Kizlar..bu arada gecte olsa kan testimi yaptirdim..18.ci gun hcg degerim 2260 cikti.
Kizlar..bu arada gecte olsa kan testimi yaptirdim..18.ci gun hcg degerim 2260 cikti.
tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah
ne güzel bi sonuç böylegözün aydın inşallah allah kucağına almayı nasip eder canımhihoyyyt
canım arkadaşlarım hepinizin güzel dilekleri için tekrar tşk ediyorum ama malesef benim umut yolculuğum buraya kadarmış ve işin kötü tarafı ben bu gece ruyamda test sonucumun negatif olduğunu görmüştüm,anneme rüyamı anlattım ve kızım tersi çıkar dedi çok umutluydum ama çıkmadı tersi çok üzgünüm size duygularımı anlatamam yine hastaneden ağlayarak çıktım ve çok kötüyüm allahıma isyan etmek istemiyorum ama bu sene 10 ay sürekli mücadele ettim yaşım küçük olsa yine belki bukadar üzülmezdim ama benim için aylar günler dakikalar bile önemli dr mu aradım gel konuşalım dedi kendisine dedimki yumurtalarım bukadar mı kötüydü transferden sonra herşey çok iyidi demişti şimdi de diyorki siz durumunuz biliyordunuz hayır ben durumumu bilmiyordum evet topu topuna 3 yumartam vardı ve onlar için de iyi denilmişti ama demek ki öyle değilmiş bana tutunmadılar isyan etmek istemiyorum ama umudum hiç kalmadı ağlıyorum ve titrıyorum ama bitti işte diğer sırasını bekleyen arkadaşlar inşallah bari siz güzel haberleriniz verirsiniz ben veremedim çok üzgünüm çok
slm millet size kısaca kendimden bahsedeyim27 yaşındayım,2yıllık evliyim,istanbul beylikdüzünde oturuyorum.hemşireyim(acil hemş) fakat 6 aydır çalışmıyorum.bu seruvene 1 yıl önce başladık eşimle.6 ay ara ile 2gebeliğim oldu ikisinide kaybettim.ikiside normal yolla oldu.ikisinide 2 aylıkken kaybettim.birinin kalbi duruverdi.birinde ise kalp atışını gömeye gittiğimde birde ne göreyim kocaman bomboş bi kese yani hep kursağımda kaldı bişeyler senağlama hep ağlayarak döndüm kontrollerimden.bir dünya testler yapıldı genetik testler de dahil sonuç sebepsiz infertilite yani hiçbir neden bulunamadı.:1no2:taabiki bu bizim için iyi bi haberdi,bi sorun çıkmasındansa.eeee şimdi ne yapıcaz dedim dr a.çok istiyodum gebeliği çünkü.oda tüp bebek dedi.ama seninki farklı olacak dedi.nasıl yani dedim,seninki genetik analizli tüp bebek olacak dedi.yani kızlar labaratuar ortamındaki embriolardan biopsi ile hücre alıp inceleyecekler,eğer sağlıklı isalar transfer edeceklermiş.ok dedim ve reglimin 21.günü lucrine başladım henüz 6 gün oldu.bu sefer olacakmı bilmiyorum ama sonuç ne olursa olsun pes etmicem baş koydum bu yola,servetimi de öle tabiiikaydirigubbakcemile3çok pahalı arkadaşlar ya.ama insanın gözü hiçbişey görmüyo valla işin ucunda bi evlat var.benide aranıza alırmısınız çünkü çok yanlızım.hiç kimseye sölemedik tüp bebeğe başladığımı,eğer hamile kalırsamda 3 ay sölemicem.sadece annem kardeşim biliyo şuan.eşimin ailesi hiç bilmiyo,daha öncekilerde beni çok üzdüler kızlar ya.çok garip insanlar.4 tane eltim var 4üde-tatlicadiarzu-düşman başına hep bi çekememezlik dedikodular falan filankötükedihüsohepsi yüzüne gülüp kuyu kazan tipler.bitanesi bi tartışmamızda bana ne dedi biliyormusunuz.(sen iki yıllık gelinsin bi çocuk doğuramadın ben senden önce hamile kalayımda gör dedi şimdi 3. cü çocuğuna hamile)senağlama offf offf kızlar çok sinirlerin bozuluyo ya bu lafı deli 3 ay oluyo ben yeni kürtaj olmuştum boş gebelik nedeniyle.ama ettiği laf 3 aydır bi gün bile aklımdan çıkmadı çok oturdu yasenağlama
