Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende şimdi geldim dr dan 2 adet yumurta oluşmuş 10 milim gonol-flere devam dedi dr perşembe kontrol var .hayırlısıyla yumoşlar gelişsede toplayabilseler.

kızlar bende şimdi geldim dr dan 2 adet yumurta oluşmuş 10 milim gonol-flere devam dedi dr perşembe kontrol var .hayırlısıyla yumoşlar gelişsede toplayabilseler.

canım inşallah bu sefer başaracaksın Rabbim yardımcın olsun bol bol yumoşlar toplanır ve hepsi döllenir inşallahhh sağlıklı bi şekilde

selam biv
benim de seninle aynı gidiyor sanırım, benim de perşembe kontrolüm var, 10 milim 1 yumurta, 7 milim 1 yumurta var bende de.. bakalım ne olacak? gonal-f'i ne kadar kullanıyorsun, 450 lik benimki, 225 ünite kullanıyorum

kızlar 12.gün beta hcg değerim 480 çıktı hamıleyım yanı dr.umla görüşmedım henuz sizce çoğulmu?

kızlar 12.gün beta hcg değerim 480 çıktı hamıleyım yanı dr.umla görüşmedım henuz sizce çoğulmu?

canımmmmmmmmm tebrik ederim ne güzel haberler alıyoruz bi kaç gündür darısı sedayıldızın başına inşallahhhh. değerin yüksek ikiz olabalir sanırım :))) Rabbim tamamına erdirsin canım

canım benim allah tamamına erdirsin ay ne güzel herkes hamiş değerin çoookkk yüksek bence kesin çoğul benim tek sanırım baya düşük seninkinden benimki

TÜLAY24 öncelikle tebrik ediyorum seni hayırlı olsun.Bugün çok güzel bir gün.Hamiş haberleri sevindirdi bizi .HERGÜN BÖYLE OLUR UMARIM.

canım tebrik ederimm çook sevindimm. darısı sonuç bekleyen tüm arkdaşlarımızın başınaa. degerin yüksek 2iz gibi görünüyor, allahım hayırlı evlatlar versin inşş

kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah yolunda gider....

:teytey::teytey: tebriklerrr dilerim bu yıl hamiş yılı olur ve gebe kalmayan kalmazdelikafadulden canım benim Allah sağlıklısını versin hayırlısını versin inşallah darısı bizlerin başına

kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah yolunda gider....

canım benim hayırlı tedaviler Dilerim Rabbim tedavi sonucunda bebeğini kucağına almayı nasip eder emeklerini boş çıkarmaz

canım çok teşekkür ederim.allah hepimize hayırlısını versin.güzel minikler yollasın.hihoyyyt

tedavin hayırlı olsun arkadaşım. bende başladım tedaviye iğnelerim 5.günü allahım inşlh gönlümüze göre verirse birbirimize müjdeli haberleri veririz artık

tülay tebrikler :) allah tamamına erdirsin

mona rosa hayırlı olsun. güzel haberlerle tamamla inşallah :)

kizlar sedayildizdan hbri olan varmi?en son test yaptirmis ve sonucu bekliodu.noldu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…