Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar dr.a gittim yeni geldim hatta lucrınde istediğim gibi değil daha devam edıcez dedi salı yine kontrolum var bakalım olmazsa ilacı değiştircez dedi böyle problem yaşayanlarınız oldu mu? paylaşırsanız sevinirim

Merhaba kızlar ben 6.denememe adetin 21. günü naşlayacağım. Allah hepimize kolaylık versin

+kıslar neler yapıyorsunuz bakalım.
zonnetje senden naber?şu sıralar sadece sana konsantreyim he....

ernurr seninle trasfer tarihimiz aynı bende 23 yaptıracağım ama 22 sinde de yaptırabilirim.bugün arasıra adet olcakmış gibi karnım buruluyor.birde dün avakodo suyu içiyordum meyve suyu bozulmuş heralde yarıya kadar içince farkettim gece bi mide bulantısı ekşime çıkarınca rahatladım.kabusla uyandım bulantıdan önce.insan adet göreceği güne yakın bazen kabus görebiliyor.her ipicunu değerlendiriyorsun.acaba diyosun hep.avakado suyu bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.sevmedim ama içiyorum.sende heyecan yapıyon mu

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..progestona başladı.cumartesi dondurulmuşları transfer edilecek...

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..15 gün içinde tedaviye başlayabilir..

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

ernurrr:kasımda tedaviye başladı..transferi yapıldı.test günü 23 aralık

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.yılbaşında yumoşlar toplanabilir..

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

zonnetje: 2.tüp bebek denemesi.bu kez dondurulmuşlarla deneyecek.ilaçlara başladı.1 aralıkta kontrolü vardı.transferi yapıldı.test günü 16 aralıktı...kadıköy acıbademde tedavi gördü..doktoru cem demirel....test sonucunu hala bekliyoruz...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

açeyla :75 doz puregonla tedaviye başladı...eşinin sperm sayısıda fazlalaştı..transferi yapıldı 15 aralıkta....

figenn : 25 kasımda transferi yapıldı..test günü 8 aralıkk

autocad : 11 aralıkta transferi oldu.3 embriyo yerleştirdiler.test tarihi 23 aralık..

NADYA81 : 6 aralıkta transferi yapıldı...

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

sersev79 : 2 yıl yumurtlama tedavisi gördü.28 yumurtası toplandı.4 embriyo transfer edildi.

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

bilenmelek : 16 aralıkta 2.tüp bebek denemesine başladı...

selcen
: adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...

negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5

HAMİŞLER LİSTEMİZ -

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..:

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..:

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..:

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...:

9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......:

10*** celine07 :eylülde micro diye tedaviye başladı ama tek yumurtası gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldı ve negatif sonuç almıştı,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktı ki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadı,dün idrar tahlili yaptı ve ikinci çizgi çıktı inanamadı 1 kere daha yaptı yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdı,akşam bhcg 972,66 çıktı Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE.

comebaby:umut tüp bebekte mikroenjeksiyon yapıldı. ARTIK HAMİLE...:

badem:adetin üçüncü günü ayın 18 inde mikroenjeksiyon yolculuğu başladı.transferi yapıldı. ..HAMİLE:

Adenzar:iki tüpü de tıkalıydı.transferi yapıldı sonuç:ARTIK HAMİLE

IŞIL:tedavisi medicana da başladı.19 kasım test günüydü.sonuç...HAMİLE:

yağmursel:jinemedde tedavi görüyordu.2 embriyo transfer oldu.sonuç...HAMİLE:

ASLIkosu var eşinde sperm az.3 embriyo transfer edildi.sonuç:HAMİLE:

lotus79:iki olumsuz aşılama,ilk mikro denemesi..sonuç:HAMİLE

82bursa: HAMİLE.......

ze_nannn: ilk deneme ...HAMİLE

tuba.18 : HAMİLEEE

laram : HAMİLE

ada67 : ikinci denemesinde tutturdu...o artık bir HAMİLE...

onuseviyorum : ilk deneme.HAMİLE ...

sünger53: fertijinde tedavi gördü.HAMİLE...

allah tamamına erdirsin inşallah...

