babyprin, o nasıl öpmektir öyle ha ha ha :)
kocama söylemedim. dedim ya burayı okumuyorsa bilmiyordur. akşama bazı planlarım var tabiiiiii.
bir de var ya yalnız gittim sonuç almaya. çıktım böyle gülüyorum sesli sesli kendi kendime. adamlar bakıyordu bana. iyi bir imaj verdiğimi sanmıyorum :)
ulan bızım planımız olamadı bodoslama oldu:) ikimizde iş yerındeyız aşkım tamam kesın dıyebıldım:)
babyprin benim hayatım hep son dakikalarla geçti biliyor musun. son dakika olan işlerim de hep iyi oldu :)) deliliği de bilmiyorum ya. heyecanlı bir kişilik olduğum anlaşılmıştır zaten. ama ben senden de aynı delilik enerjisini alıyorum hayırlısı.
aynen öyle,
ben kadınlar kulübüne taaa iki sene önce uğramış "bu ne ya kadınlara bak deli gibi bebek sevdasına düşmüşler" diyerek üzülmüştüm. ve benim forumla işim olmaz demiştim. çok fazla duygusal bir ortam gibi gelmişti.
ama ne zaman tüpbebekle ilgili bir arama yapsam google beni butaya atıyordu. kaderimmiş :))
ben de üye oldum ama tüpbebek sayfası hariç hiç bir sayfaya girmedim. sanki buradaki insanların daha çok konuşmaya ihtiyacı var gibi, diğerleri olmasa da olur gibi geliyor. ama yine de büyük konuşmayayım değil mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?