendirip.yorum yaparsaniz daha saglikli olur.

Konu fake çıktı, ne zevk alırlar anlamıyorum.

Memuriyee yazıyordu muallime olmuş
Yok muallime de vardi memuriye de. Ama ben konulari karıştırmış olabilirim yorumumla :) iki tane maas karti konusu vardi çünkü
Hatta memuriyee ben memurum.ogretmen değilim demisti ama icerik aynı olunca insan ayrımı yapamıyor

Muallime=memuriye. Nick değiştirmiş. Sabah tescillendi. Farklı bir hikaye ile yine konu açmış. 'Evlendiğim için mutsuzum" başlıklı.

Eklentiler

• Screenshot_20200724_075408.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 80
Muallime=memuriye. Nick değiştirmiş. Sabah tescillendi. Farklı bir hikaye ile yine konu açmış. 'Evlendiğim için mutsuzum" başlıklı.
Hadi yaa ben muallime nickini de görmüştüm belki o yüzden iki konu diye düşündüm bu aralar maas karti diye konular birkac defa açıldıgi icin kim.kimdi hatirlayamadim
Cok kafa yoramiyorum :)
Teşekkürler bilgilendirme için
Insan bazen kendinden bile supheye dusuyor ben yanlis hatırladım diye
(Zaten aldigim.ilaclar da sersemletiyor bu aralar) acikcasi kafa bi milyon
Demek ikisi de ayni uyeymis
Bu kiz daha coooook konu açar

Önemli değil. Valla bir 23 yaşında bir 33, hikayeleri değiştirip değiştirip konular açmış. Biz de ciddiye alıp cevapladık. Canı sıkılıyor demekki.

Önemli değil. Valla bir 23 yaşında bir 33, hikayeleri değiştirip değiştirip konular açmış. Biz de ciddiye alıp cevapladık. Canı sıkılıyor demekki.
Ever yukarida paylaştığınız konuların biri 23 yasindayim diye basliyor halbuki 33 olduğunu da aciklamisti
Ilk girerken yanlislikla dogum tarihimi 87 yerine 97 yapmisim demisti
Zaten yazdiklari da 33 yasindaki bir kadin icin fazla toy geliyordu bilemiyorum ya 33 yasinda hayatı hiç tanimayan biri ya 23 yasinda genç ama olgunmus gibi davranma cabasinda

Hani değiştirilmiyordu nick?

Merhaba,
Nick değişimi olduğunu nereden çıkardınız ?

Memuriyee ve Muallimee1 aynı kişi olup tüm mesaj ve konuları tek hesap altında birleştirilmiş olamaz mı ?

Bakın bakalım Memuriyee nicki sitede var mı ?

Vay arkadaş hem nick değiştirmiş hemde arkadaşlar tescillemiş. Bu mesajı okuyanlarda bana gelip hani nick değişimi olmuyordu diye hesap soruyor. Bu nick değişimi değil 2 aynı hesabın, uyarılara rağmen konu açmaya devam etmesi sebebi ile aynı hesap altında birleşmesidir. Alıntılarda hala eski hesap gözükür bu sebeple bu nick değişimi değildir.

Merhaba, nick üzerini tıklayınca aynı mesaj ve yorumlar çıkıyor. Çok detaylı bakmadım yorumlara. Her üyenin birkaç kez nick değişim hakkı olmuyor mu? Ben de değiştirdim 1 defa?

Merhaba, nick üzerini tıklayınca aynı mesaj ve yorumlar çıkıyor. Çok detaylı bakmadım yorumlara. Her üyenin birkaç kez nick değişim hakkı olmuyor mu? Ben de değiştirdim 1 defa?

Keşke çok detaylı baksaymışsınız

15 Şubat 2020 ;

Bakın siz 2019 da bir defa değil 2 defa değişiklik yapmışsınız ama 15 Şubat 2020 de sorun sebebi ile bu özellik kaldırılmış.

saskitsaskito_15 Kasım 2019
mahmutsaskit15 Kasım 2019

Son düzenleme:
Bilgilendirme için teşekkürler. Yanlış anlaşılma için de özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…