Tüm doktorlar öyle diyorlar genelde ama bazen olabiliyormuş ama genelde gebelige yoruyor diger gruptaki arkadaslar insallah 2. SecenekBen bir kaç gün ovülasyon ile takip etmeyi düşünüyorum ben piki 5 Mart’ta görmüştüm adetten önce yumurtlama olmaz herhalde
Ovülasyon testi yapar mısın? Ovülasyon testinde gebelik çıkar diyorlar senden kesin bilgi almış oluruz
Bende gelecegim pesinden canim yer acOrası öyle Nisan topiği açılmış oraya Kayacam kırmızılar gelsinnapalım başa gelen çekiliyor bazen yinede çok şükür belki hep hayırlısı diyoruz Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur.
Tşk ederim canım sımdı ben ıkısınıde aldım ozaman çakşır içeyim hayır dursun şimdilik bıde ben bugun başlayımı regl 2. Gunundeyım
İnşallah 2.seçenektir doğum günümde ben süpriz yapmış olurumTüm doktorlar öyle diyorlar genelde ama bazen olabiliyormuş ama genelde gebelige yoruyor diger gruptaki arkadaslar insallah 2. SecenekGebeliktir...
İnşllahh yer vardır oradaBende gelecegim pesinden canim yer ac
Sana dogum günü hediyesi olsun insallahİnşallah 2.seçenektir doğum günümde ben süpriz yapmış olurum
Ay insallah canim sen hamilesin insallah benim de belirtidir de bende hamileyimdir benim gec yumurtlama oldu ondan bekleyecegimValla herşey bi umut canım.bende 3,4 gündür donuyorum ayaklatım buz 2 çorap giyiyorum yatarken 2 yorgan alıyorum üstüme gene titriyorum
inşallah vardır bebiş seninde
Ayyy canım tebrik ederim ya çok sevindim ne mutlu sana değerlerin güzel vallaKızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce
Valla denk geldi kuzum dilerim öyle olurYok artıkduy da inan. Daha neler duyucam.
Ama dur şu regli günü gelsin bir bakalım ne oluyor. Tekrarla doktora giderim. Çünkü bende uzun zamandır olmayan birşeydi bu.
Ayy canım hayırlısı olsun. Çok sevindim. Sağlıkla al kucağına bebişini inşallah.Bence sonuncu canım uzun süre pik olup çatlayan ben geçen ay 14 şubatta regl oldum bi bakarmısın değer nasıl 28 çekti ya kafam çok karıştı
Bende ped koymuştum ağrım coktuAdet gunun nasildi peki. Regl agrin var miydi ben su an ped koydm her an geleck gibi
Erken gebelik deneBende bugün pikin 11i, yarın yine denerim, bi umut oldu
Bende öyle olmasını isterim ama bakalım ne olur bata birşey kalmadı zaten.Valla denk geldi kuzum dilerim öyle olur
Canım benim normalde adetim 31. günde gelir ama gecikmelerim de olur. Geçen ay 34 günde geldi mesela. Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim ve 25. günden 27. güne kadar pik oldu 28. gün de çatladı. Yani bata 3 gün kala çatladı ama çok şaşkınım. Bu kadar geç yumurtladığımı bilmezdim çünkü 16. -21. günler arası yumurtlama belirtisi yaşardım ve o günlerde yumurtalama olduğunu sanırdım. Şimdi bu kadar geç yumurtladıysam adetim ne zaman gelecek onu merak ediyorum. Bir de bu pik olan günlerde benim yumurtalama belirtilerim bitmişti artık akıntı falan gibi hatta tam tersi adet belirtilerim vardı. Ben yine de gün aşırı değerlendirdim.Ben bir kaç gün ovülasyon ile takip etmeyi düşünüyorum ben piki 5 Mart’ta görmüştüm adetten önce yumurtlama olmaz herhalde
Ala ala dunden beri olacak gibiyim ped koydm bisi yok daha ama test negatif cikti ovulasyon varsa yapsana bakayimBende ped koymuştum ağrım coktu
Benim kanda 30 çıktığı zaman ovulasyon yaptım pik değildi ama sonraki ovulasyonlar pik çıktıAla ala dunden beri olacak gibiyim ped koydm bisi yok daha ama test negatif cikti ovulasyon varsa yapsana bakayim
22-24 olanlar ertesi gün çatladı 26 olan 26-27 pik 28 öğleden sonra çatladıAyy canım hayırlısı olsun. Çok sevindim. Sağlıkla al kucağına bebişini inşallah.Sana bir sorum olcaktı. Bu ay ovulasyon testinde uzun süre mi pik gördün. Yani 3 4 gün pik olup ondan sonra mı çatladı yumurtan. O konuyu biraz anlatabilir misin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?