Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba kızlar ben 6.denememe adetin 21. günü naşlayacağım. Allah hepimize kolaylık versin

kizlar beni de ekleyin tüp bebek listesine ocak ayinda donmuslarla 4. denememe basliyacagim kismetse ....sorun sperm hareketsizligi 2. denememde hamile kaldim ama düsükle sonuclandi ns bu sefer saglikli gelecek bebegim....

hepinize bol şanş ve başarılar diliyorum umarım üçünüzünde bu sefer tutar gerçekten azimle devam etmişsiniz Çok üzgünüm çoook asla pes etmemişsiniz helal olsun size inşallah allah yüzünüzü güldürür:Saruboceq:

canım ben seni şimdiden tebrik ederim senin hamiş olduğuna inanıyorum:dance:umarım kan testinden sonra hep birlikte dahada seviniriz:lepi:

elsinore canımcım nerelerdesin?
nasıl durumlar?inşallah ters bir durum yoktur...

selam cnm ..2 gündür pek evde durmuyorum şimdi de yeni geldim sayılır..bende durumlar aynı adeti oldum bugün 3.günü..onun haricinde iyi sayılırım..sen nasılsın nasıl gidiyor..umarım iyisindir..

cnm hayırlısı olsun tedavin ama ben onu ananas suyu diye biliyorum avakado değil..bir yanlışlık olmasın..çünkü her yerde ananas diye geçiyo bebeğin tutunması için gerekli olan meyve..istersen emin ol öyle iç..

baaak ben sana dedim di mi olacak diye..cnm o kadar sevindim ki anlatamam inşallah kan testinde de güzel sonuçlar görürüz..Allah tamamına erdirir inşallah..sen çok dikkat et kendine ama heee...

canım heyecan olmazmı şafak 2 oldu,ben dr aradım 22 de test yapabilirsin dedi bende pzrt yaptırcam ama çok ilginç 4cü günden sonra hiçbir şikayetim olmadı sadece diğer arkadaşlarında yazdığı gibi şeffaf bir akıntım var ve birazda karnım şiş okadar,bende gıdama dıkkat ediyorum burdan bir arkadaşım yazmıştı kurudut tutunmaya çok iyi geliyormuş,bademinde dediği gibi bol annanas yiyiyor ve içiyorum sebze meyve,napalım herşeyden bir umut beklentimiz oluyo kısmet hepimizin sonucuna az kaldı

canım teste kac gun kala evde test yaptın

kızlar desteginiz icin cooook tesekkürler.hayırlısıyla yarın transferim olcak.dua edin lütfen..allah hepimizin yardımcısı olsun..hepinizi cok seviyorum kader arkadaslarım...dualarım sizinle.haberdar edicem sizi gelismelerden..

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..progestona başladı.cumartesi dondurulmuşları transfer edilecek...

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..15 gün içinde tedaviye başlayabilir..

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

ernurrr:kasımda tedaviye başladı..transferi yapıldı.test günü 23 aralık

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.yılbaşında yumoşlar toplanabilir..

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

zonnetje: 2.tüp bebek denemesi.bu kez dondurulmuşlarla deneyecek.ilaçlara başladı.1 aralıkta kontrolü vardı.transferi yapıldı.test günü 16 aralıktı...kadıköy acıbademde tedavi gördü..doktoru cem demirel....test sonucunu hala bekliyoruz...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

açeyla :75 doz puregonla tedaviye başladı...eşinin sperm sayısıda fazlalaştı..transferi yapıldı 15 aralıkta....

figenn : 25 kasımda transferi yapıldı..test günü 8 aralıkk

autocad : 11 aralıkta transferi oldu.3 embriyo yerleştirdiler.test tarihi 23 aralık..

NADYA81 : 6 aralıkta transferi yapıldı...

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

sersev79 : 2 yıl yumurtlama tedavisi gördü.28 yumurtası toplandı.4 embriyo transfer edildi.

