slm arkadaşlar!!ben ne zamandır giremiodum sayfaya.ama size şimdi son haberleri veriyorum.p.tesi randevum vardı.hersey cok yolundaymıs.progesteron ignelere basladım p.tesi günü veee c.tesi transferim var.haberleri veririm yine size..insallah sonuc iyi olur.dua edin kızlar lütfeeennn:/hakkımızda hayırlısı olur insallah...
QUOTE=nevra73;4564184]ernurrr canım sağol desteğin için bende öyle düşündüm.. Senin durumun ne aşamada sıkıntı yaşattı?
onuseviyorum beni de ekleee ocakta tedaviye başlayacağım inşallahhhhh
kaydirigubbakcemile5
Merhaba,biz de dün itibariyle ikinci tüp bebek denemesine başladık,tüp bebek denememizin başarısızlığı dışında pek çok aksilikle de karşılaştığımız için gebe kalmak değil ama sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek şimdilik hayal gibi benim için,dilerim Allahtan hayallerim gerçek olur...
arkadaşlar selam. bekleyenlere sabır diliyorum, hamişlere mutluluk..
Erkek infertilitesinden dolayı hamile kalamıyorum. iki kiz aşılama yapıldı. ikincisinin sonucunu bir iki gün önce aldım. olmadı..
doktor micro deneyelim artık dedi. banada micro yapılacak. ama ne zaman, nasıl, süreç nedir hiç bifikrim yok. doktorla bugün yarın konuşmaya gideceğim bakalım. doktorla konuşayım herşey belli olsun sonra benide listeye eklersiniz değilmi.
slm arkadaşlar!!ben ne zamandır giremiodum sayfaya.ama size şimdi son haberleri veriyorum.p.tesi randevum vardı.hersey cok yolundaymıs.progesteron ignelere basladım p.tesi günü veee c.tesi transferim var.haberleri veririm yine size..insallah sonuc iyi olur.dua edin kızlar lütfeeennn:/hakkımızda hayırlısı olur insallah...
servevcimcnm hayırlı olsun sayılı gün çabuk geçer
hayırlısıyla pozitif sonuça ulaşalımda bu sıkıntılar unutulur elbette[/QUO
canım adım sevcan bu arada doğru söylüyosunda geçmiyo işte iki gündür yalnızım gece gündüz kafayı yicem canımmmmmmmmmmmm ya Allah sabır versin hepimizehihoyyyt
arkadaşlar mrb.cuma günü randevum var yenıden lucrın bitiyo sanrım kontrol knatestı ve gonalf a geçicem nasıl olcak acaba heyecanlanıyorum şimdiden
Açelya nerelerdesin nsl.oldun transferden sonra kaç embriyo transfer edıldı cnm.test günün nezman yoksun kaç gündür merak edyrum senı canım kendine ve bebişlere iyi bak....
canım doktor kontrolün ne zaman?
ultrasonda bakıp yumurtaların durumuna göre karar verecek
doktorun,,,yerimseniben
Canım Allah kolaylık versin...inşallah tez günde mutlu haberler gelecek... buna inanalım...:Saruboceq:cnm transferden sonra ilk 4 gün yaşattıama şimdi maşallah iyiyim kaydirigubbakcemile3 şuan sadece asker gibi şafak sayıyorum
arkadaşlar mrb.cuma günü randevum var yenıden lucrın bitiyo sanrım kontrol knatestı ve gonalf a geçicem nasıl olcak acaba heyecanlanıyorum şimdiden
Açelya nerelerdesin nsl.oldun transferden sonra kaç embriyo transfer edıldı cnm.test günün nezman yoksun kaç gündür merak edyrum senı canım kendine ve bebişlere iyi bak....
a.s.
arkadaşım bol şans diliyorummmm umarım herşey güzel geçer kendine dikkat et
hoşgeldin serseva.s. hayırlı uğurlu olsun transferin bende transferimin 7ci günündeyim senin gibi bende sabırsızlanıyorum dr aradım 22 de testini yapabilirsin dedi normalde 23 deydi cnm bende sigara içiyordum ama transfer günümden itibaren hiç içmedim beynimden tamamen sildim kötükedihüso
melankolia ne yaptın cnm ameliyatın nasıl geçti? umarım iyisindir..
saolasınız arkadaşlar. ameliyatım 12den 2ye alındı. 3 polip alındı.her şey yolunda. kontrol hapı kullanmaya başladım, adetin. 2. günü tekrar kontrole gitcem insallah ocakta transferim gerçekleşcek. şimdi 1 ayın nası geçeceğini düşünüyorum. transferi olan arkdaşlara ve tedaviye devam eden arkdaşlara bol şans diliyorum dualarım sizinle kızlaaara.s.:asigim:
kızlar dün doktora gittim. gonal f ile başlıyorum bugün. 225 cc.
1 hafta 10 gün kadar kullanacakmışım. transfer ne zaman belli değil daha.
saolasınız arkadaşlar. ameliyatım 12den 2ye alındı. 3 polip alındı.her şey yolunda. kontrol hapı kullanmaya başladım, adetin. 2. günü tekrar kontrole gitcem insallah ocakta transferim gerçekleşcek. şimdi 1 ayın nası geçeceğini düşünüyorum. transferi olan arkdaşlara ve tedaviye devam eden arkdaşlara bol şans diliyorum dualarım sizinle kızlaaara.s.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?