slm millet size kısaca kendimden bahsedeyim27 yaşındayım,2yıllık evliyim,istanbul beylikdüzünde oturuyorum.hemşireyim(acil hemş) fakat 6 aydır çalışmıyorum.bu seruvene 1 yıl önce başladık eşimle.6 ay ara ile 2gebeliğim oldu ikisinide kaybettim.ikiside normal yolla oldu.ikisinide 2 aylıkken kaybettim.birinin kalbi duruverdi.birinde ise kalp atışını gömeye gittiğimde birde ne göreyim kocaman bomboş bi kese yani hep kursağımda kaldı bişeyler senağlama hep ağlayarak döndüm kontrollerimden.bir dünya testler yapıldı genetik testler de dahil sonuç sebepsiz infertilite yani hiçbir neden bulunamadı.:1no2:taabiki bu bizim için iyi bi haberdi,bi sorun çıkmasındansa.eeee şimdi ne yapıcaz dedim dr a.çok istiyodum gebeliği çünkü.oda tüp bebek dedi.ama seninki farklı olacak dedi.nasıl yani dedim,seninki genetik analizli tüp bebek olacak dedi.yani kızlar labaratuar ortamındaki embriolardan biopsi ile hücre alıp inceleyecekler,eğer sağlıklı isalar transfer edeceklermiş.ok dedim ve reglimin 21.günü lucrine başladım henüz 6 gün oldu.bu sefer olacakmı bilmiyorum ama sonuç ne olursa olsun pes etmicem baş koydum bu yola,servetimi de öle tabiiikaydirigubbakcemile3çok pahalı arkadaşlar ya.ama insanın gözü hiçbişey görmüyo valla işin ucunda bi evlat var.benide aranıza alırmısınız çünkü çok yanlızım.hiç kimseye sölemedik tüp bebeğe başladığımı,eğer hamile kalırsamda 3 ay sölemicem.sadece annem kardeşim biliyo şuan.eşimin ailesi hiç bilmiyo,daha öncekilerde beni çok üzdüler kızlar ya.çok garip insanlar.4 tane eltim var 4üde-tatlicadiarzu-düşman başına hep bi çekememezlik dedikodular falan filankötükedihüsohepsi yüzüne gülüp kuyu kazan tipler.bitanesi bi tartışmamızda bana ne dedi biliyormusunuz.(sen iki yıllık gelinsin bi çocuk doğuramadın ben senden önce hamile kalayımda gör dedi şimdi 3. cü çocuğuna hamile)senağlama offf offf kızlar çok sinirlerin bozuluyo ya bu lafı deli 3 ay oluyo ben yeni kürtaj olmuştum boş gebelik nedeniyle.ama ettiği laf 3 aydır bi gün bile aklımdan çıkmadı çok oturdu yasenağlama
kızlar günaydın
dün doktora gittim kontrole. 7 tane yumurta oluşmuş. ben biraz az buldum ama allah gözünü doyursun dedi doktor. :))
bugün iğnelerimin 6. günü. yani puregonun 6. günü. dün başka bi iğne daha başladı. cetrotide. kalem değil injeksiyon iğnesi. biraz korkuyorum bugün nasıl yapacağım diye. ama yapacağım mecburen. çarş günü tekrar kontrol edecek yumurtaları ne zaman alınacağını ne zaman transfer yapılacağını söyleyecek.
arkadaşlar ben siteye daha evvel üye olmuştum ama aktif olarak yeniyim. daha evvel iki kere aşılama yaptım tutmadı polikistik over hastasıyım şimdi tüp denicem.doktorum prof faruk buyru. doktorum hakkında bilgi sahibi olan varmı paylaşırsanız çok sevinirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?