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

bilenmelek : 16 aralıkta 2.tüp bebek denemesine başladı...

selcen
: adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...

kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...

naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...

negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım..stres yapma.25 tane estağfurullah çek bol bol
dua et transfere girmeden önce...
allah yardımcın olsun...:Saruboceq:

selam canım. ayy ne kadar az kalmış test gününe . İnşallah güzel haberler verirsin bizlere.
benim test günüm 28 Aralık pazara denk geldiği için 29 Aralıkta gel demişlerdi.
Acaba bende 27 Aralıktamı yapsam

QUOTE=karanfil28;4601123]kızlar desteginiz icin cooook tesekkürler.hayırlısıyla yarın transferim olcak.dua edin lütfen..allah hepimizin yardımcısı olsun..hepinizi cok seviyorum kader arkadaslarım...dualarım sizinle.haberdar edicem sizi gelismelerden..[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım kendine çook dikkat et transferden sonra bebişlerede kaç embriyo transfer edılcek buarada Allah yardımcın olsun gelişmeleri bekliyoruz

selam. hayırlısı olsun. Transferinin güzel geçmesini ve sonucununda güzel olmasını dilerim.

canım benim insallah test sonucunda artış olur insallah sağlıklı gebelik geçirirsin tebrik ediyorum senii. çok mutlu oldumm.. bizlere de dua edin canlarımmm.a.s.

Saol canim benim insallah...Allahim hepimizin isini rastgetirsin insallah...rabbimin izniyle herkeze guzel haberler vermek nasip olsun. Dualarimiz hic bitmicek canim...herzaman hepimiz icin!

Saol Babytwin canim..Allahim seninde en kisa surede bebisine kavusmani nasip etsin..yolun acik olur insallah..

kızlar ben de herkese başarılar diliyorum. Zonnetje seni de tüm yüreğimle tebrik ederim. inşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.

canım ben seni şimdiden tebrik ederim senin hamiş olduğuna inanıyorum:dance:umarım kan testinden sonra hep birlikte dahada seviniriz:lepi:

Insallah canim ya....ev testinde pozitif cikipta..kan degerimde dusuk cikma ihtimalini vermez Allahim insallah...tedirginim bu konuda..ama sonucta hersey yuce yaradandan degilmi..ne verirse raziyiz...

Sanada bol sans canim Rabbim seninde dileklerini kabul etsin kucagina tez zamanda bir bebek almani nasip etsin.

Az kalmis canim..ernurrr...hadi sendende hayirli haberler bekliyoruz. benimde transferden sonra hic sikayetlerim olmamisti...hatta niye bisiy hissetmiyorum diye pirpirimleniyodum..Gunde kac kez goguslerimi yokluyodum niye acimiyolar hala diye:)))))

canım teste kac gun kala evde test yaptın

Canim benim 12.ci gunumde kan aldirmam gerekiyordu..bazi aksiliklerden dolayi bu hafta kan aldiramadim..bende 12.ci gun sabahi evde test yaptim...ikinci cizgi cok az gorundu gibi oldu..hakikaten varla yok arasi...bende bunun uzerine birkac gun sonra..yani bugun 15.ci gunde bir test daha yaptim evde...ikinci cizgi full belirgindi.

baaak ben sana dedim di mi olacak diye..cnm o kadar sevindim ki anlatamam inşallah kan testinde de güzel sonuçlar görürüz..Allah tamamına erdirir inşallah..sen çok dikkat et kendine ama heee...

Ben korktum senden tatlim....ne diyorsan cikiyor:)))) aman nazar degmesin hislerine canimcim...kan testimide bi yaptirayimda ondan sonra biraz inanmaya baslarim herhalde. Dikkatte ediyorum canim kendime...bugun mesela bi paket süt aldim eve....hayatta sevmem keratayi:))))) zorlada olsa icmeye calisicam artik napiimlaelaelaelaelae

benide eklermisiniz antalya tüp bebek bi aksilik olmazsa 8 ocak transfer 20 ocak sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…