Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harıkaaa hadı gozun aydın ınsallah tamamına erdirsin Allah. ıyıkı sabah yokmusuzda senı tutmamısız:)

Myworld den ses yok inşallah onunda guzel haberlerı gelır..

pembe hesabıma gore 12. gun senın 300 lerde cıkar çoğul gibi. inşallah oyle olurrr:)

msmscim bilmiyorum ben de öyle hesapladım ama gönlüm hep tekil bebekten yanaydı allah biliyor. ama ikiz olsa da sevinirim. hele şu kalp atışını bir duyalım da. :) allahın izniyle.

bu kadar pozitif hissetmesem sabah gitmezdim galiba. çünkü dün babyprine de söyledim. resmen bir çimdikleme hissediyordum içeride. ve 2 gün önce uykumdan uyandım inan. yuh bu ne diyerek :) bu da gebelik belirtisi literatürüne geçsin madem :))

okumustum ben canım onu bır yerde. o çimdikleme olayını:) valla bu işin belırtısı bellı olmuyo ben onu anladım:) dun goguslerı ıncelıyorum lan dıyom nıye hala kararmadı:)

bi de onlar mı kararacak. :) sırada o mu var şimdi de :) bu arada babyprin koptu galiba. işyerinde yazamıyor birisi geldi bence :))

pembe canım Allahın izniyle hamişsin çünkü kimyasal falan olasaydı bu değer çok daha aşağılarda olurdu ki seninki 50 nin üstünde bile üstelik 8.günde bazen delilik işe yarıyor valla negatif bile çıksa insan kendini alıştırıyor en azından son anda yok diye duyunca daha bi yıkılır insan diye düşünüyorum iyi yaptın işyi hadi gözün aydın tatlım

msms senin adınada sevindim canım demekki herşey yolunda

valla okumustum. onlar kararmalı. karında gobek deliğinden assıya kadar cizgi olusmalı:) yere uzanında alt karına bastınca top gibi bişey hissedilmeli ama bende bunların hiç biri yok. mıdemde bulanmıyo:) ya bunlar erken gebelık belırtısı değil yada benım kan testlerının ıkısıde yanılıyo:) 7 tanede idrar testım yanılıyor:)

çok sağol canım. şu an yolunda. kese ve kalp atısını da gordukten sonra oh derız ınsallah

canımmmmmmm yaaa çok sevindimmm :sm_cool:
kıs tesekkur ederim sana... gerçekten mutlu oldum ben..
negatif çıksaydı napardık bilmem moraller çökerdi kesin..

evet işyerimdeyim ve başım kalabalık oldu birden :))

cnm herşeyiyle sonuna kadar sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik dilerim sanaa

bensenb, çok teşekkür ederim. senin durumunu bilmiyorum ama inşallah her şey istediğin gibi gidiyordur.

ben daha bugün açılan başlıklardan birinde 12. gün değeri 200 küsür olup 14. gün değeri düşen bir arkadaşın mesajını okudum. bu yüzden çok fazla bağlamıyorum bu düşünceye kendimi. ilk denemem kimyasaldı çünkü. ama haklısın iyi bir değer ilkinde 12. gün 35 idi.

sonuçta mutluyum lay lay lay :)

baby cıkabılırdı canım. daha çok erken. ama bebek değilde bebekler oldugundan cıkıverdı işte:)
darısı sana ınsallah.

ay yaa bi myworld arkadaşımız da gelseydi...
inşallah kötü bi sonuç almamıştır ......

tebrikleeeeerrrr madem sonucun güzel çımış iyiki git demişim yawww.senin adına çok sevindim.ama ben 5.gün faciasından sonra çok tırsmışım 12. günü bekleyeceğim çooook zor olacak ama.tekrar kutlarım seni.darısı bizim başımıza

baby cıkabılırdı canım. daha çok erken. ama bebek değilde bebekler oldugundan cıkıverdı işte:)
darısı sana ınsallah.

saol cnm yaaa...
bi umut benimde batlamalar olmuştu kasığımda.. ama işte başka bi sürü şeyden de olabilir..
ancak pozitif çıkınca tescilleyebiliyoruz belirtileri :)

babyprin kardeş, inşallah cmrts de senin sonuçların gelir güzel güzel.

bu arada test sonucunu veren kadını öpecektim. böyle bi yarım adım atar gibi oldum sonra geri çekildim. saçmalama dedim kendi kendime. sonra bir iki sokak çiçekçi aradım kadına vermek için. onu da bulamayınca geri döndüm eve geldim . bir ara uğrarım artık. :)

canım yaa gel ben öpiim senii Şeniz
eşine ne zaman söyliicen.. söyledin mi kıs yoksaa :))

lansor kardeş sağolasın. sabah beni durduramayıp hatta saldığın için sağol. :))

inşallah sizler de güzel sonuç alırsınız. tüm kalbimle bunu istiyorum.

babyprin, o nasıl öpmektir öyle ha ha ha :)

kocama söylemedim. dedim ya burayı okumuyorsa bilmiyordur. akşama bazı planlarım var tabiiiiii.

canım eşine soyledınmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…