E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.681
kızlar yumurta toplama nsl.bişey heyecanla beklıyorum nıhayet az kaldı hem heyecanlı hemde streslıyım ne olucak acaba yumurtalarm 7.5-11.5 boyutlarnda bakalım
canım sen bişey anlamıyorsun. uyuyorsun kalkıyorsun hersey bıtmıs. bır saat kadar hastanede kalıyorsun sonra evıne. narkozun etkısı gecınce bıraz sancı hısedıyorsunama dayanılmayacak gibi bişey değil. gaz sancısı gıbı dıyım.
mrb kizlar aramizda benim gibi olan varmi karnim normalin 3 kati oldu hipersitmilasyon olmusum
hastanedeydim aksam serum verdiler
agrim hic ama hic gecmiyor
nisasum, inşallah her şey yolunda gider ve tutunur bebişin sana. biliyor musun bazı avrupa ülkelerinde 1 embryodan fazla transfer edilmesi yasak. ilk tedavimde kaliteli embryom bir taneydi. o zaman dr um söylemişti bunu. o ülkelerden birinde yaşıor olsak şimdi bunları konuşmuyor olurduk transferimizi yapardık dedi. yani tek embryo da tıpta bir yaklaşım. binlerce kadına da tek embryo yerleştiriliyor. yeter ki allah ol desin. hiç kafanı takma. sevgiler :)
akasya53 sen zaten ruhen ve aklen tedavi sürecini çok güzel içselleştirmişsin. inşallah her şey yolunda gider önümüzdeki ay. :)
selam canım. evet normal yolla bile olabilir. tüp bebektede sansınız oldukça yüksek bence. tedaviye gerek kalmadan bakmışsınki oluvermiş çocuklarla ilgilenmekten aklına getirmediğin düşünmediğin beklemediğin bir anda oluverir bakarsın. :Saruboceq:
teşekkür ederim canım bilgilerin için işallah iyi olur bakalım cuma toplarz buyuk ıhtımalle dedi senin nsl.oldu toplanması transfer canım..
merhaba arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz teşekkür ederim öncelikle :)
bugün görüşcem doktorla ama ikinci deneme için nekadar beklemek gerekiyo bilen söyleyebilir mi?
daha henüz dondurulmuşum var mı onu bile bilmiyorum.. hiç sormamıştım .. umarım vardır..
bu arada kızlar sözde sekizinci gün testi güzeldi ve biraz sakinleştim ama ilk tedavimde başıma geldiği için şu kimyasal gebelik endişem bitmiyor. şimdi merkezime gidiyorum 12. gün testi için. öğleden sonra verirler sonucu.
inşallah değerim güzelce katlamıştır ve inşallah 14. gün de devam eder. dua ediniz. sevgilerimle...
canım tekrar geçmiş olsun. hayırlısı ınsallah. benım bıldıgım 2 3 ay sonra denenıyor. hastaneyı ara sor hemen ıstersen dondurulmus varmı dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?