• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş yaşam standartları, mutsuzluk 😒

Bakın tabii ama mevcut işinizi bırakmadan. İş bulmak zor günümüzde; hep zordu ama şu sıralar daha zor. Şirketler gönüllü köle arıyorlar

Bu kadar az maaş aldığına göre örtmen
Bu kadar mı az maaş? Günümüz Türkiyesinde bunu arayan bulamayan çoook insan var.
Yazdıklarımdan biseyleri savunduğum gelmesin aklınıza ama işsizlik çok. Asgari ücret vermeye bile gocunanlar var. Gerçekler.

ne boş konuşuyorsun ya hayırdır? neden sallayım avukatım
Bu kadar celallenmenize gerek yok bazı üyeler gerçek bilgilerini vermek istemedikleri için başka mesleği işaretleyebiliyorlar.

Bu kadar mı az maaş? Günümüz Türkiyesinde bunu arayan bulamayan çoook insan var.
Yazdıklarımdan biseyleri savunduğum gelmesin aklınıza ama işsizlik çok. Asgari ücret vermeye bile gocunanlar var. Gerçekler.
Ben öyle düşünmüyorum. Kendimi günümüz Türkiyesindeki düşük maaşlı insanlar ile karşılaştırıp şükredemem. Okudum, beyin gücüyüm, insan yetiştiriyorum, yaptığım iş çok kritik. Kanaat etmek yanlış geliyor.

Ben öyle düşünmüyorum. Kendimi günümüz Türkiyesindeki düşük maaşlı insanlar ile karşılaştırıp şükredemem. Okudum, beyin gücüyüm, insan yetiştiriyorum, yaptığım iş çok kritik. Kanaat etmek yanlış geliyor.
Kesinlikle öyle. Asgari ücret de iyileştirilsin fakat maaşlar gerçekten yerlerde sürünüyor. Niye asgari ücretlilere bakıp şükredeyim ki ben gençliğimi okullarda sınavlarda gecirmişim. Herkesin hakkı neyse versinler.

Kesinlikle öyle. Asgari ücret de iyileştirilsin fakat maaşlar gerçekten yerlerde sürünüyor. Niye asgari ücretlilere bakıp şükredeyim ki ben gençliğimi okullarda sınavlarda gecirmişim. Herkesin hakkı neyse versinler.
ben 4 yıl lisans ve 2 yıl yüksek lisans yaptım kirayı giderleri düşnmekten sıkıntı yaşıyorum

Olabilir.
Sizin işiniz çok vasıflıdır ama başkasınınki görece daha standarttır. Ama bu şartlarda “bu kadar az maaş” da değil.

Back
X