- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 28
Neden kv parası diyorsunuz surekli?calisiyormusunuzzaten istesemde olmuyor tedaviye bakmam lazım anca yol alırım diye düşünüyorum
bende markette fiyatlara bakıyorum nasıl bakarız diye düşünüyorum zaten istesemde olmuyor tedaviye bakayım hamile kalsam bile daha 9 ay var diyorum ozamana kadar Kv para gelir eşim rahatlar yanlışmıyım
Eşinize güvenmiyosunuz(borcu ödemez yazmışsınızya)Şimdilik bende düşünemiyorum kv gelecek paraya güvendik
Yanlışsın acelen ne? Önce bir çocuksuz evliliğin tadını çıkar kafana göre istediğin yere istediğin tatile istediğin tarihte istediğin saatte git eşinle. Parayı da en azından bir kısmını eşine ver kalanını kayınvalidenden alın. Evlenmişsiniz ama eş olamamışsınız çocuk diyorsunuz.zaten istesemde olmuyor tedaviye bakmam lazım anca yol alırım diye düşünüyorum
bende markette fiyatlara bakıyorum nasıl bakarız diye düşünüyorum zaten istesemde olmuyor tedaviye bakayım hamile kalsam bile daha 9 ay var diyorum ozamana kadar Kv para gelir eşim rahatlar yanlışmıyım
Parayı saklamıyorum sadece tedaviye kullanmak istiyorum ve tabiki arabadan kurtulmak istiyorum aslında borc olmasa maddi olarak cocuğa bakarız
Yanlışsın.zaten istesemde olmuyor tedaviye bakmam lazım anca yol alırım diye düşünüyorum
selam kızlar eşimle 7 ay önce evlendik evlenirken esyalar altınlar nişan öncesi alısveriş bir kısmı kv nin hesabından harcandi ama tabiki yetmedi eşim bankadan kredi cekmiş magazalarada borc yapıldı magazalara borctan haberim vardı ama banka kredisiniden haberim yoktu neyse düğünde takılan altınlar hepsi borca gitti kvye baharda yine yuklü miktarda para gelecek lakin eşim krediyi ödeyemiyor zaten evlenirkende kvye gelecek paraya güvenilerek bu kadar borca girildi asıl sorun şu bana ailemden cok değil 5 bin küsür para geldi bu kadar borc var eşime yardım etmek isterdim lakin cocuğumuz olmadı pko var bende dr asılama olmazsa tüp bebek vs bakacak duruma göre ben elimizde hazır birikmiş paramız olmasını gelmiş parayı tedaviye harcamayi düşünüyorum eşimse paramı borc olarak istiyor (ödeyeceğini hiç sanmiyorum) birde şöyle bir konu daha var eşimle kaynımın ortak arabası var kv almış zamanında araba arıza yapıyor ve bizden cok kaynım kullanıyor yinede bakımını yaptırmıyor eşimse kv kp hastaneye vs götürmeye kullanıyor ayrıca araba içi leş gibi ne temizlik var ne birsey içimden gelerek oturamıyorum bile eşime dedimki arabayı abine sat borcun bir kısmını kapa (asıl istediğim ortak ve kullanmadiğim arabadan kurtulmak) eşim onada yanasmıyor abime satarsam arabayi daha isteyemeyiz diyor bende sanki arabaylamı doğdum dedim abin kullanıyor vs diye atıştık cocuk için sonra kredi cekermisin dedim cekemem diyor hem paramı alıyor hem benden cocuk istiyor hemde kredi cekemezmiş beyfendi üstelik arabayıda satmıyor gercekten bunaldım okudunuz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?