Maddiyat Farkı

Bence zenginle evlen
Ama bu ekonomide zengin de kalmadı ya

Bundan 14 yıl evvel aynı durumu yaşadim.Şuan ki eşimin işi bile yoktu henüz.Ama hayatın ne göstereceği belli olmaz.Hayatta inişler çıkışlar olacak elbet.Biz sırta sırta verdik iyi yerlere geldik.Zengin değiliz ama iyi bir hayatimiz var şuan.
Yeter ki sevgi olsun.Bizde zorluk yaşadık ama ben sevgimin arkasında durdum eşime güvendim.Oda beni yanıltmadı şuan mesleğinde iyi bir konuma geldi şükür.Bende meslek sahibiyim.Benim ailem başlarda destek oldular şuan biz onlara destek olabiliyoruz.

Çok seviyorum ama çok olumsuz şeyler söylendi korkuyorum :’(

Bunun kararını verecek olan sizsiniz. Aranızda ne kadar bir gelir farkı var? Hayatınız, düzeniniz ne kadar değişecek mesela? Bekarken yaşadığınız hayatı evliyken de devam ettirebilecek misiniz? Devam ettiremezseniz mutsuz olur musunuz?

Bradd pittle evlensen neden gözünün üstünde kaş var denir. İnsanların düşüncesiyle bu kadar etkileniyorsan kimseyi üzmeden yollarını ayır belli ki kafana çok takılmış
Çok olumsuz şeyler duyunca etkileniyorsun doğal olarak, özellikle aynı durumu yaşayanlardan tecrübelerini dinlemek istiyorum

Evlendikten sonra her şey mantığa bürünüyor. Aşk tutku kalmıyor. Mantığına uygun değilse artık saygı da duymayacaksin. Hep bana derlerdi evlilikten sonra aşk kalmaz diye inanmazdım. Ama gerçekmiş. Çok şükür mantigima uygun birini buldum. Sana da tavsiyem kendi aile yapıma göre birini bul. Hep sevip hem de mantığına göre birini bulursun bence. Sonra pişman olmaktan iyidir.

Böyle bir evliliğin herhangi bir arkadaşla evlenmekten ne farkı var ki, ne heyecan var ne tutku. Böyle evlilik yapmak istesem zaten evlenmek çok kolay.

Böyle bir evliliğin herhangi bir arkadaşla evlenmekten ne farkı var ki, ne heyecan var ne tutku. Böyle evlilik yapmak istesem zaten evlenmek çok kolay.
Evlilik bir süre sonra buna dönüşüyor. Kendim ve kendim dışında herkeste gördüm. O zaman evlenmeyin.

Sevdiğin bile sıradanlaşıyorken mantıklı olan ne hale gelir bilemedim şimdi. Hem severek hem mantıklı bularak evlendim. 10 ylı geçti. Sıkıldım adamdan resmen bıktım hatta, büyük ihtimalle o da benden sıkılmıştır sevmeseydik neler olurdü bilemiyorum

Hem severek hem mantıklı bularak nasıl oluyor veya mantıklı bulmaktan kastımız ne

İster sevin ister sevmeyin hepsi siradanlasiyor. Önemli olan kocanizin karakterli olması. Ailenize uygun olmayınca da hep huzurunuz kaçar.

İnsanın alıştığı bir düzen, standart oluyor. Aldıkların, verdiklerin alışkanlıkların şu bu vs. Başka sebeplerle biraz maddi denge şaşsa bile tolere etmek zor oluyor. Kaldıki evlendikten sonra bazı şeylerden feragat etmek gitgide zorlaşabilir. Bu da mutsuzluğu beraberinde getirir. İyi düşünüp karar vermek lazım.

Hmmm mantığıma çok yattı hemen aşık olmalıyım mı diyoruz keşke böyle olsaydı her şey çok kolay olurdu
Yok tanımadan önce görüp beğeniyorsun. Vayy yakışıklı boylu posluymuş falan diyorsun. Sonra bir öğreniyorsun ki mesleği falan iyi… böyle devam ediyor

Davul bile dengi dengine macera aramaya gerek yok bence. Bu konuyu acmaniz bile soru isaretlerinizin olduğunu gösteriyor. Kendinize guveniyor musunuz önce onu sorun. Adam çalışkan da siz de öyle misiniz? Kendi ayaklarinizin üstünde durabilecek misiniz? Her sikistiginizda ailenizin destegi olmadan hayatinizi idame ettirebilecek misiniz?

Erkekler parayı bulunca, kadınlar da parayı kaybedince gerçek yüzünü gösterir derler. Bu ilişkide parayı kaybedecek olan sizsiniz gibi görünüyor. Bazıları yokluğunda nefes alamayacak kadar paraya bağımlı. Eğer öyleyseniz ne kendi başınızı ne de adamın başını yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…