Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm millet size kısaca kendimden bahsedeyim27 yaşındayım,2yıllık evliyim,istanbul beylikdüzünde oturuyorum.hemşireyim(acil hemş) fakat 6 aydır çalışmıyorum.bu seruvene 1 yıl önce başladık eşimle.6 ay ara ile 2gebeliğim oldu ikisinide kaybettim.ikiside normal yolla oldu.ikisinide 2 aylıkken kaybettim.birinin kalbi duruverdi.birinde ise kalp atışını gömeye gittiğimde birde ne göreyim kocaman bomboş bi kese yani hep kursağımda kaldı bişeyler senağlama hep ağlayarak döndüm kontrollerimden.bir dünya testler yapıldı genetik testler de dahil sonuç sebepsiz infertilite yani hiçbir neden bulunamadı.:1no2:taabiki bu bizim için iyi bi haberdi,bi sorun çıkmasındansa.eeee şimdi ne yapıcaz dedim dr a.çok istiyodum gebeliği çünkü.oda tüp bebek dedi.ama seninki farklı olacak dedi.nasıl yani dedim,seninki genetik analizli tüp bebek olacak dedi.yani kızlar labaratuar ortamındaki embriolardan biopsi ile hücre alıp inceleyecekler,eğer sağlıklı isalar transfer edeceklermiş.ok dedim ve reglimin 21.günü lucrine başladım henüz 6 gün oldu.bu sefer olacakmı bilmiyorum ama sonuç ne olursa olsun pes etmicem baş koydum bu yola,servetimi de öle tabiiikaydirigubbakcemile3çok pahalı arkadaşlar ya.ama insanın gözü hiçbişey görmüyo valla işin ucunda bi evlat var.benide aranıza alırmısınız çünkü çok yanlızım.hiç kimseye sölemedik tüp bebeğe başladığımı,eğer hamile kalırsamda 3 ay sölemicem.sadece annem kardeşim biliyo şuan.eşimin ailesi hiç bilmiyo,daha öncekilerde beni çok üzdüler kızlar ya.çok garip insanlar.4 tane eltim var 4üde-tatlicadiarzu-düşman başına hep bi çekememezlik dedikodular falan filankötükedihüsohepsi yüzüne gülüp kuyu kazan tipler.bitanesi bi tartışmamızda bana ne dedi biliyormusunuz.(sen iki yıllık gelinsin bi çocuk doğuramadın ben senden önce hamile kalayımda gör dedi şimdi 3. cü çocuğuna hamile)senağlama offf offf kızlar çok sinirlerin bozuluyo ya bu lafı deli 3 ay oluyo ben yeni kürtaj olmuştum boş gebelik nedeniyle.ama ettiği laf 3 aydır bi gün bile aklımdan çıkmadı çok oturdu yasenağlama

Kizlar..bu arada gecte olsa kan testimi yaptirdim..18.ci gun hcg degerim 2260 cikti.

a.s.a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey: maşşallah allah nazarlardan saklasın kız .cnm önceki durumunu bilmiyorum bunlar ya ikiz ya üçüz gibi heee:lepi::lepi::1hug:

hoşgeldin aramızaa.s.
çok üzücü şeyler yaşamışsın inşallah bi dahaki sefere bunların aynısını yaşamazsın
rabbim gönlüne göre versin allah kucağımızı boş bırakmasın :Saruboceq:

cnm üzüntünü en iyi anlayanlardan biri de benim..ben de ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm..ama daha sonraki günler sağlıklı kafayla düşününce dedim ki demek ki sağlıklı değilmişler ki tutunamadılar dedim..belki de daha sonra düşeceklerdi hayırlısı böyle imiş dedim..ama umudumu da asla kaybetmedim..elbet bir gün olacak..elbet bize de hazinelerinden birini verecek Allah..ama sen umudunu kaybedersen o da bunu görecek bunu da unutma..o yüzden yılmadan denemeye devam..ben öyle yapacağım..herşeyin hayırlısı güzelim..tekrar geçmiş olsun..

