Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir kaç gün ovülasyon ile takip etmeyi düşünüyorum ben piki 5 Mart’ta görmüştüm adetten önce yumurtlama olmaz herhalde
Tüm doktorlar öyle diyorlar genelde ama bazen olabiliyormuş ama genelde gebelige yoruyor diger gruptaki arkadaslar insallah 2. Secenek Gebeliktir...

Valla herşey bi umut canım. bende 3,4 gündür donuyorum ayaklatım buz 2 çorap giyiyorum yatarken 2 yorgan alıyorum üstüme gene titriyorum
inşallah vardır bebiş seninde
Ay insallah canim sen hamilesin insallah benim de belirtidir de bende hamileyimdir benim gec yumurtlama oldu ondan bekleyecegim

Bence sonuncu canım uzun süre pik olup çatlayan ben geçen ay 14 şubatta regl oldum bi bakarmısın değer nasıl 28 çekti ya kafam çok karıştı
Ayy canım hayırlısı olsun. Çok sevindim. Sağlıkla al kucağına bebişini inşallah. Sana bir sorum olcaktı. Bu ay ovulasyon testinde uzun süre mi pik gördün. Yani 3 4 gün pik olup ondan sonra mı çatladı yumurtan. O konuyu biraz anlatabilir misin bana

Ben bir kaç gün ovülasyon ile takip etmeyi düşünüyorum ben piki 5 Mart’ta görmüştüm adetten önce yumurtlama olmaz herhalde
Canım benim normalde adetim 31. günde gelir ama gecikmelerim de olur. Geçen ay 34 günde geldi mesela. Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim ve 25. günden 27. güne kadar pik oldu 28. gün de çatladı. Yani bata 3 gün kala çatladı ama çok şaşkınım. Bu kadar geç yumurtladığımı bilmezdim çünkü 16. -21. günler arası yumurtlama belirtisi yaşardım ve o günlerde yumurtalama olduğunu sanırdım. Şimdi bu kadar geç yumurtladıysam adetim ne zaman gelecek onu merak ediyorum. Bir de bu pik olan günlerde benim yumurtalama belirtilerim bitmişti artık akıntı falan gibi hatta tam tersi adet belirtilerim vardı. Ben yine de gün aşırı değerlendirdim.
Peki senin şu anda yumurtlama belirtilerin var mı akıntın filan nasıl mesela

Kızlar hamilelerde yok mu süt kesiği gibi akıntı olan kokusuz beyaz 1 tatlı kaşığı kadar sabah peçeteye geldi çok merak ettim

22-24 olanlar ertesi gün çatladı 26 olan 26-27 pik 28 öğleden sonra çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…