- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
- Konu Sahibi mutlupapatyam
Merhaba bayanlar, ülkede yaşam koşulları malum, 26 bin TL gelirim var ev kira… sizce başka bir iş bakmalı mıyım? sizlerde durum nedir? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne iş yapıyorsun
Şimdi profiline baktım avukat yazıyorBu kadar az maaş aldığına göre örtmen
Sallamış bencŞimdi profiline baktım avukat yazıyor
ne boş konuşuyorsun ya hayırdır? neden sallayım avukatımSallamış benc
Bu kadar az maaş aldığına göre örtmen
Bu kadar mı az maaş? Günümüz Türkiyesinde bunu arayan bulamayan çoook insan var.Bu kadar az maaş aldığına göre örtmen
Bu kadar celallenmenize gerek yok bazı üyeler gerçek bilgilerini vermek istemedikleri için başka mesleği işaretleyebiliyorlar.ne boş konuşuyorsun ya hayırdır? neden sallayım avukatım
Ben öyle düşünmüyorum. Kendimi günümüz Türkiyesindeki düşük maaşlı insanlar ile karşılaştırıp şükredemem. Okudum, beyin gücüyüm, insan yetiştiriyorum, yaptığım iş çok kritik. Kanaat etmek yanlış geliyor.Bu kadar mı az maaş? Günümüz Türkiyesinde bunu arayan bulamayan çoook insan var.
Yazdıklarımdan biseyleri savunduğum gelmesin aklınıza ama işsizlik çok. Asgari ücret vermeye bile gocunanlar var. Gerçekler.
Kesinlikle öyle. Asgari ücret de iyileştirilsin fakat maaşlar gerçekten yerlerde sürünüyor. Niye asgari ücretlilere bakıp şükredeyim ki ben gençliğimi okullarda sınavlarda gecirmişim. Herkesin hakkı neyse versinler.Ben öyle düşünmüyorum. Kendimi günümüz Türkiyesindeki düşük maaşlı insanlar ile karşılaştırıp şükredemem. Okudum, beyin gücüyüm, insan yetiştiriyorum, yaptığım iş çok kritik. Kanaat etmek yanlış geliyor.
Yorumu düzenledim tartışma çıkmasın djsjd Sorry ablacımne boş konuşuyorsun ya hayırdır? neden sallayım avukatım
ben 4 yıl lisans ve 2 yıl yüksek lisans yaptım kirayı giderleri düşnmekten sıkıntı yaşıyorumKesinlikle öyle. Asgari ücret de iyileştirilsin fakat maaşlar gerçekten yerlerde sürünüyor. Niye asgari ücretlilere bakıp şükredeyim ki ben gençliğimi okullarda sınavlarda gecirmişim. Herkesin hakkı neyse versinler.
Olabilir.Ben öyle düşünmüyorum. Kendimi günümüz Türkiyesindeki düşük maaşlı insanlar ile karşılaştırıp şükredemem. Okudum, beyin gücüyüm, insan yetiştiriyorum, yaptığım iş çok kritik. Kanaat etmek yanlış geliyor.
Gerçekten rezalet bir durum. Hukuk okuyan birinin hakkı bu değil. Ek iş olarak ne düşünüyorsunuz?ben 4 yıl lisans ve 2 yıl yüksek lisans yaptım kirayı giderleri düşnmekten sıkıntı yaşıyorum