Kizlar..bu arada gecte olsa kan testimi yaptirdim..18.ci gun hcg degerim 2260 cikti.

oh oh kız ne güzel değer öyle..rahatladık valla seninle birlikte :) hadi bakalım taze anne adayı..dikkat et kendine de sağlıkla sıhatle doğur inşallah yeğenimizi..öptüm cnm seni tekrar kutlarım..

sevgili ernurrr ben daha aranızda çok yeniyim ama iki gündür senden bende haber bekledim.bu sitede aldığım ilk olumsuz haberle karşılaştım. Çok üzgünüm gerçekten ama hiç birşey kaybetmiş değilsin umudunu sakın yitirme.hamile kalıp bebeğini 16 haftada kaybeden arkadaşlarda var aramızda onlar azimle yeniden deniyorlar. ne olur umudunu kaybetme. Sizleri çok seviyorum

Hoşgeldin canım bende yeniyim. Yaşadıkların içini açıtıyor belli ama dirayetli ol üzülme ve Allah'a sığın dua et rabbim yardımcın olsun. seni çok iyi anlıyorum,anlıyoruz bi çok kişi aynı problemleri yaşıyordur. bu konu hepimiz için çok hassas bi konu bende 5 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen bi bebegimiz olmadı.3 yıldır tedavi görüyoruz 4 kez aşılama yapıldı yine olmadı.şimdi mikroenjesiyon yapılacak yarın yumurta toplama işlemim var sanırım cuma günüde tarnsfer işlemi olur inşalah bu sefer yüzümüz güler. aynen seninde dedigin gibi benimde bebegimin olmadıgını ve tedavi oldugumu kimse bilmiyor sadece bi ablam biliyor zaten anne ve babam yok ikiside vefat ettiler. kimseye söylemesemde kimse bilmesede herkez anlıyor tabii kimi görsem bi kere iğneliyor ama ben Allah'a sığınıyorum ve dua ediyorum veren allah ama bunu kimse anlamıyor. bu bizim sınavımız rabbim bizi sınıyor belkide umudunu kaybetme elbet bir gün olacak ama zamanı var demek ki. lütfen üzülme inşallah en kısa zamanda sende muradına erersin hayırlısı ile rabbim isteyen herkese o muhteşem duyguyu tatdırsın

Seni seviyorum meraba canım benim tedavim başladı haberin olsun dedim...canım beni öle yazarsan sevinirim bu gün üçüncü iğnemi olcam şimdiden teeşkk ederim

merhaba canım hiç üzülülme sağın solun lafını takma hiç kafana kaide değer laf olsa o eltinin söyledikleri üzül ama o cahil bir insan sanıyorki herşey insanların elinde ama bilmiyorki herşey YÜCE ALLAHIN KUDRETİNE BAĞLI o ol derse olur herşey herşeyin bir zamanı bir yeri vardır.onun için hiç kendi kendini üzme düşünüp düşünüp HERŞEY YÜCE RABBİMİZİN ELİNDE hergün bebiş olsun diye herkes için kendim için dua ediyorum.İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLUR.benimde kayınvalidemler ve annemler biliyor sadece ama Allah razı olsun hiç kimse saçma sapan konuşmadı.ÖNEMLİ OLAN İNSAN OLMAKTA.eltilerine ben bile çok sinir.EN YAKIN ZAMANDA İKİZLERİMİZE KAVUŞURUZ İNŞALLAH:ecrin_bebek::ecrin_

kızlar günaydın
dün doktora gittim kontrole. 7 tane yumurta oluşmuş. ben biraz az buldum ama allah gözünü doyursun dedi doktor. :))

bugün iğnelerimin 6. günü. yani puregonun 6. günü. dün başka bi iğne daha başladı. cetrotide. kalem değil injeksiyon iğnesi. biraz korkuyorum bugün nasıl yapacağım diye. ama yapacağım mecburen. çarş günü tekrar kontrol edecek yumurtaları ne zaman alınacağını ne zaman transfer yapılacağını söyleyecek.

Hayırlıs olsun cnm sayın gayet iyi sonucu senı ve bizlerı sevındırır inşallah

selam kızlar,hepininiz güzel temennileri ve dilekleri için ayrı ayrı tşk ederim dün çok kötüydüm ama bugün olaylara çok daha farklı bakabiliyorum artık geçmişe değil geleceğe bakıcaz eşimlede oturduk konuştuk tekrar 3 ay sonra denemeyi düşünüyoruz inşallah allahim ozaman yüzümüzü güldürür

merhaba arkadaşlar,
ben de yeni üyelerdenim..polikistik over hastasıyım ve doktorum prof.faruk buyru.eylül ayında tedaviye başladık,yumurtlama takibi yapıyor bana.kendisinden oldukça memnunun,konusuna çok hakim ve sakin biri,bu da beni rahatlatıyor..

hepimiz iyi haberler alırız inşallah...

aramıza yeni katılan arkadaşlara tedavilerinde başarılar diliyorum herşey gönlünüzce olsun

merhaba kizlar
buraya ilk kez yaziyorum.o kadar cok baslik varki nereyi okiyim nereye yaziyim sasirdim. 11 aralikta transferimi yaptirdim.bugun 12 gunum ve trst sonucum 55 mis .mis diyorum cunki telefonla ogrendim.lab. dr uma sonucu faxladi ve suan dr.un aramasini bekliyorum.cok heyecanliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…