Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba arkadaşlar herkes birbiri için umut olsun diye dört gözle hamile haberlerini bekliyoruz degilmi beni listeden bu ay silin çünkü 2.aşılamada tutmadı adet oldum ve tedaviye devam etmek istemiyorum artık

canım benim senin piskolojını çok iyi anlıyorum aşılama günü hastanede eşimle kavga etmiştim hiç sebepsiz yere şimdi bende 2.aşılama istense kesin yaptıramam depresyon bu işte pskiyatra gitmeni tavsiye ederim kronikleşirse daha kötü olyo ben tedavimi bebek için bıraktım ama ıyileşemedim ...üzülme

HATİSİM CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİ ALIP MUTLULUK GÖZYŞINI SENİNLE DÖKERİZZ

canım benim inşllh allahım hepimize versinde hepimizin yüzü gülsün yalnız dilemem hepimiz için dilerim rabbimden sende umudunu kaybetme mutlaka olacaktır bi gün
MDA sanada çok teşekkür ederm canım beklemekteyiz...

geçmiş olsun cnm tüp bebek için beklicekmisiniz yoksa hemen tedaviyemi başlıcaksınız..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..

Canim biz Haziran'da Turkiye'ye gelecegiz yani tup bebegi haziran veya temmuzdaki adetimde yaptiracagim.. Sen yeniden deneyecekmisin asilama?

Cigdemcim benim ilk asilamam idi.. simdi tup bebek deniyecegiz.. tup bebek doktoru tavsiyelerine acigim :)

arkadaşlar ege ünüversitesi ban 2 aşılamayla başlıyorlar fakat rahim filmim temiz olmasına rağmen laparoskopi yapacaklarmış bu beni çok sıktı karnımda kocaman delikler açıcaklar hiç bir sorun olmadığı halde ,laproskopi olanınız varmı aranızda

bugun itibarıyle 10.gunum nasıl gecer dıyodum geçti insallah yaradan allahım benım yuzumude guldurur amın

Canim biz Haziran'da Turkiye'ye gelecegiz yani tup bebegi haziran veya temmuzdaki adetimde yaptiracagim.. Sen yeniden deneyecekmisin asilama?

ben mayıs sonunda deneyeceğim eğer kendiliğimden hamile kalmazsam :) diyet yapıyorum şuan onun için erteledim..nerde yaptırmayı planlıyosun peki tüp bebeği?

arcn günaydın canım. demiştim yaa burda kent hastanesi var belki giderim diye, dün oraya da gittim, aştım artık ben kendimi:) hazır adetliylen gideyim dedim,o da baktı eşimin değerlerine, valla biz bu değerlere normal diyoruz,yani ben bir problem var diyemem dedi, sibel hanımda kötü değil değerler demişti,diğer doktorsa belki de sizde problem var bunun için yumurtalara bakmamız lazım falan dedi.ben bu arada ona gitmeyeceğim de işte dedi 11 günü gel bakalım durumun ne olmuş v.s. diye,bir de rahim şeklimden bahsetti, ,bende ki şekle göre ilişkideki duruş pozisyonunu bile söyledi:) sibel hanımda rahminin şekli şöyle böyle falan dedi, bebek için engel bir durum yok sadece regl döneminde kasıklarında ağrı hissedersin dedi,gerçekten de ağrım olmadan olmaz zaten:) bunları daha önceden başka hiçbir doktor söylememişti.bu arada biliyorsundur vajinanın kendi salgısı spermleri öldürürmüş normalde,aşılamada bu yol katedilmiş oluyor.diğer doktor bundan bahsetti,bu arada bu hastane aşılama için eşinin testini başka bir yerde yapıp getiriyorsun burda aşılamayı yapıyoruz dedi. ama tabi ben böyle bir şey istemem kaldı ki inşallah sibel hanıma gideceğim, bakalım kaç kere çağıracak beni. bu ayki takipten sonrada benim durumumda netliğe kavuşur sanırım. artık herşeyin hayırlısı diyorum yine her zaman ki gibi.

