kızlar bende şimdi geldim dr dan 2 adet yumurta oluşmuş 10 milim gonol-flere devam dedi dr perşembe kontrol var .hayırlısıyla yumoşlar gelişsede toplayabilseler.
kızlar bende şimdi geldim dr dan 2 adet yumurta oluşmuş 10 milim gonol-flere devam dedi dr perşembe kontrol var .hayırlısıyla yumoşlar gelişsede toplayabilseler.
kızlar 12.gün beta hcg değerim 480 çıktı hamıleyım yanı dr.umla görüşmedım henuz sizce çoğulmu?
kızlar 12.gün beta hcg değerim 480 çıktı hamıleyım yanı dr.umla görüşmedım henuz sizce çoğulmu?
gözun aydın canım. tekıl çogul durumu 14. gun daha net olur 2 katından fazla katlıyorsa deger çoğuldur.kızlar 12.gün beta hcg değerim 480 çıktı hamıleyım yanı dr.umla görüşmedım henuz sizce çoğulmu?
kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah yolunda gider....
canım çok teşekkür ederim.allah hepimize hayırlısını versin.güzel minikler yollasın.hihoyyyt:teytey::teytey: tebriklerrr dilerim bu yıl hamiş yılı olur ve gebe kalmayan kalmazdelikafadulden canım benim Allah sağlıklısını versin hayırlısını versin inşallah darısı bizlerin başına
canım benim hayırlı tedaviler Dilerim Rabbim tedavi sonucunda bebeğini kucağına almayı nasip eder emeklerini boş çıkarmaz
kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah yolunda gider....
kizlar sedayildizdan hbri olan varmi?en son test yaptirmis ve sonucu bekliodu.noldu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?