verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim cnm,çok heyecealıyım bir an önce olsun bitsin istiyorum.Bu arada dediğin gibi kafamdan kötü düşünceleri silmeliyim.biz neredeyse 2 senedir uğraşıyoruz.
cnm senin transferden ne kadar zaman sonra sonucunu öğrenebileceğiz.umarım burada hepimiz iyi haberler verebiliriz birbirimize.
Allah hayırlısını versin Selinciğim.İnşallah tutar.Dualarımız hepimiz için:1hug::asigim:a.s.:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
canım sen biliyormusun,bu çatlatma iğnesi çok acı veriyormu, benim inanılmaz acıdı ve bu acı bir sürede devam etti,halada iğnenin yeri baya acıyor. bide benim kasıklarım ağrıyor sizdede olmuşmuydu hiç,bir bilgin varmı:uhm:
canım sen biliyormusun,bu çatlatma iğnesi çok acı veriyormu, benim inanılmaz acıdı ve bu acı bir sürede devam etti,halada iğnenin yeri baya acıyor. bide benim kasıklarım ağrıyor sizdede olmuşmuydu hiç,bir bilgin varmı:uhm:
canım ne güzel,şimdiden tebrik edeyim o zaman ben seni,a.s.bende yarın akşam saat 7 de aşılama oluyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun,dualarımız hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Dualarımız seninle canım..Allahım bu mübarek Ramazanın ilk gecesi hayırlara vesile olur inşallaha.s.:Saruboceq:
Aminnnn
selam arkadaşlar doğal kendi yumurtası ile tüp bebek yaptırıp
hamile kalan varmı
selam arkadaşlar doğal kendi yumurtası ile tüp bebek yaptırıp
hamile kalan varmı
inş... cnm inş... o kadar heycanlıyımki bugünün olmasını nasıl bekledimmm inş.rabbim bizi bugünden sonra hiç ayırmaz...her aksam dua okudum kabul görürü inş.rabbim..
bana bugün saat 1 olmaz saat 1 olsada 12 gün geçmezzzz
inş.güsel haberlere döneceğim sizeee:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?