bir de bu var değil mi kendin yap yap ama sen de görsün olay kıyamet kopar bu nasıl iş ya sen birşey olmasın yapmasın istiyorsan önce kendin ona göre davranacaksın örnek olacaksın sözünün sonuna kadar arkasında duracaksın ama yok bu abimiz hep benm dediğim olsun istiyor galiba kendisine dönüp bakmıyor
Adamdaki mantık şu, iş arkadaşı sonuçta hakara kikirii sohbet muhabbet ede ede gitmişsindir ohh ne güzell demek istiyor..ayrıca arabada en azından kucak kucaga gitmiyorsun o metrobüs çilesini iyi bilirim resmen parmak uçlarında seyahat edip milletle çiftleşiyorsun..
Öylesi daha makbulmuş demek ki kuzum ..
sürtüne sürtüne millete yolculuk edecektin...
O zaman tamamdı herşey..
Teyyy yarabbim.
Artıkkk ne yaptıysa da allaha versin hesabını...senin ona güvenmen için tek iyi birşey yapmayan adam senin ona olan sadakatinden şüphe ediyor terbiyesiz bencil..
ben en başında söylediği öne sürdüğü mazeretede inanmıyorum 2 kere2 4 yani..
Adamdaki mantık şu, iş arkadaşı sonuçta hakara kikirii sohbet muhabbet ede ede gitmişsindir ohh ne güzell demek istiyor..
Kiii aynen bu şekilde de yazdı..
Ya baş başa değilim ki arabada, ve ilk kez oldu böyle bişi..
Ewet baştan konuştuğumuzda cidden metrobüsle gidecektim ewet, ama arkadaş elif var bi tane o öyle deyince tamam dedim.
Oruçluyumda zaten rahatça gideyim dedim. Anlayışşş sıfırr... Olmuyorum anlayışlı dedi..
OLMA OTURSUN G..TÜNÜN ÜSTÜNE ŞİMDİİ
Artıkkk ne yaptıysa da allaha versin hesabını...
Bana resmen körü körüne bir insana inanmam ben dedi.
Bu kafayla dewam etsinn
açtırcak ağzımı ya adam olsaymışta kendi gelseymiş seni götürmeye o zaman oradan öyle konuşacağına..
ama olmaz demi trafik var bütün gün çalıştı yoruldu bencil kere bencil...
ewettt bugünn ayrıldım ondann kızlarr
bıktırdı artık kıskançlığından bıktım....
Bizim ne sorunlarımız var, o ne peşinde...
Dün hasta ziyaretine gittim arkadaşım yüz felci geçirdi..
Iş çıkışı o tarafa giden arkadaşlar vardı arabayla geçerken beni de bıraktılılar.
Arabada bayanda vardı, ama ben erkeklerle fingirdiyormuşum falan..
Tuttuğum oruca kadar küfür etti kıskançlığından
bizimm ne sorunlarımız var, ailesini ikna edecek diye sabırla bekliyorum ben,
ama beyfendi hiç taviz vermiyor..
Diyorum ki ewet baştan metrobüsle gidecektim fakat iş yerinden arkadaşım madem o tarafa gidiyosun biz seni bırakırız dedi,
benim de işime geldi diyorum oruçluyum metrobüslerle uğraşmıyayım giderken, zaten dönüşümü metrobüle yapıcam tee bağcılardan beylikdüzüne hemde...
Bari giderken rahat gideyim diye düşündüm diyorum, sende hiç anlayış yok mu diyorum...
Yok anasını satayım, sen bana sormadan millete tamam dedim, elin herifleriyle aynı arabada gittin.
Yolda 1 saat sohbet muhabbette etmişsindir..
Dedim beni çıldırtma arabada bayanda var dedim, açıklıyorum neden anlamıyosun dedim..
Senin tuttuğun orucada, arabanada, hasta ziyaretine de sıç...yım dedii
Ne bok yiyosan ye be dedi bana
Benimde artık sabrım taştı yeter dedim we resti çektim...
Watsaptanda engelledim, facebooktanda sildim engelledim...
Bencilin teki, hep onun kuralları..
ewettt bugünn ayrıldım ondann kızlarr
bıktırdı artık kıskançlığından bıktım....
Bizim ne sorunlarımız var, o ne peşinde...
Dün hasta ziyaretine gittim arkadaşım yüz felci geçirdi..
Iş çıkışı o tarafa giden arkadaşlar vardı arabayla geçerken beni de bıraktılılar.
Arabada bayanda vardı, ama ben erkeklerle fingirdiyormuşum falan..
Tuttuğum oruca kadar küfür etti kıskançlığından
bizimm ne sorunlarımız var, ailesini ikna edecek diye sabırla bekliyorum ben,
ama beyfendi hiç taviz vermiyor..
