- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Tam muayene oldunuz mu tek sorun pko mu? Buradaki ilgili forum başlıklarını takip etmeyi unutmayın.Calısmıyorum eşim cocuk istiyor herkes özellkle kv sorup duruyor bunalttılar beni iyice
Cok haklısınız arayi sattırmak istiyotuKredinin miktarı nedir? Aylık ödemesi nedir? Ne kadarını ödeyemiyorsunuz? Elinize ne kadar para geçiyor?
7 aylık evlilikte -yaşınız genç ise- sadece pko yüzünden tüp bebek denemek gerekmeyebilir. Ayrıca ödemekte zorlanılan borç varken bebek düşünmek çok da doğru olmayabilir. Miktarı bilmiyorum tabi ama zorlanıyorsunuz sonuçta... 5bin lira sizi rahatlatacaksa neden vermeyesiniz ki? Birçok çalışan kadın doğrudan ya da dolaylı olarak bir ya da iki ayda eşine bu parayı vermiş oluyor. Zaten gelecek para da varmış. Bence eşinize haksızlık edersiniz vermezseniz.
bilemiyorum bunu eşime sormak lazımParayı vereceksiniz, kredide çekmeyecek eşiniz. Çocuk nasıl olacakmış o zaman?
Takip ediyorum rahim filmi cekindim tüpler acıkmış eşimde sperm testi verecek iste uğraşıyorumTam muayene oldunuz mu tek sorun pko mu? Buradaki ilgili forum başlıklarını takip etmeyi unutmayın.
Birde bu kadar borc içinde idaa oynuyor ayrıca sinir ediyor beni soz verdi oynanayacağım diye bakalım düzelir insallahTam muayene oldunuz mu tek sorun pko mu? Buradaki ilgili forum başlıklarını takip etmeyi unutmayın.
Not: Kv ye para gelecek onunla ödeyeceğiz yazmışsınız çok takılmamıştım. Aile arasında büyük borçlar için olabilir böyle şeyler tabi. Ancak diğer konunuzda eşinizin 3-5 lira da olsa iddia oynadığını yazmışsınız. O yazının son kısmında eşinizi kp e şikayet ettiğinizi kp in de tamam ben ona az para vereyim o zaman dediğini belirtmişsiniz. Siz para pul işlerini muhakkak düzene sokmalısınız. Bu düzende çocuk sahibi olursanız çok pişman olursunuz. D demetc
Parayı saklamıyorum sadece tedaviye kullanmak istiyorum ve tabiki arabadan kurtulmak istiyorum aslında borc olmasa maddi olarak cocuğa bakarız
İddia da oynuyor ne düzeyde oynuyor peki biliyor musunuz? Bağımlılık derecesindeyse o sözlerin hiçbir anlamı yok maalesef. Gerçekten cocuk düşünmeyin şuan.Birde bu kadar borc içinde idaa oynuyor ayrıca sinir ediyor beni soz verdi oynanayacağım diye bakalım düzelir insallah
uc liraya bes kofte istiyor. bence verme biraz sorumluklarini bilsinselam kızlar eşimle 7 ay önce evlendik evlenirken esyalar altınlar nişan öncesi alısveriş bir kısmı kv nin hesabından harcandi ama tabiki yetmedi eşim bankadan kredi cekmiş magazalarada borc yapıldı magazalara borctan haberim vardı ama banka kredisiniden haberim yoktu neyse düğünde takılan altınlar hepsi borca gitti kvye baharda yine yuklü miktarda para gelecek lakin eşim krediyi ödeyemiyor zaten evlenirkende kvye gelecek paraya güvenilerek bu kadar borca girildi asıl sorun şu bana ailemden cok değil 5 bin küsür para geldi bu kadar borc var eşime yardım etmek isterdim lakin cocuğumuz olmadı pko var bende dr asılama olmazsa tüp bebek vs bakacak duruma göre ben elimizde hazır birikmiş paramız olmasını gelmiş parayı tedaviye harcamayi düşünüyorum eşimse paramı borc olarak istiyor (ödeyeceğini hiç sanmiyorum) birde şöyle bir konu daha var eşimle kaynımın ortak arabası var kv almış zamanında araba arıza yapıyor ve bizden cok kaynım kullanıyor yinede bakımını yaptırmıyor eşimse