hangi doktor ile calismayi dusunuyorsun? ben Haziran da geliyorum Turkiye ye.. birkac tup bebek doktoru ile iletisime gectim simdiden.. senin aklinda bir isim varmi? Ayni donemde baslayacagiz tup bebege sanirim.. Istanbulda isen goruselim geldigimde.

canım ben İzmir'e gidiyorum.kendim Aydın'dayım,ben şimdiki doktorumu bir arkadaş tavsiyesi ile buldum.Sait yücebilgin kendisi Ege Ünv. İnfertilitede prof. ama özel muayenehanesi var.Tüp bebek ve aşılamaları Özel Ege Tüp bebek te yapıyormuş .Ama benim aşılamayı bazı aksilikler yüzünden kendi muayenehanesinde yapmak zorunda kaldı.
Biz bundan 4 sene evvel bebek düşünmeye başladık ancak ilk dört ay olmadı bende araştırmıştım dört beş ay olmuyorsa doktora gitmek gerekliydi. Burada bulunan özel bir hastahaneye gittim doktor bende myom oldugunu ve açık ameliyat olmam gerektiğini söyledi sonrada ben giyinirken bana reçete yazmış hemde klomen ama bana yazdıgını söylemedi bir dahaki adet olunca gel dedi. bende tesadür eczacı bir arkadaşıma grip ilacı almaya gittiğimde fark ettik karnedeki reçeteyi aradık doktoru ama ilacı kullanmak için 9 gün geç kalmıştım ve doktor hakkında olumsuz çok şey duymuştum bende kızdım ve o doktora gitmemeye karar verdim.Sonra başka bir özel merkee gittim bana ve eşime hiç tahlil yapılmadan klomen tedaviye başladık. sonra 1 tane folikül oldu ve bana pregyl igne bul hemen vuralım dedi ama ne mümkün bulmak başkası olmaz diyor. gecenin saat 03:00 de ben igneyi Denizli deki dayımdan rica ile otobüsle getirttim ama o kadar agladımki stresten zaten yumurta falanda gitti. 2 ay denedik olmadı ve bu doktorunda bana cevabı allah allah neden olmuyorki oldu. Hadi dedik 1-2 ay ara verelim saglam bir doktor edinelim. Sonra Aydın merkezde bir özel hastahaneye gittik kadın hormon tahilili yaptı eşime tahliller istedi herşey normal stress yapmışsınız 1 sene daha deneyin dedi ve bizi gönderdi. Bizde ooh hiç bişeyimiz yokmuş diye sevinerek geldik.Ama olmadı özel doktorada maddi sıkıntılarım vardı o yüzden gidemedim ve 4 sene kaybettimki ta geçen agustosa kadar. agustos ayında adet oldum tezmilendim bir hafta sonra tekrar oldum sonra bir hafta sonra tekrar derken 2 ayda 6 kez regl oldum sonra bir arkadaşım şimdiki doktorum Sait Yücebilgin bu işin uzmanı dedi ve hemen randevu aldım işin iyi tarafı akşamüstü 16 dan gece 23 e kadar hasta bakıyor işten izin alman gerekmiyor, hem özel sigortalı oldugum için bana faturada kesiyor.şimdi regl lerim düzene girdi gibi ama 2-3 ay dogum kontrol hapı kullandım ama günde 2 kez toplam 6 kutu bu ayda aşılama oldum baakalım 15 nisan sonuç alacagım tabi adet olmazsam ama bu arada bu düzensiz adetlerimin sebebide menapoz başlangıcı çıktı. Yumurtalıklarım çok fazla zayıf öyleki ultrasonda bile seçilemiyorlar. oooffff ammada dertliymişim bir sürüde yazmışım , kusuruma bakmayın olurmu sizleri yakın buldugum için paylaşmak istedim . Bu arada bizim çevremizde bu kadar sene olmasna karşın kimse durumumuzu bilmedi kimseye söyleyemedik , heleki kayınvalidem duyarsa yandık. bende hiç kimseyle paylaşamıyorum bunları işte sizi bulunca anlatmak istedim.