Diyorum ki ewet baştan metrobüsle gidecektim fakat iş yerinden arkadaşım madem o tarafa gidiyosun biz seni bırakırız dedi,
benim de işime geldi diyorum oruçluyum metrobüslerle uğraşmıyayım giderken, zaten dönüşümü metrobüle yapıcam tee bağcılardan beylikdüzüne hemde...
Bari giderken rahat gideyim diye düşündüm diyorum, sende hiç anlayış yok mu diyorum...
Yok anasını satayım, sen bana sormadan millete tamam dedim, elin herifleriyle aynı arabada gittin.
Yolda 1 saat sohbet muhabbette etmişsindir..
Dedim beni çıldırtma arabada bayanda var dedim, açıklıyorum neden anlamıyosun dedim..
Senin tuttuğun orucada, arabanada, hasta ziyaretine de sıç...yım dedii
Ne bok yiyosan ye be dedi bana
Benimde artık sabrım taştı yeter dedim we resti çektim...
Watsaptanda engelledim, facebooktanda sildim engelledim...
Bencilin teki, hep onun kuralları..
lili koy g.... Gitsin...
Kısa ve net
al bu akşam şirketin iftar yemeği var silivri'de... Gidicem işteee ohh canıma değsinnn yeter yaaa
geç bile kaldın
bu adamdan ne köy olur ne kasabaaaaaa
adam kendine güveni yok ki
pesss diyecek birrşey yokk
böyle erkekler sanki seni değilde kendinin tarif etmiş oluyor
bir insanın içinde ne pislik varsa karşısındakini de o pislek suçlarlarrrrr
valla çok sevindimmm
ayrılığınızaaa
eminim en kısa zamanda beyninde silersin ş........
silicem eskisi gibi değilim bencilliği artık soğuttu beniii yaseminn
Bana güvenmiyorsa kapı orda artık..
Bizim daha önemli sorunlarımız vardıı...
en doğru kararı verdin
pess pesss allah ıslah etsin böylesini ama ben şaşırmadım böyle olmasına biliyormusun
sana evlensekte güvenemem diyen adamdan beklenecek hareketler ve sözler bunlar
sorunda bu zaten seni olduğun gibi kabul etmeyen bir insan için sen tavizler veriyorsun
sonuçta sen kendini biliyorsun ve buna o inanmak zorunda gerisi yalan eğer işine gelmiyorsa
bu işe tekrardan hiç kalkışmayacaktı
hay ağzına sağlık bende en baştan beri senin gibi düşünenlerdenim
tabiki gideceksin iftar yemeği ya bu sevabı olan bir olay birde gitmeyecekmiydin yoksa
boşver bu saaten sonra hayatına bak tatlım
aslan gibi oğlun var o sana yeter
O hayatımda olsaydı gidemeyecektim tabi, erkekli bayanlı ortama girmemi istemiyordu ve akşamları dışarıya çıkmamı istemiyordu...
İŞaretleğim yerlerde çok haklısın ewett
fanusa koysaymış seni kuzum
o hayatımda olsaydı gidemeyecektim tabi, erkekli bayanlı ortama girmemi istemiyordu ve akşamları dışarıya çıkmamı istemiyordu...
Işaretleğim yerlerde çok haklısın ewett
iş yerindeki insanlara arandaki ilişki zaten seviyeli ve belli kurallar çerçevesindedir
ben bunu bile kısıtlamasını anlayamadım
benim eşimle biz evlenmeden birkaç yıl çıktık hiç işyerimdeki veda ve özel yemeklere gitmeme ses etmezdi
etmemeside gerek zaten
Lilym daha öncede yazmıştım konuna tekrar okuduğumda hatırladım inan bana kızma olur mu ama hakkında hayırlısı olduO kim ki senin tuttuğun oruca namusuna dil uzatabilir kişi kendinden bilir işi derim hep fikri neyse zikri odur demek ki kendisi olsa kakara kikiri güler ki insan gülebilir iş arkadaşların illa kötü niyetli olmak zorunda mı herkes
Allah yolunu açık etsinn onun
Bizim ne sorunlarımız warken saçma sapan bencilce kıskançlıklarıyla her şeyi mafettii..
Şimdii onu bu huylarıyla kabul edecek bir enayi daha bulsun bakalım..
Kiii bulur da!!!
Ama bi yerden sonra sıkıyor işte, benide sıktı işte artıkk...
Bulsa da bir yere kadar inan insan kendine bir şeyler katan huzur bulduğu kişiyle devam eder yoluna ki bence etmeli de tabi bazı insanlar kendine acı çektirmeyi seviyor onları es geçiyorumboş ver kuzum sen yoluna bak bence şu mübarek günlerde dualarım seninle ve sen hakettiğin mutluluğu bulacaksın inşallah inanıyorum
İnşallah nehirimm ne diyimm sözün bittiği yerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?