Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba benimde bugece çatlatma iğnem yapılacak cuma nasipse yumurtalar toplanacak dualarınızı eksitetmeyin lütfen ve kızlar bu dönemde yemem gereken özel meyve sebze varmı daha iyi sonuç alabilmem için cvp yazarsanız sevinirim

hayırlısı olsun canım az kladı bebişine kavusmana desene hayırlısıyla ben o dönemde genelde sıvı tükettim ama yumoşları toplancaklar diye bir baslık atıp arkadaslarla konuştk o bölüm sanırım faydalı olr sana hayırlıs olsuntekrar güzel haberlerini bekliyorz..

saol canım ben eniyisi oradan biraz takipedeyim nasıl gidiyor hamilelik

tedavin hayırlı olsun arkadaşım. bende başladım tedaviye iğnelerim 5.günü allahım inşlh gönlümüze göre verirse birbirimize müjdeli haberleri veririz artık

canım allah yüzümüzügüldürsün.senin tedavin nerede?benim memorial da

Canım emin ol bütün dualarımız seninle hastaneye giderken moralini yüksek tut ve hep olumlu düşün

kızlar bugün 14. günüm dün gece bir mide bulantısı anlatamam öldüm dirildim vücudumdan ateş fırlıodu en son 37.8 oldu ama 40 dereceymiş gibi vücudum sıcak kombi en sonda yanıo eşim atletle ben yorganın altında titriorum ıslak bezlerle filan bide bi tane minoset içtim sabaha doğru düşmüş ateşim eşim sabah ezanda yatmış şu anda hala uyuyo çok kötü oldum böle olanlar varmı aranızda ya ben çok korkuyorum bebeğime bişi olur die anlatamam keseyi görmek için daha 15 gün var ya o zamana kadar bişi olursa die ay biliorum saçma düşünüyorum herşey yolunda ama anlatamam gece çok korktum ateş ii değil derler milim milim arttı resmen yandım durdum şu anda 37 hep

geceleri ateşin daha fazla olur. bu gecede tekrar çıkabilir. bence doktoruna durumunu bildir. belki sana önerileri olur canım

slm arkadaşlar bende bizim transfer martta bu ay ilaçlara başladım morale ihtiyacım var

Moral için iyi bir yere geldin. Aklına takılan her türlü soruyu hem yazılardan okuyup takip edebilir hemde konuyla ilgili arkadaşlar sana cevaplar verebilir. Bu aralar hep güzel haberler alıyoruz. Darısı hepimizin başına canım

slm arkadaşlar bende bizim transfer martta bu ay ilaçlara başladım morale ihtiyacım var

su, moral sanırım en önemli etkenlerden biri bu tedavide, benim de ilk denemem, sona doğru yaklaşıyorum, sanırım haftaya yumurta toplama olacak herşey yolunda giderse, şimdiden hayırlı olsun senin tedavin de.. uzun protokol mü kısa mı?ilaçların son günlerinde benim moralim biraz bozuk, çünkü benim uzun protokol ve ben iğnelerden sıkıldım biraz, ama hepimiz için hayırlısı.. moralini yüksek tut ve birbirimize dua edelim.. hepimiz 2009 da anne olacağız inşallah..:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar,
bugün Gonal f iğnemin 10. yapacağım E2 değerim dün 1657 idi doktorum folikül gelişimine baktı problem yok şimdilik diyor. Yarın Anatoliaya gideceğim son kontrol için sanırım hafta sonu yumurtalarım alınacak,gerilmeye başladımm...bi de iş var tabi izin vs gerçekten moral çok önemlii
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız buradan...
sevgiler

kızlar lucrinin kaçıncı günü adet oldunuz benim aklıma şimdide bu takıldı ben şimdi doğum kontrol hapıyla lucrin bide vitamin kullanıyorum doğum kontrol hapı adet getiriyomu arkadaşlar bide ben ilaçsız adet olmuyom

elifciğim doğum kontrol hapın ne zaman bitecek ? o bittikten sonra adet olabilirsin ancak

Ben lucrinin 8. günü adet oldum olması gekenden 3-4 gün erken oldu doktor olağan bir durum önemli değil demişti ama adetim çok ağrılı olmuştu dayanılmayacak bir ağrıydı,sonra kontrole gittiğiğimde 5cmlik bir kist oluşmuştu tüm ağrının sebebi buymuş
Elif23 senin durumun daha farklı sanırım neden doğum kontrol hapı kullanıyosun?
sevgiler

bilmiyorum tedaviye doğumkontrol hapı ve vitaminle başladık sonrada lucrin eklendi

elifciğim doğum kontrol hapın ne zaman bitecek ? o bittikten sonra adet olabilirsin ancak

doğum kontrol hapı ginera kullanıyorum pazartesi bitcek bittikten keç gün sonra adet olurum daha önce doğum kontrol hapı kullanmadım

sen adet olamadığın için öyle yapılmıştır. doğum kontrol hapı ne zaman bitiyor?

canim öncelikle gecmis olsun.aynisini bende yasadim.gecen hafta ben öyleydim.ama benim atesim 39.5 olmustu.baya yükselmisti yani.dr.a gittik hemen korkma 40 41 olmadigi sürece korkma dedi.ates düsürücü ama bebege zarar vermeyen hap verdi.gripal virüs kapmissin dedi.zaten hamileyken vücut isisi normalin üstünde oluyomus.38-38.5 olursada korkma demisti dr.um.sen yinede istersen kendi dr.una sor.ama allaha sükür düsmüs atesin.ben 4 gün yattim atesten ve benim normal vücut isimda 35.5 dur.bana göre cok cikmisti atesim.neyse arkadasim gelmis gecmis olsun insallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…