canım senin adına cok sevindim gercekten cok güzel bir haber :)) canım stresin bir çözümü yok onu en iyi biz anlarız düşmeden geçirdiğimiz bir sn olmuyor sen o yüzden hiç stres yapmıcam diye sıkma kendini içinden nasıl geliorsa öle davran :)) inşallah bu sefer hayırlı haberlerini alıcaz canım :))

canım ben bu ay dinlenecem mayısta adet olunca 3.aşılama için tedaviye başlıcam allahın izniyle oda olmadı ki inşallah olur gerek kalmaz 3 ay ara verip tüp bebeğe geçicem BANA GENELDE İKİZİN OLCAK DİYOLAR SENDE ÖYLE DÜŞÜNMÜŞÜN İNŞALLAH İKİZİM OLUR ALLAHIMMM AMİNNN BU ARADA DEVLET HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRÜYOM DEVTLET 3.AŞIMADAN SONRA DİREL TÜP DİYORMUŞ 4.YAPMIYO CANIMM

herkese merhabalar kızlar.ben bugün acayip heyecanlıyım.yarın bu saatlerde kanımı vermiş ve sonucumu bekliyor olacağım.inşallah sonucum güzel olur.hepinizin dualarınıbekliyorum.

merhaba ben mart 17 de aşılama oldum aşılamanın 14. günü gittim kanda baktırdım sonuç:12,84 çıktı yükselme var tutulma olmuş dedi ama henüz yeni dedi ertesi gün adet oldum yoğun bi kanamam oldu adetin 3. günü tekrar gittim yine baktılar sonuç:7 ye düşmüş doktor tutmuş ama daha yerleşemeden adetle düşmüş dedi üzüldüm bende bi sorun olmadığını söylüyor eşimide takip ettiriyoruz ilk sonucunda sperm sonucu az çıktı o yüzden aşılama için malatyaya gittim orda sperm tahlili yaptılar çok iyi çıktı kafamız karıştı burda bidaha yaptırdık yine düşük çıktı doktor ben malatyanın sonucuna güveniyorum diyo ama diğer ikisinde düşük çıktı biz çok kötüyüz bu ay normal yolla deneyelim önümüzdeki ay rahim filmi çekeriz dedi yoruldum yıprandım ne yapcam bilmiyorum ankarada bi hastaneye gitmek istiyorum gidebileceğim hem eşimi hem beni araştırabilecekleri iyi bi yer bilen varsa lütfennn cvp yazsın başka önerilerinizde varsa şuan çok çaresiz hissediyorum

öncelikle çok çok geçmiş olsun.maalesef bu şekildede sonuçlar alınıyor yani önce iyi bir değer sonra değer düşüyor.ama aşılamadan önce rahim filmi çektirmen gerekiyordu.eğer tüplerde bir sorun varsa boş yere aşılama yaptırmış oldunuz.sen ilk iş rahim filmini güvenilir bir yerde çektir.

herkese merhabalar kızlar.ben bugün acayip heyecanlıyım.yarın bu saatlerde kanımı vermiş ve sonucumu bekliyor olacağım.inşallah sonucum güzel olur.hepinizin dualarınıbekliyorum.

merhaba kuzu ,
senmi benmi ben senden daha da çok heyecanlıyım.geçen adetindede böyle son güne kadar beklemişmiydin, yoksa öncemi regl olmuştun .rabbim inşallah tutar yarın bize mutlu haberler verirsin

rahim filmi biraz ağrılı bişeymiş doktor öyle söyledi o yüzden geciktirdim dedi belki gebe kalırsın diye buayda beklicem diyo ilk tahlilinde eşimin sperm sonucu düşük çıktığı için ilk olarak aşılama demişti sende sorun yok demişti ben artık ankaraya gitmek istiyorum ama gidebileceğim iyi biyer arıyorum ayrıca rahim filimindende korkuyorum soğan kürü diyolar eşim içinde keçi boynuzu kürü diyorlar bilmiyorum ne yapacağımı ankarada takip olup gittiği yerden memnun olan varsa ltfn cvp yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…