- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.485
- 798
- 35
- Konu Sahibi Kardelen96
-
Bence zenginle evlenİyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
Çok seviyorum ama çok olumsuz şeyler söylendi korkuyorum :’(
Çok olumsuz şeyler duyunca etkileniyorsun doğal olarak, özellikle aynı durumu yaşayanlardan tecrübelerini dinlemek istiyorumBradd pittle evlensen neden gözünün üstünde kaş var denir. İnsanların düşüncesiyle bu kadar etkileniyorsan kimseyi üzmeden yollarını ayır belli ki kafana çok takılmış
Evlendikten sonra her şey mantığa bürünüyor. Aşk tutku kalmıyor. Mantığına uygun değilse artık saygı da duymayacaksin. Hep bana derlerdi evlilikten sonra aşk kalmaz diye inanmazdım. Ama gerçekmiş. Çok şükür mantigima uygun birini buldum. Sana da tavsiyem kendi aile yapıma göre birini bul. Hep sevip hem de mantığına göre birini bulursun bence. Sonra pişman olmaktan iyidir.İyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
Böyle bir evliliğin herhangi bir arkadaşla evlenmekten ne farkı var ki, ne heyecan var ne tutku. Böyle evlilik yapmak istesem zaten evlenmek çok kolay.Evlendikten sonra her şey mantığa bürünüyor. Aşk tutku kalmıyor. Mantığına uygun değilse artık saygı da duymayacaksin. Hep bana derlerdi evlilikten sonra aşk kalmaz diye inanmazdım. Ama gerçekmiş. Çok şükür mantigima uygun birini buldum. Sana da tavsiyem kendi aile yapıma göre birini bul. Hep sevip hem de mantığına göre birini bulursun bence. Sonra pişman olmaktan iyidir.
Evlilik bir süre sonra buna dönüşüyor. Kendim ve kendim dışında herkeste gördüm. O zaman evlenmeyin.Böyle bir evliliğin herhangi bir arkadaşla evlenmekten ne farkı var ki, ne heyecan var ne tutku. Böyle evlilik yapmak istesem zaten evlenmek çok kolay.
Sevdiğin bile sıradanlaşıyorken mantıklı olan ne hale gelir bilemedim şimdi. Hem severek hem mantıklı bularak evlendim. 10 ylı geçti. Sıkıldım adamdan resmen bıktım hatta, büyük ihtimalle o da benden sıkılmıştırEvlendikten sonra her şey mantığa bürünüyor. Aşk tutku kalmıyor. Mantığına uygun değilse artık saygı da duymayacaksin. Hep bana derlerdi evlilikten sonra aşk kalmaz diye inanmazdım. Ama gerçekmiş. Çok şükür mantigima uygun birini buldum. Sana da tavsiyem kendi aile yapıma göre birini bul. Hep sevip hem de mantığına göre birini bulursun bence. Sonra pişman olmaktan iyidir.
Hem severek hem mantıklı bularak nasıl oluyor veya mantıklı bulmaktan kastımız neSevdiğin bile sıradanlaşıyorken mantıklı olan ne hale gelir bilemedim şimdi. Hem severek hem mantıklı bularak evlendim. 10 ylı geçti. Sıkıldım adamdan resmen bıktım hatta, büyük ihtimalle o da benden sıkılmıştırsevmeseydik neler olurdü bilemiyorum
İster sevin ister sevmeyin hepsi siradanlasiyor. Önemli olan kocanizin karakterli olması. Ailenize uygun olmayınca da hep huzurunuz kaçar.Sevdiğin bile sıradanlaşıyorken mantıklı olan ne hale gelir bilemedim şimdi. Hem severek hem mantıklı bularak evlendim. 10 ylı geçti. Sıkıldım adamdan resmen bıktım hatta, büyük ihtimalle o da benden sıkılmıştırsevmeseydik neler olurdü bilemiyorum
Hmmm mantığıma çok yattı hemen aşık olmalıyım mı diyoruz keşke böyle olsaydı her şey çok kolay olurduHem severek hem mantıklı bularak nasıl oluyor veya mantıklı bulmaktan kastımız ne
Evli misiniz ?Bence aileniz size şahsi maaş bağlasın özel harcamalarınızı onla yaparsınız
İkiniz de çalışıyorsanız o parayla da geçinir gidersiniz
Yani mantık burada eğitim seviyesi, mesleği, maddi durumu demek.Hem severek hem mantıklı bularak nasıl oluyor veya mantıklı bulmaktan kastımız ne
Yok tanımadan önce görüp beğeniyorsun. Vayy yakışıklı boylu posluymuş falan diyorsun. Sonra bir öğreniyorsun ki mesleği falan iyi… böyle devam ediyorHmmm mantığıma çok yattı hemen aşık olmalıyım mı diyoruz keşke böyle olsaydı her şey çok kolay olurdu
Sevdiğim sıradanlaştıysa sevmediğimden nefret edersim sanki… bilemiyorumİster sevin ister sevmeyin hepsi siradanlasiyor. Önemli olan kocanizin karakterli olması. Ailenize uygun olmayınca da hep huzurunuz kaçar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?