Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melankolia tekrar ve de hakiki bir tebrik daha :) tebrikler....hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin....

canım çooook tebrik ediyorum çok sevindim.allah değerinin sağlıklı katlamasını nasip etsin bir sonraki test günündede inşallah

saolasın canım benimm, insallah katlancak. darısı tüm isteyenlere canım benimm

melankolia tekrar ve de hakiki bir tebrik daha :) tebrikler....hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin....

saol kuşuum, allah tüm isteyenlere versin insallah, olanları da sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

canım çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin. katlana katlana artsın değerlerin:) sanki bebişler geliyor gibi hakikaten de 10. günde bu kadar yüksek değer :)
o zaman halaya hadi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim çok tebrikler dilerim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder sorunsuz bi şekilde darısı bizlerin başına inşallahdelikafadulden:sm_cool::teytey:

melankolia çook tebrik ederim canım.bence ikizler gelioooo.:)ilk denemenmiydi?

Melankolia tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin inşallah..hamile arkadaşların dualarını bekliyoruz..kendine çok dikkat et..

canım çooookkkk sevindimmmm:dance::dance:
bekliyodum sonucunu merakla bugün gördüm canım hayırlısı olur inşallah :teytey:

canım çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin. katlana katlana artsın değerlerin:) sanki bebişler geliyor gibi hakikaten de 10. günde bu kadar yüksek değer :)
o zaman halaya hadi

Melankolia tebrik ederim.darısı başımıza:::))))

canım benim çok tebrikler dilerim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder sorunsuz bi şekilde darısı bizlerin başına inşallah

melankolia çook tebrik ederim canım.bence ikizler gelioooo.:)ilk denemenmiydi?

Melankolia tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin inşallah..hamile arkadaşların dualarını bekliyoruz..kendine çok dikkat et..

canım çooookkkk sevindimmmm
bekliyodum sonucunu merakla bugün gördüm canım hayırlısı olur inşallah

saolun kızlar, bu yazdıklarım hepiniz için gelsin.güzel dilekleriniz için çok teşekkürler allahım isteyen herkese ve özellikle sitedeki tüm arkdaşlarımın emegini boşa çıkarmasın.emin olun kendime dua ederken hepiniz için de dua ediyorum şimdi daha çok edeceğim emin olun.

XOLİX canım ilk denememdi dondurulmuşlarla yapıldı transferim. ya bu arada cidden çogul gebelik şansım var mı? dr keseleri görene kadar hiçbi yorum yapmam dedide. bilgi verirseniz çok seviniriim öpüyorum kızlaar, allahım önce sağlıklı evlat sonra sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğum ve sağlıklı büyütmek nasip etsiinn öpüyorumm hepinizii:içelim::1hug:

GÜNAYDIN KIZLARRRRRR....... tstı yaptıgım gün cok hastalandım tansıyonum düşmüş sanırım.. gıremedım nete.dünd etam gırdım eşim geldı... sızlerı cok sevıyom.MELONKOLIAı COK TEBRIK EDERIM.İKİZ OLMA IHTIMALI yuksek...bence ..saglıklı oslund aınsaalllah..canım..
XOLIXİ,ASİ nasılsınız kızlar daha ıyısınız ınsalah sızlerle dularım...drarda silik cıkyr haala..moralım bozulmadı degıl bugunu bır gecırseydım.merkezde merkeze degısrmı yıne yanı yerdemı yaptırayım kantestını sızce.. ınanın herkese oyle cok dua ettımkı rabbım kabul etsın ınsaalah... herkse hayırlısıyla versın...bugun bırazdaha ıyıyım..sonucu yazarım sıze ne olur dua edınde yüksemiş olsun değerim..

öncelikle tüm hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklarımıza alırız(darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarımızın başına)nisam cım senide çok tebrik ederim hiç canını sıkma hayatım benim 12. gün degerim 37.28 di seninkinden çok daha düşük düşün hem benimki 12. gün değeriydi iki günde bir arttı çok şükür hamileliğin tadını çıkart bence güzel haberlerini bekliyoruz

:teytey:Melenkolia ve Nisasum sizleri tekrar tebrik ediyorum. hayırlı olsun.:teytey:

canım benim sen test yaptığın için ertesi gün ben de test yaptım, senin sayende test günümden önce öğrendim gebe olduğumu, insallah degerlerimiz kat kat katlanır canım benim,hemen kendini koyverme öyle. allah hepimizin kucağını dolduracak insallaah

:teytey:Melenkolia ve Nisasum sizleri tekrar tebrik ediyorum. hayırlı olsun.:teytey:

saolasın canım benim, darısı tüüüm isteyenlere insallaaah. nası gidiyo annelik? 3üzler üzüyoır mu seni? herhangi bi kısıtlama getirdi mi dr canım 3üz olduğu için? hayırlı gebelik hayırlı doğum diliyorum canım benim

melankolia canım çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah benimde bugün yumurtalarım toplandı dua et bana emi hamilenin duası kabul olurmuş kızlar hepiniz bizler için dua edin ne olur bizlerde sizler gibi emeklerimizin karşılığını alalım ALlahın izniyle çok sevindim canım çokkk

nisasum seni tebrik etmiştim ama yine edeyim ALlah tamamına erdirsin canım arkadaşlarında dediği gibi değerin düşük olmasına stres yapma çoğul değerlere alıştığımız için bu değerler bize sorunlu gibi geliyor ama değil:))) bak emsalinki seninkindende düşükmüş hemde 12 günde yani takılma değerlere falan önemli olan herşeyin yolunda gitmesi

kızlar değerim 185 dr iyi dedi ama pazartesi tekrar yaptırıcam ikiye katlaması gerekiyo..dua edin.allah herkesin duasını kabul etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

hayırlı olsun canım degerın çok guzel oldukca yksek. Allah kucagına almayı nasip etsın

hayırlı olsun canım degerın çok guzel oldukca yksek. Allah kucagına almayı nasip etsın

amin cnm inşallah bu bekleme süreci çok zormuş ya..yumurta toplama transfer falan bunlar hiç bişeymiş.en zoru bekleme. isteyen herkese allahım nasip etsin inşşallah sağlıklı bebekler

çok teşekkür ederim canım, darısı tüm isteyenlere ve sizlere. dualarım sizinle canım,hep ettim hep de edeceğim. allah yardımcımız olsun

kızlar değerim 185 dr iyi dedi ama pazartesi tekrar yaptırıcam ikiye katlaması gerekiyo..dua edin.allah herkesin duasını kabul etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

canım benim ne güzel degerin çok sevindim. kaçıncı gün degerin bu? insallah degerin kat kat katlanır ve sağlıklı bebeklerin olur insallaaah.ç.ba tekrar testim var insallah benim deger de katlanırr.

bütün anne adaylarını kutluyorum allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin ve darısı bizlerin başına inş

kızlar bende yarın tedaviye başlayacaktım fakat yarın pazar olduğu için başlayamıyorum dr bana 2.gün gel demişti 3.gün gitsem bişey farkedermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…