Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba.
benimde tedavim başladı. puregon 225 kullanıyorum 4 gün oldu. bugün ultrason yapılacak ilk defa. çok korkuyorum ya yumurtalar yeteri kadar olmamışsa. 2 kez aşılama yapıldı ikiside olumsuz ve her ikisindede tek yumurta oluştu. bu yüzden endişe ediyorum. herşey yolunda giderse tahminen benim yumurtalarım ne zaman toplanır sizce kızlar..

İnşallah herşey istediğin gibi gelişir ama şunu unutma 1 tane yumurtayla bile hamile kalan insanlar var onemlı olab sayısı değil kalitesi hep umutlu olki sonucun gerçekleşsin, bu arada benım 9. günümde toplandı yumurtalarım .

saol sedacım. bende 18 aralıkta başladım iğneleri kullanmaya. bugün bakacak doktor. kasığımın sağ tarafı iyice şişti. transfer gününü ne zaman söylüyorlar yumurtaları topladıktan sonramı?

slm kızlar inşallah bugün güzel haberler alırız sizden

aşılama topiğinde kuş kadar hamile listesi vardı morali bozuluyo insanın.
burdaki hamiş listesini gördükçe umutla doluyor insan..

slm tedavin hayırlı olur inşallah
rabbim gönlüne göre versin inşallah seninden burdan güzel haberlerini alırız :Saruboceq:

selam canım. hayırlı olsun tedavin. umarım herşey yolunda gider. bugün 4.günün ise tahmini 12.gün yumurtaların toplanır. inşallah herşey gönlünce olur canım. başarılar.

evet sırayla gelsin hamiş haberleriii...

senin belirtin varnıydı canım . ben 7. günümdeyim ama hiçbir belirti yok. kanamada olmadı.

slm açeyla nasılsın canım
beklemek zor deme allah sabır versin sonu mutluluk olsun inşallah güzel haber alırsın canım:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar...
test yaptıracak ve tedavide olan herkese bol şanslar diliyorum..umarım herşey gönlünüzce olur..
errnur nerelerde haber var mı ? merak ediyorum..umarım bugünün güzel haberini ondan alırız..

slm açeyla nasılsın canım
beklemek zor deme allah sabır versin sonu mutluluk olsun inşallah güzel haber alırsın canım:CüvCüv:
selam canım. iyiym. sende iyisin inşallah. evet ya beklemek gerçekten çok zor. bide test yaptırma korkusu sardı. ya kötü sonuç çıkarsa diye test yaptırmaktan korkuyorum.
sende durumlar ne. ne zaman başlayacaksın canım.:1hug:

açelya, multitel çok soğolun. herkes kavuşsun yavrucaklarına tez zamanda inşallah.
bişey sorcam bilginiz varmı?transfer yapıldıktan sonra kaç gün yatmak gerekiyor. aşılamadan sonra 2 gün dinlen yeter diyordu doktor. bunda durum ne bilen varmı?

sağol canım.
transferden sonra 3 gün istirahat yeterli. ondan sonra normal hayata dönülebiliyor. tabiki zor ve ağır işler yapmamak kaydıyla. benim mesela ilk 6 gün sürekli evde dinlendim. şimdi 7.gügümdeyim işe başladım. herşey yolunda gidiyor. bana 3 gün yeterdi ama eşim izin vermedi işe gitmemi.

naslıcığım arkadaşlara katılıyorum.1 yumurtayla bile başarı sağlanabiliyor.
umarım herşey istediğin gibi gider bu defa şeytanın bacağını kırarsın canım.

elsinore sende hiç uğramaz oldun buralara ha..
nerdesin ne yapıyorsun bakalım...

sağol canım bende iyim
ben beklemedeyim ocak ayında başlıyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa:1hug:

mrb kizlar nsilsiniz
ernurdan daha haber gelmemis onu bekliyordum
ayrica size bir sorum olacak UZUN PROTOKOL yaptiran arkadaslar
ben dr adetim duzenli olsun diye 2 3 aydir duphaston veriyordu simdide uzun protokol tedaviye basladim tekrar bu ayda kullanmam gerekiyormu sizce bir fikri olan varsa yardimci olabilirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
normalde 15.gun duphaston aliyordum
ma bu ay20.gun ignelere basliyorum ne yapsam acabaaaaaaaaa

selam canım. bende ernurdan haber bekliyorum.
canım ben kısa protokol olduğum için yardımcı olamıyorum.

cnm buralardayım..gerçi geçen hafta pek evde durmadım ama mutlaka ara ara girip bakıyorum kim neler yapmış güzel haberler var mı diye..ama sanırım karşılaşamadık bir türlü..sen nasılsın...okuduğum kadarıyla bir yaramazlık yok..cuma günü kontrolün var sanırım..hayırlısıyla görürsün bebişi inşallah..

canım normalde yumurtalar toplandıktan sonra 3 ila 5 gün arasın da transfer yapılıyor 4 denememdede bana oyle yapıldı ama bu doktorum hepsını dondurdu ve rahmım dınnenıcek oyle koyucak çünkü çok yumurtam oldu ve sıvı toplanması olabilirmiş 1 ay bekleyelım dedı herkesınkı farklı olabiliyor

evet cuma kontrol var...
çok stresteyim bakma..
hayırlısı olsun artık canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…