O da zaten vitamin yapacağını sanmam. Bende folbiol alıyorum aman çözemedim ben uzun zaman olamayan şey tekrar neden eder onu anlamdım?Ben femibion 1 kullanıyorum, vitamin gibi, kendim aldım
Kim ikiz
Evet biraz karışıkmış. Adetin neden sökülmedi acaba hadi sökülmedi tekrar pik olduysa şimdi hesabinıza göre en güzeli bat bekleyin yanıltıcı olblr arada o kadarcık çıkar ovulasyon koyuluğu. Zaten adete yakın koyuluşalırsa t c kadar o zaman hamiş şüphesi olblr. Sizin biraz daha var canım.Şöyle anlatıyım ben 10 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum ama adet olmadım mart ayının başında kahverengi akıntılarım başladı 3 gün çok az sürdü adet kanaması gibi değildi hamilelik testlerim negatif kan negatif çıktı 3 Mart’ta doktorum 10 gün adet bekleyelim dedi 5 Mart’ta yoğun akıntım olunca ovülasyon testi yaptım t çizgisi c den baya koyu çıktı eşimle yine değerlendirdim şu an yine bu şekilde çizgi 2 gün önce daha silikti bugün bir tık daha koyulaşmış gibi geldi bana ama adet olmadım kırmızı normal adetim iğneden sonra olmadı yani karışık durum böyle işte
Ben de bilemiyorum ki. Bende bir kere tam kanadı, sonra sabahları gördüm burnumda küçük kan parçalarıO da zaten vitamin yapacağını sanmam. Bende folbiol alıyorum aman çözemedim ben uzun zaman olamayan şey tekrar neden eder onu anlamdım?
Saol canım amin herşey güzel olur inş darısı sizlerin başına olsun inşCanım yaaa çok tebrik ederim gözünüz aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsindeğerin de çok iyi dilerim yükselişe geçer
22-24-26 3 kez bakalım ne olaçak hakikaten ama bhcg den belli olmazmıydıkmnsd umay iki defa yumurtlama gördü o olblr diye demiştik de hamile şuan ya pozitif çıktı kan sonucu.
LH, FSH, TSH, TESTESTERON bunlar. Ama sen b12 ile d vitamine kadar Baktır canım. Doktor ona göre düşükse tedavi başlar olur mu?Kızlar ben de hormonlarıma falan baktırıcam, hangi hormonlara baktırmak lazım? Progesteron, prolaktin, sonra ne?
18 Mart doğum günüm inşallah gebelik vardırEvet biraz karışıkmış. Adetin neden sökülmedi acaba hadi sökülmedi tekrar pik olduysa şimdi hesabinıza göre en güzeli bat bekleyin yanıltıcı olblr arada o kadarcık çıkar ovulasyon koyuluğu. Zaten adete yakın koyuluşalırsa t c kadar o zaman hamiş şüphesi olblr. Sizin biraz daha var canım.
Bu konu da cidden bilgim yok hiç ya22-24-26 3 kez bakalım ne olaçak hakikaten ama bhcg den belli olmazmıydı
İnşallah hayırlısı olmasını temenni ederim18 Mart doğum günüm inşallah gebelik vardırÇarşamba’da doktor randevum var bakalım her şey belli olacak
Tamam canım yaptırıcamLH, FSH, TSH, TESTESTERON bunlar. Ama sen b12 ile d vitamine kadar Baktır canım. Doktor ona göre düşükse tedavi başlar olur mu?
Kızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce
Bende bunu merak ediyorum bi kaç yjmurtlama olmuştu, bende bu sayfayı aslındaBelki de ikiside tuttu ikiz gebelik olacak
Aynen benimde öyle bahsederek iğrenç olmak istemiyorum ama atınca pihtı şeklinde geldi burnumdan.Ben de bilemiyorum ki. Bende bir kere tam kanadı, sonra sabahları gördüm burnumda küçük kan parçaları
İnş canım inşallah rabbim büyük elbet vardır bir bildiği hayırlısı olsun inşallah
Allah razı olsun insanlar konuşunca etkileniyoruz ister istemezÇok erken başlamışsınız takmaya arkadaşımın hiç bir sorunu yokken sekiz sene sonra kucağına alabildi bebeğini ben iki gebeliğimi de üçer yıl bekleyerek kucağıma alabildim ama biri vefat etti keşke Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etse tek dileğim bu hepimiz için
Oralarda nasıl bilmiyorum işte konuşuyorumTamam canım yaptırıcamilk önce doktora yazılmam lazım,ondan sonra kan vericem, burda ücretsiz diye
Evet canımOralarda nasıl bilmiyorum işte konuşuyorumartık işini bilirsin canım.
Ovülasyon testi yapar mısın? Ovülasyon testinde gebelik çıkar diyorlar senden kesin bilgi almış oluruzSaol canım amin herşey güzel olur inş darısı sizlerin başına olsun inş
Amin inşallah canım. Bu arada çatlaman oldu mu senin. Durumlar nasılValla akşam uyuya kalmışım koltukta buraya yazdıktan sonra öyle bir halsizlik var ki. Korkumdan ilaç da içemiyorum dediğim gibi gargara portakal limon geçiştiriyorumAllah herkese sağlık versin en önemlisi bu
Inş. Canım. Yorumlarında kan pıhtılaşması var ona da bakacaklar demişsin. Bununla ilgili sonuçlarını merak ediyorum ihmal etme. Sonuçlarına göre beni de aydınlatırsan sevinirim. Neye baktılar neye göre tedavi uygulayacaklar merak ettim. Bende de var çünküSaol canım amin herşey güzel olur inş darısı sizlerin başına olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?