Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sonucum negatif çıktı.. merak etmeyin diye yazayım dedim.. fazla kalamıycam öpüyorum hepinizi :) pazartesi görüşürüz

babyprin
senden haber bekliyordum ben de. kardeşim canın sağolsun inşallah bir dahaki sefere. öptüm ben de. allah sağlık versin...

Son düzenleme:
kızlar sonucum negatif çıktı.. merak etmeyin diye yazayım dedim.. fazla kalamıycam öpüyorum hepinizi :) pazartesi görüşürüz

canim gercekten cok uzuldum
herseyde vardir bir hayir demekki vakti zamani gelmedi insallah kendiliginden gelirse sana mucizesini gosterir bebisin

baby hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım..

msms günaydın sonuncu testini yani 7. gebelik testini (idrar) ne zaman yaptın? kaçıncı gün. sonuncusunda da silik mi çıktı ikinci çizgi?

arkadaşlar haklısınız.şimdi tatile girdik.annemlere gidiyorum .eşim gelemiyor.orada soracaklar diye gitmek bile istemiyorum.nereye gitsem,ne yapsam hep aklımda.bir tarafım eksik sanki.soracaklar diye de geriliyorum galiba.en sonunda "olmuyor çocuğumuz,mutlu musun?"deyivereceğim insanların yüzüne diye haykırıvereceğim diye korkuyorum.haklısınız,beklemekten başka ,sabırdan başka çaresi yok bu işin?allah kimseleri böyle sınamasın.bir de evlat acısıyla.....teşekkür ederim....

msms ve pembemavi nasıl hiisediyorsunuz kendinzi.sizin için öyle seviniyorum ki...allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin.isteyen herkese göstersin....amin...

monacım gerekiyorsa söyle olmuyor çocuğumuz de ama sinirlenmeden. haykırmadan ve mutlu musun demeden. bu büyük bir sır olacak bişey değil ki. şimdiye kadar senin üstünde baskı kuranlar da biraz sakin olsunlar ya. çevrenin müdahalesi kızdırıyor beni.

lütfen tüp bebek i gözünde büyütme büyüttükçe zorlaşıyor

hamile arkadaşlarını tekrar tebrik ediyorum. tedavide olan arkadaşlarına başarılar diliyorum.
bugün kontrolden geldim üçüzlerimin gelişimi çok iyi devam ediyor. çok şükür.halen midem bulanmıyor .

pembe gunaydın canım 7. testımı 10. gun yaptım canım
mona ıyı hıssedıyorum. hhenız hamıle gıbı değilim yanı. darısı basına ınsallah.
açelya çok guzel haberler son gune kadar çok sağlıklı olsunlar ınsallah

çok güzel haberler...kaçıncı haftandasın canım?

selam canım. inşallahh sağlıklı olmaları en büyük dileğim.
sen nasılsın başladımı belirtilerin. ne zaman kese görmeye gideceksin yada keseleri

off canım ya hayırlısı ne diyim..demek ki senin de benim gibi zamanın değilmiş..bizde o zamanı bekleyeceğiz ne yapalım..kendini çok fazla üzme, demek ki hayırlısı böyle imiş de cnm..

doktorum üçüz hamileliğin çok zor geçeceğini 5.ayda iş hayatına veda etmem gerektiğini söyledi
. maddi açıdan çok sıkıntı içine gireceğiz ama ben maddiyattan çok bebeklerimin sağlıklarını düşünür oldum. onlar sağlıklı doğsunlarda herşeyin bir çaresi bulunur elbet.

selam canım. inşallahh sağlıklı olmaları en büyük dileğim.
sen nasılsın başladımı belirtilerin. ne zaman kese görmeye gideceksin yada keseleri

yok canım belırtım falan. sadece gaz ve adet sancısı. haftaya p.tesı gıdecegım ınsallah gormeye. 3 farklı dr la gorustum 3 ude tek gıbı dedıe:) bakalım hayırlısı olsun ınsallah

msms, benim de bugün 10. gün. bugün bir adet de idrar testi yaptım. ilk idrar testiydi.

8. gün hcg 78 çıkınca hani bu gün kopkoyu olur sandım 2. çizgi, ama birazcık soluk. ne bileyim kimyasal tecrübem var ya ondan korkuyorum...

açeyla, senin mesajların böyle ekinde 3 bezelye resmiyle geliyor ya. çok hoşuma gidiyor çok sevimli. :) maşallah.

arkadaşlar bende 2.mikro denememi martta düşündüğümü söylemiştim ya işte onu biraz daha erteleyeceğim sanırım..çünkü pazartesi işe başlıyorum..hem de anaokulunda :)) belki o miniklerden bana da bulaşır bişeyler ne dersiniz..inşallaaahhh..sanırım nisan, mayıs gibi denerim ikinciyi..okul da arkadaşımın olduğu için gidip gelmelerim sorun olmaz yani..işte böyle bendeki yeni gelişme bu..inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir..tedavideki tüm arkadaşlara bol şanslar..hamişler siz de kendinize çok iyi bakın tabi bi de yeğenlerime ona göre :)) haftaiçi pek giremeyebilirim..umarım herkes güzel güzel haberler alır..hepinizi öptüm..

pembemavi.

ben 9.gün idrar testi yapmıştım çok silik olmasada çizgi çıkmıştı. 10.gün başka marka testle bir daha yaptım daha silikti ve korkmuştum noldu değerimmi düştü acaba diye. kan testinde o gün 277 çıkmıştı.
ben sana söyleyeyim idrarda koyu çıkması için beta hcgin baya yüksek olması lazım.
silik çıktı diye moralinizi bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…