pembe canım Allahın izniyle hamişsin çünkü kimyasal falan olasaydı bu değer çok daha aşağılarda olurdu ki seninki 50 nin üstünde bile üstelik 8.günde bazen delilik işe yarıyor valla negatif bile çıksa insan kendini alıştırıyor en azından son anda yok diye duyunca daha bi yıkılır insan diye düşünüyorum iyi yaptın işyi hadi gözün aydın tatlım
msms senin adınada sevindim canım demekki herşey yolunda
kızlar hamileyim demiyeceğim kalp atışı duyana kadar ama şu an çok mutluyum değerim 78,87.
8. gün için bunun ne anlama geldiğini biliyorum. ne olur dua edin benim için. her şey yolunda gitsin. :)
muck size!
canımmmmmmm yaaa çok sevindimmm :sm_cool:
kıs tesekkur ederim sana... gerçekten mutlu oldum ben..
negatif çıksaydı napardık bilmem moraller çökerdi kesin..
evet işyerimdeyim ve başım kalabalık oldu birden :))
cnm herşeyiyle sonuna kadar sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik dilerim sanaa
msms babyprin, nerdeydiniz siz sabah bakalım? sabah erkenden gelirdiniz oysa. burada olsanız beni durdururdunuz halbu ki. lansor tam oturmaya ikna ediyordu beni sonra "ne diyeyim git bari" deyince fırladım :))) ama ne oldu. gittim verdim kanı. hep sizin yüzünüzden :)
baby cıkabılırdı canım. daha çok erken. ama bebek değilde bebekler oldugundan cıkıverdı işte:)
darısı sana ınsallah.
babyprin kardeş, inşallah cmrts de senin sonuçların gelir güzel güzel.
bu arada test sonucunu veren kadını öpecektim. böyle bi yarım adım atar gibi oldum sonra geri çekildim. saçmalama dedim kendi kendime. sonra bir iki sokak çiçekçi aradım kadına vermek için. onu da bulamayınca geri döndüm eve geldim . bir ara uğrarım artık. :)
canım eşine soyledınmı:)babyprin kardeş, inşallah cmrts de senin sonuçların gelir güzel güzel.
bu arada test sonucunu veren kadını öpecektim. böyle bi yarım adım atar gibi oldum sonra geri çekildim. saçmalama dedim kendi kendime. sonra bir iki sokak çiçekçi aradım kadına vermek için. onu da bulamayınca geri döndüm eve geldim . bir ara uğrarım artık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?