Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de hormonlarıma falan baktırıcam, hangi hormonlara baktırmak lazım? Progesteron, prolaktin, sonra ne?

Evet biraz karışıkmış. Adetin neden sökülmedi acaba hadi sökülmedi tekrar pik olduysa şimdi hesabinıza göre en güzeli bat bekleyin yanıltıcı olblr arada o kadarcık çıkar ovulasyon koyuluğu. Zaten adete yakın koyuluşalırsa t c kadar o zaman hamiş şüphesi olblr. Sizin biraz daha var canım.

O da zaten vitamin yapacağını sanmam. Bende folbiol alıyorum aman çözemedim ben uzun zaman olamayan şey tekrar neden eder onu anlamdım?
Ben de bilemiyorum ki. Bende bir kere tam kanadı, sonra sabahları gördüm burnumda küçük kan parçaları

18 Mart doğum günüm inşallah gebelik vardır Çarşamba’da doktor randevum var bakalım her şey belli olacak

İnş canım inşallah rabbim büyük elbet vardır bir bildiği hayırlısı olsun inşallah
Allah razı olsun insanlar konuşunca etkileniyoruz ister istemez

Amin inşallah canım. Bu arada çatlaman oldu mu senin. Durumlar nasıl

Saol canım amin herşey güzel olur inş darısı sizlerin başına olsun inş
Inş. Canım. Yorumlarında kan pıhtılaşması var ona da bakacaklar demişsin. Bununla ilgili sonuçlarını merak ediyorum ihmal etme. Sonuçlarına göre beni de aydınlatırsan sevinirim. Neye baktılar neye göre tedavi uygulayacaklar merak ettim. Bende de var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…