Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız ernur meraktan çatlattın bizi haaa. insallah sonucun pozitiftir canım merakla bekliyoruzzz

canım arkadaşlarım hepinizin güzel dilekleri için tekrar tşk ediyorum ama malesef benim umut yolculuğum buraya kadarmış ve işin kötü tarafı ben bu gece ruyamda test sonucumun negatif olduğunu görmüştüm,anneme rüyamı anlattım ve kızım tersi çıkar dedi çok umutluydum ama çıkmadı tersi çok üzgünüm size duygularımı anlatamam yine hastaneden ağlayarak çıktım ve çok kötüyüm allahıma isyan etmek istemiyorum ama bu sene 10 ay sürekli mücadele ettim yaşım küçük olsa yine belki bukadar üzülmezdim ama benim için aylar günler dakikalar bile önemli dr mu aradım gel konuşalım dedi kendisine dedimki yumurtalarım bukadar mı kötüydü transferden sonra herşey çok iyidi demişti şimdi de diyorki siz durumunuz biliyordunuz hayır ben durumumu bilmiyordum evet topu topuna 3 yumartam vardı ve onlar için de iyi denilmişti ama demek ki öyle değilmiş bana tutunmadılar isyan etmek istemiyorum ama umudum hiç kalmadı ağlıyorum ve titrıyorum ama bitti işte diğer sırasını bekleyen arkadaşlar inşallah bari siz güzel haberleriniz verirsiniz ben veremedim çok üzgünüm çok

çok üzgünüm arkadaşım.senağlama.ne desem ,ne söylesem acını dindirmeyecektir.
rabbim böyle uygun görmüş demekki.her şerde bir hayır vardır.
rabbim yüzünü güldürür inşallah....:Saruboceq:.

umudunu kaybetme arkadaşımm.ALLAH BÜYÜK.ZAMANI VARDIR.KURAN-I KERİM DE HAC SURETİNDE GEÇEN OKUDUM BANA GÜÇ VERDİ."DİLEDİKLERİMİZİ RAHİMDE BELİRLİ BİR SÜRE KADAR TUTARIZ DİYOR.İNŞALLAH SANADA GÜÇ VERİR.YARIN TEST YAPTIRCAM BENDE.ENDİŞELİYİM.HAYIRLISI

Ernurcum çok ama çok üzüldüm. Hep içimde seninle ilgili olumlu şeyler vardı. Bu haberi duyunca çok üzüldüm. Allah sabır versin diyecek bir şey bulamıyorum. ama yılmamalısın. Mutlaka birgün tutucak buna inanıyorum.:çok üzgünüm:ümidini hiç bir zaman yitirme arkadaşım.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ne denilir bilmiyorum üzücü bi durum ama Allah herşeyin hayırlısını evladın da sağlıklısını versin.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 37 yaşındayım ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırdım daha doğrusu mikro enjeksiyon.İlk başta 7 yum vardı ama malesef 2 yumurtam olgunlaştı hatta biri çok iyi diğeri fena değildi hatta kötüydü bile.Bana 2 embriyo yerleştirdiler birisi tutundu ve o bi taneye hamileyim.Ben de negatif sonuç alabilirdim.Tabiki ağlayacaktım çok üzülecektim ama gene deneyecektim hatta kendimi 2. denemeye bile hazırlıyordum.Sen kaçıncı denemeni yapıyorsun bilmiyorum ama yaşını da bilmiyorum ama bence ümidini kaybetme.Ben tedavi süresince eğer sağlıklılarsa olsun değilse hiç olmasın dedim tabiki sen de böle dua etmişsindir ama bu sonuç seni yıldırmasın.Şu ezan vakti Allah senin de birgün yüzünü güldürsün diyorum.Sakın bırakma yemene içmene dikkat et ve hiç başlamamış gibi yeniden dene.:1hug:

canim senin su anda ne cektigini inanki cok iyi biliyorum cünkü bende yasadim 3 kez senin yasadiklarini ama yilmiyacagiz ve kendini maddi ve manevi toparlandiginda tekrar baslamalsin canim kacinci denemen oldugunu bilmiyorum ama negatifi duymak pozitifi duyupta düsürmekten daha iyi demekki senn icin hayirlisi buymus diyelim canim....

canim benim cok uzuldum gercekten ne diyecegimi bilemiyorum
hayirlisi diyelim saglik olsun canim devami olur yine yaparsiniz bu sefer olur insallah uzme kendini desemde bos biliyorum ama yikilma canim yaaaaaaaasenağlama

slm canim nasilsin nasil gidiyor bekleme surecin
tsk ederim yinede canim nasil ogrensem acaba bilmiyorum ki
:uhm:

çok üzüldüm arkadaşımsenağlama ne diyeceğimi bilmiyorum sadece rabbim sabır versin canım herşeyin hayırlısı

Çok üzüldüm arkadaşım senı çok ıyı anlıyorum bende 4 kez aynı duyguyu yaşadım şu anda 5. denıyorum hayırlısı olucaksa olsun, hayırlı evlat olucaksa, erkenden acısını görmiceksem olsun ALLAhım

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. yarın yumurta toplama işlemim var ve sanırım cuma günü de transfer işlemim olur. mikroenjeksiyon yöntemi uygulanacak. burada bu işlemi yapanları ve mutlu sonları okudum :) inşallah ben ve benim gibi bu tedaviye başlayan herkez sonunda müjdeli haberler alır

Allahim dayanma gucu versin canim..cok uzuldum inan(
Pes etmek yok..Rabbim isini bilir..seninde yuzunu guldurucektir muhakkak birgun.
Bol sabir diliyorum canim sana rabbimden..birakma kendini.

hoşgeldin aramızaa.s.
hayırlısı olsun inşallah istediğin olur rabbim gönlüne göre versin:Saruboceq:
canım bende izmirliyim nerde yaptırıyosun tedavini

Hosgeldin canim..Rabbim emeklerini bosa cikarmaz insallah..yolun acik olsun, guzel haberler alman dilegiyle.

hoşgeldin aramızaa.s.
hayırlısı olsun inşallah istediğin olur rabbim gönlüne göre versin:Saruboceq:
canım bende izmirliyim nerde yaptırıyosun tedavini

amin canım cümlemiz için inşallah. ben bornova şifada yaptırıyorum özelde dr.um erol tavmergen

Kizlar..bu arada gecte olsa kan testimi yaptirdim..18.ci gun hcg degerim 2260 cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…