selam kızlarr. nasılsınız bakalm. vakit geçmek bilmiyor. transferimin 4.günü bugün. henüz hiç bir değişiklik yok bende

selam kızlarr. nasılsınız bakalm. vakit geçmek bilmiyor. transferimin 4.günü bugün. henüz hiç bir değişiklik yok bende

canım hep beklemekle geçecek artık..alışıcaz..
nasıl gidiyor bari?bir aksilik bir terslik falan yoktur inşallah...kaydirigubbakcemile2

canım hep beklemekle geçecek artık..alışıcaz..
nasıl gidiyor bari?bir aksilik bir terslik falan yoktur inşallah...kaydirigubbakcemile2

selam canım. nasılsın iyimisin.ben iiyim 3gün sürekli yattım ama bugün biraz dolaşıyorum evde. hapşurmaktan bile korkuyordum bişi olucak diye. sen deneyimlisin biliyorsun neler olmuştu sende belirti ağrı yada kanama vb şeyler oldumu.
bende şeffaf akıntı var o kadar.

canım bendede kasık ağrısı sancılar ve akıntı oluyor..
normal bunlar.kullandığımız ilaçların yan etkisi olabilirmiş bunlar.benim fitilde yazıyor zaten
yan etki olarak karın ağrısı baş ağrısı falan.
bende çok korkuyordum haklısın aslında..
bu stres bebeklerimizi kucağımıza alana kadar sürecek gibi...
eee o kadar sefanın bu kadar cefası olacak....

+kıslar neler yapıyorsunuz bakalım.
zonnetje senden naber?şu sıralar sadece sana konsantreyim he....

Canim..az evvel diger topigede yazdigim gibi bugun testim pozitif cikti:))):teytey:
Kan testinide yaptirana kadar temlkinli olmak uzere belki benide hamisler listesine ekleyebilirsin canim:)))) Rabbime sukurler olsun...ama cok teditginim kizlar..Allahim tamamina erdirr insallah.

selam canım . Allah tamamına erdirsin inşallah. kan testinde güzel sonuçları çıkar inşallahhh. :teytey:

Canim yas sinirlamasina takilma..bende 34 yasindayim..senin gibi kaygiliydim cok..izdeki sebepsiz infertileydi ama bende senin gibi yas ilerliyor diye dusundum ve tupbebege karar verdik..ikinci denememizde dondurulmuslarla tuttu canim. Oyle dusunuyorum bugun evde test yaptim pozitifti:)))

Imkaniniz varsa beklemeyin fazla derim. Kolay gelsin canim Rabbim kalbinize gore versin!

selam canım . Allah tamamına erdirsin inşallah. kan testinde güzel sonuçları çıkar inşallahhh. :teytey:

Saol canim insallah..Allahim seninde gonlune gore versin hayirli haberlerini aliriz insallah.
rabbim hepimizin dualarini kabul buyurur insallah.

Zonnetje inş doğru olumlu çıkarr diğer testlerinde de cnm hayırlısıyla Allah devamını erdirir inş cnm tebriklerrr...

kizlar beni de ekleyin tüp bebek listesine ocak ayinda donmuslarla 4. denememe basliyacagim kismetse ....sorun sperm hareketsizligi 2. denememde hamile kaldim ama düsükle sonuclandi ns bu sefer saglikli gelecek bebegim....

Zonnetje inş doğru olumlu çıkarr diğer testlerinde de cnm hayırlısıyla Allah devamını erdirir inş cnm tebriklerrr...

Tesekkur ederim canim insallah kan testindede olumlu sonucu alirim...hala tedirginim yani ama bekliyeleim bakalim Allahim ne vericek. Darisi tum bekliyenlerin ve isteyenlerin basina!

Ben ruyada gibiyim hala...

kizlar beni de ekleyin tüp bebek listesine ocak ayinda donmuslarla 4. denememe basliyacagim kismetse ....sorun sperm hareketsizligi 2. denememde hamile kaldim ama düsükle sonuclandi ns bu sefer saglikli gelecek bebegim....

Kamillie insallah Rabbim vericek sana bu kez melegini...Allah yardimcin olsun..kolay gelsin arkadasim.

canım benim insallah test sonucunda artış olur insallah sağlıklı gebelik geçirirsin tebrik ediyorum senii. çok mutlu oldumm.. bizlere de dua edin canlarımmm.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…