sedayıldız ve emsall allah iyi haberlerinizi hiç eksik etmesin.hep iyi bebiş haberleri verin bize olmaz mı?
canım çok heycanlıyım yarın test gunum allahım ınsallah benımde yuzumu guldurur ısteyen herkese nasip etsın
canım çok heycanlıyım yarın test gunum allahım ınsallah benımde yuzumu guldurur ısteyen herkese nasip etsın
kızlar kan verdim test sonucunu bekliyorum her yere yazıorum duramıorum durduğum yerde 1 saat sonra belli olcak meleğim yada meleklerim benlemi değilmi
kızlar kan verdim test sonucunu bekliyorum her yere yazıorum duramıorum durduğum yerde 1 saat sonra belli olcak meleğim yada meleklerim benlemi değilmi
my world ne çabuk denedin sen böleee...waow çok hızlısın:))bi ay mı ara vermiş oldun şimdi?canımm inşallah bu kez olucak...
özlen, biv, azbycv, myworld teşekkür ederim.
myworld hakikaten ne kadar çabuk oldu. 1. denemeni sona erdiren ilk adette iğnelere başladın sanırım. nasıl gidiyor şu an? her şey yolunda gibi anladım ben. yoksa dondurulmuşlarla mı yapılacak bu defa?
canım inşallah bu sefer olacak. Allah yuzunu güldürsün. onun uygun gordugunu sen buyuk bır olgunlukla karsıladın ınanıyorumkı bunun ödülünü alacaksın. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
ben üzülmüyorum sadece kafam karısık. ben sadece bır tanesının çok ıyı olmasını ıstıyorum. inanıyorumkı oda çok ıyı. kanama falan olmadı buda sorun olmadıgını gosterıyor çok sukur..
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle
evet kızlar karışıklık oldu benım testım yarın çok heycanlıyım rrose gibi bende hamıleyım demeyı çok ıstıyorum hayırlı olsun rose allah tamamını ersırsın isteyen herkese versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?