kızlar sonucum negatif çıktı.. merak etmeyin diye yazayım dedim.. fazla kalamıycam öpüyorum hepinizi :) pazartesi görüşürüz
canım sakın isyan etme Allaha sığın bizim her şer gördüklerimizde muhakkak biz bilmesekte bir hayır yatıyordur sakın iblise uyupta isyana sürükleme kendini Rabbe sığın onun kapısına yönelipte boş dönen yoktur bebişini iste bu yolsa sabretmeyi iste yaradandan sen iste yeterki inan bana Allah seni çok güzel şekilde mükafatlandıracaktır sana hak veriyorum hepimiz için yaşadıklarımız kolay değil ama inan bana bol bol dua etmekten tedbiri alıp taktiri Allaha bırakmaktan başkada çaremiz yok çünkü artık hepimiz şunu öğrendik kendimizi yırtsakta paralasakta Allah bebişimizi vereceği zaman verecek hepimize çünkü bizler doğmadan 70 sene önce yazılıyor kaderimiz yani alnımıza yazılanı beklemekten başka çaremiz yok bunları söylesi kolay falan diyeceksin belkide ama benim sana tek diyeceğim sakın ama sakın isyan etme hepimiz bu dünyaya imtahan için geldik seninde imtahanın belkide budur neden olmasın???bol bol dua ederek bu imtahanın üstesinden gelmeyi dile Rabbimden gör bak tez vakitte belkide imkansızı verecektir Mevlam sana belkide normal yolla kavuşacaksın bebişine sakın olamaz deme çünkü gebelik bölümünde az önce okudum %1 morfolojiyle normal yoldan hamile kaldığını öğrenmiş bugün Rabbim ol desin yeterki
isyan yok yola devam dualarla canı gönülden Rabbin kapısına yönelerek tamammı arkadaşım???
mona rosa, böyle insan arada bir umutsuzluğa kapılıyor ama kısa süre içinde hemen kendini telkin etmeli o durumdan sıyrılmalısın.
bir de erkek infertilitesi daha kolay aşılabilir bir durum sonuçta milyonlarca sperm içinden işinize yarar en fazla 20 sperme ihtiyacınız olacak neden hala morfolojiye taktın ki?
eşine de ki, "biz çocuk isiyoruz, sorunun kimde olduğunun hiçbir önemi yok sonuçta sorun ikimizin sorunu. ama kadından kaynaklı sorunların çözülmesi daha zor. bu yüzden halimize şükretmeliyiz. " bunu aşacağız." aksi taktirde kendine güvenini kaybeder ki bunu hiç bir kadın istemez.
ayrıca neden "ilk denemede olmazsa bittik biz" diye düşünüyorsunuz ki? olmayabilir. bir şey ters gidebilir. buna hazırlıklı olmalısın. ben öyleydim ilkinde olmamasının normal olduğuna kendimi o kadar inandırdım ki tutunca şok oldum. ama kimyasal gebelik oldu ve ben bunu da söylediğim gibi hazırlıklı olduğum için hemen kabullendim.
yapabileceğin tek şey dua etmek. sakin olmak. hayatta ne büyük dertler var. ne acılı insanlar var. buna da şükür.
hamile arkadaşlarını tekrar tebrik ediyorum. tedavide olan arkadaşlarına başarılar diliyorum.
bugün kontrolden geldim üçüzlerimin gelişimi çok iyi devam ediyor. çok şükür.halen midem bulanmıyor .
pembe gunaydın canım 7. testımı 10. gun yaptım canım
mona ıyı hıssedıyorum. hhenız hamıle gıbı değilim yanı. darısı basına ınsallah.
açelya çok guzel haberler son gune kadar çok sağlıklı olsunlar ınsallah
çok güzel haberler...kaçıncı haftandasın canım?
kızlar sonucum negatif çıktı.. merak etmeyin diye yazayım dedim.. fazla kalamıycam öpüyorum hepinizi :) pazartesi görüşürüz
selam canım. inşallahh sağlıklı olmaları en büyük dileğim.
sen nasılsın başladımı belirtilerin. ne zaman kese görmeye gideceksin yada keseleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?