elsinore, işin hayırlı olsun.çocukların olduğu yerde çalışmanın hep çok zevkli olduğunu düşünüp özenmişimdir. eşinin sperm değerleri çok kötü değilse neden olmasın. belki de o arada kendi kendine oluverir... tedavilerin doğal gebeliğe de pozitif etkisi var, biliyorsundur. :)
mrb.kızlar dr.la randevum vardı.Menogonun 4.günü folekulllerden 20 yumurtam gözüküyo bakalım toplannca ne olucak en küçüğü7 büyüğü 11.5 e2 de 487 çıktı yuksek degılmı? normal dediler ama cuma gbi toplarz dıyo dr.um yumurta toplatan arkadslar sizin nezamn toplandı e2 nın kaç olması lazım...
msms, benim de bugün 10. gün. bugün bir adet de idrar testi yaptım. ilk idrar testiydi.
8. gün hcg 78 çıkınca hani bu gün kopkoyu olur sandım 2. çizgi, ama birazcık soluk. ne bileyim kimyasal tecrübem var ya ondan korkuyorum...
açeyla, senin mesajların böyle ekinde 3 bezelye resmiyle geliyor ya. çok hoşuma gidiyor çok sevimli. :) maşallah.
sağol canım inşallah hayırlısı olur..eşimin değerleri kötü değil sadece morfolojisinde biraz bozukluk vardı ama doktor bunun çok önemli olmadığını söylemişti..hatta sizin normal yolla da olur diyip duruyor ama şimdiye kadar olmadı maalesef..bakalım kısmet biraz kafamı dağıtmak iyi gelebilir belki de..çocuklar insanın tüm stresini alıp götürüyor ne de olsa..inşallah bana şans getiriler..
sağol canım inşallah hayırlısı olur..eşimin değerleri kötü değil sadece morfolojisinde biraz bozukluk vardı ama doktor bunun çok önemli olmadığını söylemişti..hatta sizin normal yolla da olur diyip duruyor ama şimdiye kadar olmadı maalesef..bakalım kısmet biraz kafamı dağıtmak iyi gelebilir belki de..çocuklar insanın tüm stresini alıp götürüyor ne de olsa..inşallah bana şans getiriler..
canım ne güzel 20 tane olması.sen nerede yaptırıyordun ?mikro mu tüp mü yapacaklar,söylediler mi?
cnm E2 değerin çok normal benim ilk yaptırdığımda 7000 küsur çıkmıştı yüksek olduğu için iğne yaptılar 2000 küsure düştü..tmm bu değer bizim için normal toplayabiliriz dediler kaldı ki senin 487 çıkmış..bence de gayet normal..kullandığımız iğnelerden dolayı yükseliyor zaten o değer.20 yumurta da süper inşallah sonu güzel olur..hayırlısı olsun cnm
kızlar selam; yeni hamilelerimizi tebrik ederim.....allah tamamına erdirsin. Kokusunu duymayı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Pembecim canım çok çok tebrikler biraz acele etmişsin ama güzel sonuçlar almışsın....
Babyprin canım ya inşallah seninde bebişin bi gün gelip mutluluktan uçuracak seni. Demekki hayırlı değilmiş şuan için.
Bana gelince ise benim durum aynı pazartesi günü test yaptıracağım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
[/QUOTE]]aaaaaaaaaa inanamıyorum bır haftada neler degısmıs kendı mutsuzlulgumu unuttum ya ..asırı sevındım cok sevındım..msms xolıx canım hamıle kalan pozıtıf alan tum arkadsaalrım allah saglıkla kucagınıza aldırsın ınsaalah... tüm dualrım sızınle... benı unuttunuzmu? gıremedım..cok zor ve streslı günle rgecırdım... yumurtalık rezervım az oldugunu soyledı doktor yıkıldım.3 gün kendıme gelemedım... carsamba gunu hersye ıptal olmusken 3yumurtam gelısmıs... ama bırı küçükmüş. bunu öğrendım oys aben tedavı ıptal edılecek gmzuyle bakıyordum... doktor cuma toplayalım dedı..dün toplandı içi boş cıkmıs... üüzntümğ tarıf edemem.ama sonr aögrendımkı 1 tanesı mücadele halınde ...döllenmişççsadece bır tane... ne olur dua edın... paazartesı hersye yolund agıderse transfer olacak......... asi sen nasılsın.. sayfaları tek tek okuyorum... ve cok guzle haberleı okudukca umutlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?