ernurr , autocad , sırada açeyla var galiba..
bu haftayada heyecanla başladık valla....delikafadulden
kızlar merhaba.
benimde tedavim başladı. puregon 225 kullanıyorum 4 gün oldu. bugün ultrason yapılacak ilk defa. çok korkuyorum ya yumurtalar yeteri kadar olmamışsa. 2 kez aşılama yapıldı ikiside olumsuz ve her ikisindede tek yumurta oluştu. bu yüzden endişe ediyorum. herşey yolunda giderse tahminen benim yumurtalarım ne zaman toplanır sizce kızlar..
İnşallah herşey istediğin gibi gelişir ama şunu unutma 1 tane yumurtayla bile hamile kalan insanlar var onemlı olab sayısı değil kalitesi hep umutlu olki sonucun gerçekleşsin, bu arada benım 9. günümde toplandı yumurtalarım .
kızlar merhaba.
benimde tedavim başladı. puregon 225 kullanıyorum 4 gün oldu. bugün ultrason yapılacak ilk defa. çok korkuyorum ya yumurtalar yeteri kadar olmamışsa. 2 kez aşılama yapıldı ikiside olumsuz ve her ikisindede tek yumurta oluştu. bu yüzden endişe ediyorum. herşey yolunda giderse tahminen benim yumurtalarım ne zaman toplanır sizce kızlar..
kızlar merhaba.
evet sırayla gelsin hamiş haberleriii...
senin belirtin varnıydı canım . ben 7. günümdeyim ama hiçbir belirti yok. kanamada olmadı.
selam canım. iyiym. sende iyisin inşallah. evet ya beklemek gerçekten çok zor. bide test yaptırma korkusu sardı. ya kötü sonuç çıkarsa diye test yaptırmaktan korkuyorum.slm açeyla nasılsın canım
beklemek zor deme allah sabır versin sonu mutluluk olsun inşallah güzel haber alırsın canım:CüvCüv:
açelya, multitel çok soğolun. herkes kavuşsun yavrucaklarına tez zamanda inşallah.
bişey sorcam bilginiz varmı?transfer yapıldıktan sonra kaç gün yatmak gerekiyor. aşılamadan sonra 2 gün dinlen yeter diyordu doktor. bunda durum ne bilen varmı?
selam canım. iyiym. sende iyisin inşallah. evet ya beklemek gerçekten çok zor. bide test yaptırma korkusu sardı. ya kötü sonuç çıkarsa diye test yaptırmaktan korkuyorum.
sende durumlar ne. ne zaman başlayacaksın canım.:1hug:
mrb kizlar nsilsiniz
ernurdan daha haber gelmemis onu bekliyordum
ayrica size bir sorum olacak UZUN PROTOKOL yaptiran arkadaslar
ben dr adetim duzenli olsun diye 2 3 aydir duphaston veriyordu simdide uzun protokol tedaviye basladim tekrar bu ayda kullanmam gerekiyormu sizce bir fikri olan varsa yardimci olabilirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
normalde 15.gun duphaston aliyordum
ma bu ay20.gun ignelere basliyorum ne yapsam acabaaaaaaaaa
naslıcığım arkadaşlara katılıyorum.1 yumurtayla bile başarı sağlanabiliyor.
umarım herşey istediğin gibi gider bu defa şeytanın bacağını kırarsın canım.
elsinore sende hiç uğramaz oldun buralara ha..
nerdesin ne yapıyorsun bakalım...
saol sedacım. bende 18 aralıkta başladım iğneleri kullanmaya. bugün bakacak doktor. kasığımın sağ tarafı iyice şişti. transfer gününü ne zaman söylüyorlar yumurtaları topladıktan sonramı?
cnm buralardayım..gerçi geçen hafta pek evde durmadım ama mutlaka ara ara girip bakıyorum kim neler yapmış güzel haberler var mı diye..ama sanırım karşılaşamadık bir türlü..sen nasılsın...okuduğum kadarıyla bir yaramazlık yok..cuma günü kontrolün var sanırım..hayırlısıyla görürsün bebişi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?