Mantığım ve Kalbim arasında kaldım :((

Ya konu hortlatmış mı oluyorum bilmiyorum ama şu an durum nedir bu konuyla ilgili merak ediyorum

Tamam eyvallah hepsine... Ailesini bırakamıyor (doğal bu) siz ve ailesi arasında kalmış ama diğer yandan da bitmesin diyerek sizi de bu sonu olmayan karanlığa sürüklüyor. Böyle daha mı iyi? Kafasındaki neymiş? Nasıl atlatılacakmış yani bu durum? Zaman zaman... Ya bir gün ailesini tercih edip tamamen çıkıp giderse? Olan size olmuş olacak. Olmuyorsa zorlamayın bence,canınız daha çok yanabilir.

--- Oooo ooo konu hortlaması yine. Durum ne bari

Çok zor bır durum ...Ben de yeni boşandım ılerde böyle bırseyle karsılasmak en buyuk korkularımdan..Çunkı ınsanlar onyargılı,karsıdakıne ınsan olarak bakamıyorlar,bu kadın ne yasadı da ayrılmak zorunda kaldı demez hıcbırısı..Dul gelın ıstemeyız der gecer..Ilerde kızları da dul kalır mı bılmeden buyuk buyuk konusurlar..
Bence sevgılın hareketlerıyle aılesıne gostersın sensız olamayacagına ıkna etsın,cunkı sen uzun bır flört yasayıp yıne bu sonla karsılastıgın zaman daha fazla yıkım yasayacaksın..Madem ıkı ay ara vermıs bıraz ugrassın cabalasın..Kendı meslegı var mı yası kac?Eger dugun vs tum masrafları yapacak gucteyse aılesıne bırsey demek dusmez ılerde affederler..

Ay konu hortladi diye kapanmaz insallah..
Genelde oyle oluyor da ben de merak ettim durumu

Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Allah guzel düzgün insanlarla karsilastirsin.
Yaniii istemeyerek bir ayrılık oldu sewerek yaniii..
Ama istenmediğim yere gidemezdim..
Kii kaldı ki beni değil oğlum istenmedi..
Ha oğlum ha ben benim için aynı şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…