merhaba arkadaşlar herkes birbiri için umut olsun diye dört gözle hamile haberlerini bekliyoruz degilmi beni listeden bu ay silin çünkü 2.aşılamada tutmadı adet oldum ve tedaviye devam etmek istemiyorum artık
HATİSİM CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİ ALIP MUTLULUK GÖZYŞINI SENİNLE DÖKERİZZ
geçmiş olsun cnm tüp bebek için beklicekmisiniz yoksa hemen tedaviyemi başlıcaksınız..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..
canım sıkma canını hayırlısı olur inşallah tüp bebbekte alırsın bebişini kucagına .kaçıncı aşılamandı benim takip ediyorsan 2 aşılama bugün adeti 8 gün geçti ve kavfe akıntım ve agrım var sizce nedir bu anlam veremiyorum
merhaba canım bende bu aydan sonra 1 ay ara verip tüpe geçecegim çünkü benim FSH 10,5 dolayısı ile doktor elimizi çabuk tutmalıyız diyor.Sonra çok geç olabilirmiş
mda.. hangi doktor ile calismayi dusunuyorsun? ben Haziran da geliyorum Turkiye ye.. birkac tup bebek doktoru ile iletisime gectim simdiden.. senin aklinda bir isim varmi? Ayni donemde baslayacagiz tup bebege sanirim.. Istanbulda isen goruselim geldigimde.
bugun itibarıyle 10.gunum nasıl gecer dıyodum geçti insallah yaradan allahım benım yuzumude guldurur amın
Canim biz Haziran'da Turkiye'ye gelecegiz yani tup bebegi haziran veya temmuzdaki adetimde yaptiracagim.. Sen yeniden deneyecekmisin asilama?
bugun itibarıyle 10.gunum nasıl gecer dıyodum geçti insallah yaradan allahım benım yuzumude guldurur amın
Benimde 11. günüm sonucun ne zaman belli olcak sanırım aynı gün öğreniriz ben 9 nisanda kan tahlili yaptırıcam.
hangi doktor ile calismayi dusunuyorsun? ben Haziran da geliyorum Turkiye ye.. birkac tup bebek doktoru ile iletisime gectim simdiden.. senin aklinda bir isim varmi? Ayni donemde baslayacagiz tup bebege sanirim.. Istanbulda isen goruselim geldigimde.
Arkadaşlar az önce doktordan geldim.doktor bi sürü yumurtan olmuş dedibu durumda 3züz bile olabilir dedi. tabi ben tek istiyorum.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.doktor bu ay benden çok ümitli olduğunu söyledi.benim tek sorunum stresmiş.bunuda nasıl atlatıcam bilmiyorum.önümüzdeki bir kaç gün içinde aşılamam yapılacak.nasıl stres yapmim ya.sonuç belli olana kadar resmen kafayı yiyorum .
canım çok teşekkürler tedaviyi bırakıp pes etmek elbette yokk sanırım senin ikizin olucak içi
mden öle geçti bir an çünkü tüp bebekte genelde ikiz oluyorr.nerde yapılcak tüp bebek devlet hastanesindemi .4 kez aşılamadan sonra tüpe geçiyorlar sınırımm senin durum nedir canımm şu yeni topige hepimizin genel bilgilerini yazsakta takip etsek kaçyıllık evli hangi tedaviler yapılmış kaçıncı aşılama denemesi ve kaçıncı tüp bebek kaç yılldır bekliyor gibi ve özel mi devlet hastanesindemi tedavi oluyor gibi bu bilgileri bulunduran bir sıralama yapılsa çok güzel olucakkk tabi bu bir fikir
bende artık iyice gerilmeye başladım cumartesi sabah gidiyorum teste.öğlene herşey bitmiş olur,umarım bu defa iyi biter.
merhaba ben mart 17 de aşılama oldum aşılamanın 14. günü gittim kanda baktırdım sonuç:12,84 çıktı yükselme var tutulma olmuş dedi ama henüz yeni dedi ertesi gün adet oldum yoğun bi kanamam oldu adetin 3. günü tekrar gittim yine baktılar sonuç:7 ye düşmüş doktor tutmuş ama daha yerleşemeden adetle düşmüş dedi üzüldüm bende bi sorun olmadığını söylüyor eşimide takip ettiriyoruz ilk sonucunda sperm sonucu az çıktı o yüzden aşılama için malatyaya gittim orda sperm tahlili yaptılar çok iyi çıktı kafamız karıştı burda bidaha yaptırdık yine düşük çıktıdoktor ben malatyanın sonucuna güveniyorum diyo ama diğer ikisinde düşük çıktı biz çok kötüyüz bu ay normal yolla deneyelim önümüzdeki ay rahim filmi çekeriz dedi yoruldum yıprandım ne yapcam bilmiyorum ankarada bi hastaneye gitmek istiyorum gidebileceğim hem eşimi hem beni araştırabilecekleri iyi bi yer bilen varsa lütfennn cvp yazsın başka önerilerinizde varsa şuan çok çaresiz hissediyorum
herkese merhabalar kızlar.ben bugün acayip heyecanlıyım.yarın bu saatlerde kanımı vermiş ve sonucumu bekliyor olacağım.inşallah sonucum güzel olur.hepinizin dualarınıbekliyorum.
öncelikle çok çok geçmiş olsun.maalesef bu şekildede sonuçlar alınıyor yani önce iyi bir değer sonra değer düşüyor.ama aşılamadan önce rahim filmi çektirmen gerekiyordu.eğer tüplerde bir sorun varsa boş yere aşılama yaptırmış oldunuz.sen ilk iş rahim filmini güvenilir bir yerde çektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?