- Konu Sahibi Muallimee1
-
Işin icine menfaat, para girince degismis iste. Parayi daha cok seviyormus.Arada sırada eve boş gelmezdi çiçek böcek süprizler felan yapardi
Canım ben bu Konu ilk açıldığında da kartını verme yazdım. Her seferinde her mesajımı bunu belirtti. Ortak harcamayı deneyin dedim.ilgilenmek ne demk ki? neden ilgilenemesin çalısan insan ben onu anlamadım. kadının mutsuz olmasından eziklenmesinden asağılanmasındansa bosanması daha iyi. ayrıca ilgilenmemekle altınları kacırmak aynı sey mi? adam resmen kadının hakkı olan altını kacırıyor. bosanmak istemiyorsa da kendi bilir. gecen bir baslık vardı esimin bana bağırdığı gibi cocuğum da bağırmaya basladı die 10 yıl sonra o tarz bir baslık acmaz umarm.
Kadin orta yol bulmaya calisti zaten. Ortak hesap dedi daha ne desin? Ortak hesabi neden kabul etmiyor? Niyeti kotu.. yiyici iste..O zaman zaten kartini verme diye en basindan bu yana diyorum. Bosanmak istemiyorsan zitlasma diyorum sadece. Pskiyatriler bile orta yol bulmaya çalışıyor ya. Simdi ben olmaz bırak ayrıl deseydim herkes muhteşem beğen yapıp geçecekti. Bosandiginda yeninden evlendiğinde vs her olumsuzlukta boşanarak hayat devam etmez.
Paranin sicakligidir o.. Bak vermem dedin buz oldu..Eşim cimri ve paraya çok düşkün evet ev işlerinde de pek yardımcı değil ama onun dışında beni sevdiğini hissediyordum
Hayır alamadık. Bir süre görüşmedik ama şimdi nadirden eşim görüşüyor ben görmüyorumBirikiminizi geri alabıldınız mı, abi ile gorusmuyor musunuz?
Varmış. Hem olmasa ne olur? Kadın için de erkek için de söylüyorum, doyuracakları kim varsa doyurup öyle evlensinler, kendileri ve ailelerine sponsor aramasınlar.Araba alıp arabayı Kardeşinin üstüne yapcak. Peki bu arabaya harcayacağı paranın için de senin de paran var mı? Varsa eğer maaş kartını ona birdaha vermeyeceğin konusunda ne kadar haklı olduğun kanıtıdır.. Keşke en baştan beri vermeseymişsin..
Evet bu sebepten boşanmak istemiyorum. Zaten 33 yaşındayım ne zaman boşanicam da ne zaman evlenicem tekrar ne zaman anne olucam bazılarınız böyle düşünüyorum diye bana kızabilir ama şuan için bu düşüncedeyim evet işler büyürse beni sevmiyorsa o zaman bundan kaçış yok ama şuan için hemen gemileri yakma taraftarı değilim ama ne olursa olsun yakmam da demiyorum tabi. Eşim cimri ve paraya çok düşkün evet ev işlerinde de pek yardımcı değil ama onun dışında beni sevdiğini hissediyordum
Adam inat yapıyor haklı olarak o da almayiversin kocasının huyunu biliyorsa ya da gizli saklı biriktirip versin bunun büyüğü küçüğü olmazAraba koltuk takımı aynı fiyat değil bunun ortak kararı yok sen enayisin ben tilki demek...
Eşim cimri ve paraya çok düşkün evet ev işlerinde de pek yardımcı değil ama onun dışında beni sevdiğini hissediyordum
Bu oyle bir model degil o kart bende duracak yoksa evliligin anlami ne diyen yok cevabini alincada atanmis calisana cik evde otur yada karti ver diye baski kuran biri.Az diretince kardese araba alma cikti ortaya simdide evi terketmisKadınlar çalışınca erkeklerde birçok şeyden feragat etmiş oluyor. Bu pandemi döneminde evde kalınca fark ettim açıkçası. Ben çalışıyorken akşam yemek yiyecek yer ariyirduk. Eve gelincede ben bir yerde sızıyordum. Konuşmak dahi istemiyordum. Okulda efor sarf ettiğim için. Simdi hergun yemekti temizlikçi düzendi bir şekilde oluştu. Yani bayanlar sizin eşinizin üzerinde onunda sizin üzerinizde hakkı var. Bu parasal anlam dada . E ben çok mi iyi geçiniyorum hayir. 1 haftadır küsüsüz. Ama hallolur insallah. Sabırlı akli selim olun arkadaşlar. O müthiş feminist düşüncelerle hiçbir evlilik yürümez. Kadınlar işini bilir. Erkeklerde yöneltiyorum sanar tabiatınız bu
Arkadaslar konumu merak edenler olmuş. Eşimle pazar günü konuştuk maaş kartı konusunu artık kapatalim vermeyeceğim dedim tamam dedi bir şey demedi uzatmadı. Sonra araba alıp kardeşinin üzerine yapmak gibi bir planın mi var dedim evet dedi bende o para ikimizin parası böyle bir şey yapamazsın dedim oda neden yapamayacakmisim ben maaşımla evi geçindirecem ama sen her maasinla ailenin evini yenileyeceksin yok oyle bir dunya dedi. Bende evlenmeden önce atanmış olsaydim ailemin ihtiyaçlarını alır öyle evlenirdim ama evlendikten sonra atandım ve her maaşımla alayım demiyorum ko sadece bir maaşımla bir koktuk takımı alicam o kadar dedim beni onlar bakti büyüttü bu yasa getirdibir maaşımı da çok göremem aileme dedim. Oda iyi istediğini yap istersen her maaşını ver ailene senin ailen varsa benimde var bende kardeşime araba alicam dedi. Bende aynı şey mi felan dedim olay büyüdü çıktı gitti evden 2 gündür de gelmiyor emin değilim ama bekar arkadaşı var onunla kalıyor olabilir bu kadar.
Not öğretmen olduğumu söyleyenler olmuş öğretmen değilim
Evet bu sebepten boşanmak istemiyorum. Zaten 33 yaşındayım ne zaman boşanicam da ne zaman evlenicem tekrar ne zaman anne olucam bazılarınız böyle düşünüyorum diye bana kızabilir ama şuan için bu düşüncedeyim evet işler büyürse beni sevmiyorsa o zaman bundan kaçış yok ama şuan için hemen gemileri yakma taraftarı değilim ama ne olursa olsun yakmam da demiyorum tabi. Eşim cimri ve paraya çok düşkün evet ev işlerinde de pek yardımcı değil ama onun dışında beni sevdiğini hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?