slm kizlar bu yolda olan herkese basarilar diliyorum ...bende adetim geldiginde (2 aydir bir türlü gelemiyor nedense)4 denememi basliyacagim donmuslarla korkuyorum aslinda tutmazsa diye tutarsa da düsürmekten korkuyorum ama gözmü kapatip devam edecegim...1. denemem negatif 2. denemem pozitif ama 11 haftalikken düsük le sonuclandi 3 denemem de negatif ins 4.de gelecek ve 9 ay karnimda sorada kollarimda olacak buna inanmak istiyxorum ...ocak ayinda bendevarim listede....herkese pozitif sonclar diliyorum en tecrübeliniz benim herhalde....
Merhaba kızlar ben 6.denememe adetin 21. günü naşlayacağım. Allah hepimize kolaylık versin
kizlar beni de ekleyin tüp bebek listesine ocak ayinda donmuslarla 4. denememe basliyacagim kismetse ....sorun sperm hareketsizligi 2. denememde hamile kaldim ama düsükle sonuclandi ns bu sefer saglikli gelecek bebegim....
Canim..az evvel diger topigede yazdigim gibi bugun testim pozitif cikti:))):teytey:
Kan testinide yaptirana kadar temlkinli olmak uzere belki benide hamisler listesine ekleyebilirsin canim:)))) Rabbime sukurler olsun...ama cok teditginim kizlar..Allahim tamamina erdirr insallah.
elsinore canımcım nerelerdesin?
nasıl durumlar?inşallah ters bir durum yoktur...
ernurr seninle trasfer tarihimiz aynı bende 23 yaptıracağım ama 22 sinde de yaptırabilirim.bugün arasıra adet olcakmış gibi karnım buruluyor.birde dün avakodo suyu içiyordum meyve suyu bozulmuş heralde yarıya kadar içince farkettim gece bi mide bulantısı ekşime çıkarınca rahatladım.kabusla uyandım bulantıdan önce.insan adet göreceği güne yakın bazen kabus görebiliyor.her ipicunu değerlendiriyorsun.acaba diyosun hep.avakado suyu bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.sevmedim ama içiyorum.sende heyecan yapıyon mu
Canim..az evvel diger topigede yazdigim gibi bugun testim pozitif cikti:))):teytey:
Kan testinide yaptirana kadar temlkinli olmak uzere belki benide hamisler listesine ekleyebilirsin canim:)))) Rabbime sukurler olsun...ama cok teditginim kizlar..Allahim tamamina erdirr insallah.
ernurr seninle trasfer tarihimiz aynı bende 23 yaptıracağım ama 22 sinde de yaptırabilirim.bugün arasıra adet olcakmış gibi karnım buruluyor.birde dün avakodo suyu içiyordum meyve suyu bozulmuş heralde yarıya kadar içince farkettim gece bi mide bulantısı ekşime çıkarınca rahatladım.kabusla uyandım bulantıdan önce.insan adet göreceği güne yakın bazen kabus görebiliyor.her ipicunu değerlendiriyorsun.acaba diyosun hep.avakado suyu bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.sevmedim ama içiyorum.sende heyecan yapıyon mu
canım teste kac gun kala evde test yaptınCanim..az evvel diger topigede yazdigim gibi bugun testim pozitif cikti:))):teytey:
kızlar desteginiz icin cooook tesekkürler.hayırlısıyla yarın transferim olcak.dua edin lütfen..allah hepimizin yardımcısı olsun..hepinizi cok seviyorum kader arkadaslarım...dualarım sizinle.haberdar edicem sizi gelismelerden..
canım heyecan olmazmı şafak 2 oldu,ben dr aradım 22 de test yapabilirsin dedi bende pzrt yaptırcam ama çok ilginç 4cü günden sonra hiçbir şikayetim olmadı sadece diğer arkadaşlarında yazdığı gibi şeffaf bir akıntım var ve birazda karnım şiş okadar,bende gıdama dıkkat ediyorum burdan bir arkadaşım yazmıştı kurudut tutunmaya çok iyi geliyormuş,bademinde dediği gibi bol annanas yiyiyor ve içiyorum sebze meyve,napalım herşeyden bir umut beklentimiz oluyo kısmet hepimizin sonucuna az kaldı
kızlar desteginiz icin cooook tesekkürler.hayırlısıyla yarın transferim olcak.dua edin lütfen..allah hepimizin yardımcısı olsun..hepinizi cok seviyorum kader arkadaslarım...dualarım sizinle.haberdar edicem sizi gelismelerden..
canım benim insallah test sonucunda artış olur insallah sağlıklı gebelik geçirirsin tebrik ediyorum senii. çok mutlu oldumm.. bizlere de dua edin canlarımmm.a.s.
kızlar ben de herkese başarılar diliyorum. Zonnetje seni de tüm yüreğimle tebrik ederim. inşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.
canım ben seni şimdiden tebrik ederim senin hamiş olduğuna inanıyorum:dance:umarım kan testinden sonra hep birlikte dahada seviniriz:lepi:
canım heyecan olmazmı şafak 2 oldu,ben dr aradım 22 de test yapabilirsin dedi bende pzrt yaptırcam ama çok ilginç 4cü günden sonra hiçbir şikayetim olmadı sadece diğer arkadaşlarında yazdığı gibi şeffaf bir akıntım var ve birazda karnım şiş okadar,bende gıdama dıkkat ediyorum burdan bir arkadaşım yazmıştı kurudut tutunmaya çok iyi geliyormuş,bademinde dediği gibi bol annanas yiyiyor ve içiyorum sebze meyve,napalım herşeyden bir umut beklentimiz oluyo kısmet hepimizin sonucuna az kaldı
canım teste kac gun kala evde test yaptın
baaak ben sana dedim di mi olacak diye..cnm o kadar sevindim ki anlatamam inşallah kan testinde de güzel sonuçlar görürüz..Allah tamamına erdirir inşallah..sen çok dikkat et kendine ama heee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?