Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hypou olumlu gelişmeler yaşamana çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur.inşallah bu defa tutunur bebeğin sana.

kızlar bu arada ben çok stresliyim napim bilmiyorum ki sonuç olumlu veya olumsuz çıksada rahatlasam.

kızlar bu arada ben çok stresliyim napim bilmiyorum ki sonuç olumlu veya olumsuz çıksada rahatlasam.

bende artık iyice gerilmeye başladım cumartesi sabah gidiyorum teste.öğlene herşey bitmiş olur,umarım bu defa iyi biter.

merhaba arkadaşlar herkes birbiri için umut olsun diye dört gözle hamile haberlerini bekliyoruz degilmi beni listeden bu ay silin çünkü 2.aşılamada tutmadı adet oldum ve tedaviye devam etmek istemiyorum artık

Senin bugün çok üzgün, bıkkın olman çok normal.Birkaç gün dinlenip düşündükten sonra tedavine bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum.Üzülme demek çok saçma.O yüzden üzülme demeyeceğim.Ama çok yıpratma yine de kendini.Herşeyde bir hayır vardır gerçekten.Bu ay zamanı değilmiş demekki.İnşallah Allah çok bekletmeden bebeğini kucağına almayı nasip eder.

merhaba canım bende bu aydan sonra 1 ay ara verip tüpe geçecegim çünkü benim FSH 10,5 dolayısı ile doktor elimizi çabuk tutmalıyız diyor.Sonra çok geç olabilirmiş

allah hakkımızda hayırlısını versin canlarım bugün aşılamamın 11.günü veee yarın kan tahliline gidiyorum inşllhh artık vakit geçmiyo canım çok sıkılıyo

hadi bakalım hatisim inşallah hayırlı haberlerle gel buraya bu arada belirti varmı?

çigdemm26 üzülmek yok bak daha yolun başındayız bir gün mutlaka olacak degilmi?

ah o stress yokmu o stress kahrolsun bendede var düşünmeden yapamıyorumki herkes kafandan at diyorda olmuyor işte

bende artık iyice gerilmeye başladım cumartesi sabah gidiyorum teste.öğlene herşey bitmiş olur,umarım bu defa iyi biter.

mcan84 canım arkadaşım merhaba
ben nedense senden çok umutluyum nedenini sorma bilmiyorum ama test sonucunu senden daha çok merak ettiğim kesin.

benimde bugün gene çok yogundu iş yerimde arkadaşım izinli , sabah 10 dan beri ayaktayım sesim bile kısılmış konuşmaktan artık şimdiye kadar çok koşuşturdum ama oturuncada karnım agrımaya başladı sanki adet oldum olacak gibi agrım var kasıklarımda rabbimden hayırlısı

geçmiş olsun çiğdem üzülme dicem ama mümkün değil biliyorum..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın hemen bırakma kendini..

çok teşekkürler canım güzel temennin için saglık ocagına test sonucunu almaya gittigimde adet oldum ve test tide aldım negatifti doktor gebelik yok dedi ve zaten gün saymanın verdigi sitres adet olucakmıyım hamilemiyim varsayımlar mafetti beni doktor baktı aglamaklıyım otur bakalım konuşalım senle dedi bikaç örnek sunarak 20 yıldır çacuk sahibi olamayıp umudunu yitirdiginde hamile oldugunu ögrenenden tut ki eşinde hiç sperm olmayan birinin doktorlar asla hamile kalamazsın deyip doktorlar son bir umut eşinin yumurta kanallarından 1 sperm bulup tüp bebek yapmışlar ve ikizleri olmuş .doktorun benimle konuşması beni biraz sakinleştirdi ama birde adet oolmanın bilirsin ogün ayrı bir stresi vardır hormonlardan olsa gerek çok duygusaldım sabah saatlerinde şimdi daha iyiyim adet olmakla vücudum ve beynim rahatladı .ben ki herkese umudunu kesmemesini söyleyen çiğdem elbette kendimde umujdu kesmiş degilim olucak bir şekilde rabbim hepimize anneligi nasip edicez ve inşallah belki birgün bebeklerimizle bir araya tüm anniş ve bebişlerle toplanırız nedersinn kimbilirrrrrr sanırım daha 2 aşılamam daha olucak yarın kontrole gidicem eger kist oluşmamışsa ayın 15 de 3. aşılama yapılır hayırlısıyla. KIZLAR HADİ GELİN BU GÜNDEN İTİBAREN 41 GÜN OLMAK ÜZRE MERYEM SÜRESİNİ OKUMAYA BAŞLAYALIM KALPTEN İNANIYORUM Kİ RABBİM İSTEGİMİZİ GERİ ÇEVİRMEYECEK LÜTFEN SİZDE BUNA İNANIN VE BUGÜN DEN İTİBAREN ABDEST ALIP MERYEM SURESİNİ OKUMAYA BAŞLAYALIM.ADET OLANLAR VARSA ADETLİ İKEN EŞLERİ OKUYCAK SUREYİ UNUTMAYIN BUGÜN BAŞLIYORUZ MERYEM SURESİNİ OKUYUP DİLEMEYEEEEE SONRADA GERİYE BEKLEMEK KALICAK VE SONRA GELSİN ARKA ARKAYA HAMİŞ HABERLERİİİİ SİZLERİ SEVİYORUMM ARKADAŞLAR KALBİM SİZİNLEEE

