Merhaba kızlar ben 6.denememe adetin 21. günü naşlayacağım. Allah hepimize kolaylık versinslm kızlar dr.a gittim yeni geldim hatta lucrınde istediğim gibi değil daha devam edıcez dedi salı yine kontrolum var bakalım olmazsa ilacı değiştircez dedi böyle problem yaşayanlarınız oldu mu? paylaşırsanız sevinirim
selam kızlarr. nasılsınız bakalm. vakit geçmek bilmiyor. transferimin 4.günü bugün. henüz hiç bir değişiklik yok bende
canım hep beklemekle geçecek artık..alışıcaz..
nasıl gidiyor bari?bir aksilik bir terslik falan yoktur inşallah...kaydirigubbakcemile2
Merhaba kızlar ben 6.denememe adetin 21. günü naşlayacağım. Allah hepimize kolaylık versin
+kıslar neler yapıyorsunuz bakalım.
zonnetje senden naber?şu sıralar sadece sana konsantreyim he....
Canim..az evvel diger topigede yazdigim gibi bugun testim pozitif cikti:))):teytey:
Kan testinide yaptirana kadar temlkinli olmak uzere belki benide hamisler listesine ekleyebilirsin canim:)))) Rabbime sukurler olsun...ama cok teditginim kizlar..Allahim tamamina erdirr insallah.
arkadaşlar selam, ben artık 2009'da çocuk sahibi olmak istiyorum. bir aşılama yaptırdım olumsuz oldu. bende pco var, eşimde de çok olma da sperm hareketliliğinde düşüklük var. aslında normal yollarla olması imkansız değil. ama ocakta 32 yaşına giricem. eşim de 36 yaşında. daha geciktirmek istemiyoruz. ne yapsam hemen microenjeksiyon mu denesek yoksa biraz daha beklesem mi bilemedim. çok kararsızım. bir hemen ocakta başlıyayım diyorum bir de biraz daha bekle diyorum. ama bilemiyorum tabii...
selam canım . Allah tamamına erdirsin inşallah. kan testinde güzel sonuçları çıkar inşallahhh.:teytey:
Zonnetje inş doğru olumlu çıkarr diğer testlerinde de cnm hayırlısıyla Allah devamını erdirir inş cnm tebriklerrr...
kizlar beni de ekleyin tüp bebek listesine ocak ayinda donmuslarla 4. denememe basliyacagim kismetse ....sorun sperm hareketsizligi 2. denememde hamile kaldim ama düsükle sonuclandi ns bu sefer saglikli gelecek bebegim....
Canim..az evvel diger topigede yazdigim gibi bugun testim pozitif cikti:))):teytey:
Kan testinide yaptirana kadar temlkinli olmak uzere belki benide hamisler listesine ekleyebilirsin canim:)))) Rabbime sukurler olsun...ama cok teditginim kizlar..Allahim tamamina erdirr insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?