kv kp hastaneye vs götürmeye kullanıyor ayrıca araba içi leş gibi ne temizlik var ne birsey içimden gelerek oturamıyorum bile eşime dedimki arabayı abine sat borcun bir kısmını kapa (asıl istediğim ortak ve kullanmadiğim arabadan kurtulmak) eşim onada yanasmıyor abime satarsam arabayi daha isteyemeyiz diyor bende sanki arabaylamı doğdum dedim abin kullanıyor vs diye atıştık cocuk için sonra kredi cekermisin dedim cekemem diyor hem paramı alıyor hem benden cocuk istiyor hemde kredi cekemezmiş beyfendi üstelik arabayıda satmıyor gercekten bunaldım okudunuz için teşekkürler
Daha çok yenisiniz birbirinizi tanıyın zaman geçirin üstelik bu sıkıntılar da varken neden bu kadar hızlı çocuk düşüncesi anlayamıyorum..selam kızlar eşimle 7 ay önce evlendik evlenirken esyalar altınlar nişan öncesi alısveriş bir kısmı kv nin hesabından harcandi ama tabiki yetmedi eşim bankadan kredi cekmiş magazalarada borc yapıldı magazalara borctan haberim vardı ama banka kredisiniden haberim yoktu neyse düğünde takılan altınlar hepsi borca gitti kvye baharda yine yuklü miktarda para gelecek lakin eşim krediyi ödeyemiyor zaten evlenirkende kvye gelecek paraya güvenilerek bu kadar borca girildi asıl sorun şu bana ailemden cok değil 5 bin küsür para geldi bu kadar borc var eşime yardım etmek isterdim lakin cocuğumuz olmadı pko var bende dr asılama olmazsa tüp bebek vs bakacak duruma göre ben elimizde hazır birikmiş paramız olmasını gelmiş parayı tedaviye harcamayi düşünüyorum eşimse paramı borc olarak istiyor (ödeyeceğini hiç sanmiyorum) birde şöyle bir konu daha var eşimle kaynımın ortak arabası var kv almış zamanında araba arıza yapıyor ve bizden cok kaynım kullanıyor yinede bakımını yaptırmıyor eşimse kv kp hastaneye vs götürmeye kullanıyor ayrıca araba içi leş gibi ne temizlik var ne birsey içimden gelerek oturamıyorum bile eşime dedimki arabayı abine sat borcun bir kısmını kapa (asıl istediğim ortak ve kullanmadiğim arabadan kurtulmak) eşim onada yanasmıyor abime satarsam arabayi daha isteyemeyiz diyor bende sanki arabaylamı doğdum dedim abin kullanıyor vs diye atıştık cocuk için sonra kredi cekermisin dedim cekemem diyor hem paramı alıyor hem benden cocuk istiyor hemde kredi cekemezmiş beyfendi üstelik arabayıda satmıyor gercekten bunaldım okudunuz için teşekkürler
Elden gelen öğün olmaz ..kv güvenmeyen.ayrica tedavi için de 5500 yetmez.ne yapmalı? Siz de calismalisinizzaten istesemde olmuyor tedaviye bakmam lazım anca yol alırım diye düşünüyorum
bende markette fiyatlara bakıyorum nasıl bakarız diye düşünüyorum zaten istesemde olmuyor tedaviye bakayım hamile kalsam bile daha 9 ay var diyorum ozamana kadar Kv para gelir eşim rahatlar yanlışmıyım
7 ayda çocuğunuzun tedavisiz olmayacağı kanısına nasıl vardınız acaba? Bunca dert tasa içinde bu kadar canhıraş bir biçimde çocuk istemek ne kadar mantıklı olabilir ki? Belki de olmamasında bir hayır vardır zamanı değildir.zaten istesemde olmuyor tedaviye bakmam lazım anca yol alırım diye düşünüyorum
bende markette fiyatlara bakıyorum nasıl bakarız diye düşünüyorum zaten istesemde olmuyor tedaviye bakayım hamile kalsam bile daha 9 ay var diyorum ozamana kadar Kv para gelir eşim rahatlar yanlışmıyım
Neden guvendiniz?Şimdilik bende düşünemiyorum kv gelecek paraya güvendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?