OLACAK ŞİMDİ OLMAZSA GELCEK AY OLUCAK AMA MUTLAKA OLACAK KIZLAR BAŞLIYORUZ BUGÜNDEN İTİBAREN MERYEM SURESİNİ 41 GÜN OKUMAYA EDET OLURSANIZ EŞLERİNİZ OKUMAYA DEVAM EDİCEK ADET BİTENE KADAR GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUMMM

HATİSİM CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİ ALIP MUTLULUK GÖZYŞINI SENİNLE DÖKERİZZ

canım agzın bal yesim benimde şimdi aklımdan geçti bebeklerimiz olunca buluşalım demek bak aynı aynda aynı şeyleri düşünmüşüz işte arkadaşlık kardeşlik bu olsa gerek birbirini tanımadan aynı gözle bakıp aynı zihin ile düşünebilmek

kızlar bu arada yeni forum açalım denmişti , ne durumdayız açıyormuyuz sayfayı adı ne olacak hadi karar verilsinmi artık

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

mcan84 güzel haberini alırız inşallah sitressiz sevgiyle kal

Hypoo canım doktorun umutla üçüzün bile olabilir demiş rabbim inşallah kucagımızı doldursun çok sevindim Yukardaki yazımı okuduysan bugün den itibaremn 41 gün meryem suresini okuyum rabbimden kalben dileyip beklicez adetli iken eşler okuyor süre boyuncaaa

çok teşekkürler hestiacım inşallah rambimden dilegim nerde özlemle annelik için elini semaya kalddırıp dua eden varsa rabbim geri çevirmesin kucaklarımızı doldursun inşallahhhhhhhh .
Tedaviye elbette devam 3 .aşılama 15 nisan gibi yapılır heralde kis oluşmamışsa bakalım bekleyip görücez içimden bir his mayısa dogru 15 hamile haberi alıcazzzz

canım çok teşekkürler tedaviyi bırakıp pes etmek elbette yokk sanırım senin ikizin olucak içi
mden öle geçti bir an çünkü tüp bebekte genelde ikiz oluyorr.nerde yapılcak tüp bebek devlet hastanesindemi .4 kez aşılamadan sonra tüpe geçiyorlar sınırımm senin durum nedir canımm şu yeni topige hepimizin genel bilgilerini yazsakta takip etsek kaçyıllık evli hangi tedaviler yapılmış kaçıncı aşılama denemesi ve kaçıncı tüp bebek kaç yılldır bekliyor gibi ve özel mi devlet hastanesindemi tedavi oluyor gibi bu bilgileri bulunduran bir sıralama yapılsa çok güzel olucakkk tabi bu bir fikir

canım ben 3 ay üst üste klomen kullanılmasının rahime ve yumurtalıklara iyi gelmediğini okumuştum bir yerde 3.aydan sonrası tehlikeli diyodu..üst üste klomen almak gebeşiği arttırır mı bilemem tabi..

canım şöyle söyliyim ben 1.5 sene önce özelde 3 ay klomen tedavisi gördüm 3 .ayda adetim hayatımda ilk kez 7 gün geçmişti ve hamileydim ama düşük oldu normalde klomenle gebelik şansı yüksek ama saglıkj açısında en fazla 3 kez denemeliymiş uzun süre araştırdım fakat hastaneler işi ticarete bindirmilş bizim saglıgımız onlar için degersiz benim şuan 2 aşılama ve 3 ay tedaviyle toplam 5. Klomen tedavisi oldu bu ay gene devam klomen bazlı seraphone ye

evet ya çok güzel olur ne güzel bir dostluk oluşur kimbilir

bende ilk 2 aşılamamda çok büyük hayal kırıklığına uğrayıp çok üzülmüştüm ve doktoruma gidip artık aşılama yaptırmak istemediğimi, tüp bebeğe geçmek istediğimi söylemiştim.doktorumda hiç olmazsa son bir kez daha deneyelim diye ikna etmişti beni.ama inan ki sırf onun isteği diye kabul ettim.biran önce yapalım bitsin tüp bebeğe geçelim diyordum. ama kısmet işte o istemediğim 3.aşılamada geldi bana yavrum.o yüzden derim ki ara vermeden devam edin.tüp bebeğe de geçecek olsanız niye ara veriyorsunuz? amaç belli biran önce neticelendirmek en iyisi değil mi? ben 2006 senesindeki aşılamalarımdan sonra şubat ve mart ayında 2 aşılama daha oldum üstelik çok zor gelişti yumurtalarım. ilkinde 29 gün ikincisinde 22 gün iğne oldum.dayanılmayacak bişey değil sonuçta. başa gelen çekilir sonucu güzel olsun.ben bu ayda deneyecektim ama bu seferde doktorum yeter dedi.sonuçta 5 aşılama geçti başımadan.ama bence ara vermeden devam edin.boşverin dinlenmeyi. hamileliğinizde bol bol dinlenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…