Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar mrb,bende dün yani pazar günü istanbul kadıköy acıbademde microya başladım, gonal-f 300 mg kullanıyorum,perşembe günü kontrole gidicem,çok heyecanlıyım,ilk denemem olacak,bende erken yumurta yetmezliği var,eşimdede çok az ileri yönde sperm sorunu var,Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin,hakkımızda hayılısı olsun inşallah

kızlar geç oldu ama ben bugün doktora gittim sadece sağ tarafımdaki
yumurtalara yetişebildimm 12 tane sağda yumoşum var hahahaa
soluda sayamadım ama toplamda 20 yakın sanırım
ilacımıda bugün 225 doz yaptım ve diğer ilaçdanda yaptım bugünn
yarın ilacım 187,5 olacak ve diğer ilacdanda olacak

benden bu kadar çarşamba günü yine gideceiğim

canım senin tedavinin kaçıncı günü,başlarken ilacının dozu neydi

canım senin tedavinin kaçıncı günü,başlarken ilacının dozu neydi

cnm ben pko hastasıyım o yüzden doktorum boyuma ve kiloma göre ialcımı ayarladı
tabi birde hastalık yumurtlama bozukluğu olduğu için onlarıda göz önünde tuttu

225 dozla başladık cnm bugün 6.günüm en büyük yumrutam 12 mm en güçüğüm 8 mm cnm yarın 187,5 olacağımm sonraki gün ilaçdan önce muaynem var 2 günde bir muayne oluyorum

canım hayırlı olsun tedavin,sanırım yumurta büyüklüklerin iyi,bende erken yumurta yetmezliği var,gonalf 300 mg ile başladım,bu akşam 2, iğnemi vurdum ama elim ayağım titredi resmen iğneyi yaparken,ben iğne gördüğümde bayılacak gibi olurdum ama insan bişeyi çok isteyince yapamayacağı şey yokmuş,perşembe günü kontrole gidicem,inşallah hakkımızda hayırlısı olur

cnm doktorun durumuna göre hazırlmaıştır dozajını merak etme endise duyma doktoruna çok güven cnm ............birde çok araştırmak iyi değil ama maleseffff
biz bunu yapamıyoruz özellikle ben ama birsende çok sey öğrendim

o kadar rahatımki bennn relax:sm_cool:relax :teytey:relaxımm
hiç kasmıyorum ben daha önce iğneli aşılma olacaktımm
kısmet olmadı oradan biliyorum iğne olayını ama gonalfı enjektörle oluyorum o yüzden
bu farklı geldi.bana biraz
birde ben 4 günden sonra bir iğne daha kullanıyorum oda yumurtalarımın istenilen zamandan önce gelişip çatlamasını önlemek için cnm...

hakmızda hayırlısı olsun istersen takip edelim biribirimizi cnm
ben senden öndeyim burqdaki bütün arkadaşlarla beraber yaşayalım heycanımızıkaydirigubbakcemile5

DIRIMKIZI canım ben geldim izindeydim yazamadım evde bilgi. yok maalesef işyerinden girebiliyorum ben.geçen perşmebe doktora gititm bana cyclo progynovayı verdi işte adet olamıyorum diye.farlutal kullan demişti onla adet olamadım şimdi o ilacı içiyprum 21 gün kullanıcam.sonra adet olunca gel dedi.bakalım ne diyecek hayıt tohumu içebilirmyim dedi iç ded zararrı yok ben zaten içiyordum bende kasımda micro istiyru dedim doktora tamam dedi fazla doz vericez bakalım yumurtaların nasıl tepki verecek dedi öyle yani canım inaşllah allah dualarımızı kabul eder

semoş cnm hoşgeldinnnn.......cnm senin fsh yüksek değilmi şuan verdiği ilaç sanırım d.kontrol gibi bişey 21 gün kullanacağına göre 7 günlük arada adet olacaksın cnmm

bak cnm fsh çok yüksek olduğunda tüp bebek yada mikro yaptırsan bile tutsa bile düşükle sonuçlanıyormuş cnm... fsh hormonundan kaynaklanıyormuşşş.......

lütfen bunu dikkate al cnm... o kadar emek ruhsal yasananlar ve madden yaşananşar

çok yıpratıcı oluyor..........sakın fsh yüksekken yapalım derlese bile yaptırma

maden şuan dediği ilaçla hayıt içebiliyorsun.....sana tavsiyem (adet olamayan biri olarak)
o ilacı iç ve hayıtınıda iç bi süre stres yapma bu konuyu ....hayır fsh düşürücü çok iyi bir ot cnm...streside yenersen inan bana herşey güsel olur.........

Canım benim bildiğim çikolata kistini almadan tedavi yapmazlar..Ama hemşireler farklı düşünmüş:sm_confused:

uslupcum napayım ben çikolata kistinin zararı olursa ,aldıramamda şimdi ameliyat olursa yumurtalığımıda kaybetme riski var..araştırdımda biraz nette..birde bana gonal-f 150 doz olarak söylediler..250 ,300 olarak kullananlar var..benimki az gibi geldi de bana..

bu çikolata kisti bebeğin tutmasını engeller mi,düşüğe sebep olabilir mi?

cnm dozajını dokotrun durumuna göre ayarlamıştır merak etme endişe duyma
bende gonalf 225 dozla başladım pkoyum ben bugün 7.günüm 187,5 düşürüdü doktorum

cnm dozajını dokotrun durumuna göre ayarlamıştır merak etme endişe duyma
bende gonalf 225 dozla başladım pkoyum ben bugün 7.günüm 187,5 düşürüdü doktorum

canım bende pko luyum aynı zamanda çikolata kisti çıktı yapılan kan testi sonuçlarına göre ayarlanmış olabilir mi?

canım bende pko luyum aynı zamanda çikolata kisti çıktı yapılan kan testi sonuçlarına göre ayarlanmış olabilir mi?

cnm bak benim ultrosondan baktı doktorum adettimin 3.günü rahim kalınlığıma ve yumurtalarımın büyüklüğüne ve sonra beni tarttılar boyuma baktılar bu sonuçlara göre ayarladılar cnmmm ...ilaç dozajımıııııııııııııı

sende böle bişey yapmadılar mı cnm ya

yok bende böle bişey yapmadılar ..biraz önce aradım merkezi kan testine göre ayarlamışlar fakat ilk merkeze gittiğimde boyumu ve kilomu ölçmüşlerdi..

yok bende böle bişey yapmadılar ..biraz önce aradım merkezi kan testine göre ayarlamışlar fakat ilk merkeze gittiğimde boyumu ve kilomu ölçmüşlerdi..

tmm cnm panik yapma şimdi dediğim gibi doktorun ona göre doz ayarlamsı yapmıştır gönlünü ferah tut sen herşey güsel olacak de......

ben 1 senedir çok sıkıntı çektim olmayack dedim uykusuz gecelerr

en son işimi bile bbıraktımm...şimdi mikro tedavsi oluyorum bana aşılama gibi geliyor
hala olyın ciddiyetine varamadım...bilfiğim trk şey sonuç ne olursa olsun relxsım

evet canım panik yapmamam gerekiyor fakat canım elimde değil ki korkuyorum ilk denemem ve micro yaptırıyorum ..sağol canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz bir an önce hepimiz..

daha önclerde iğneli aşılama vs.oldunmu cnmm

biz çok ilaç kullandık çok doktor değiştirdik seni çok iyi anlıyorum cnm korkularında
ama stres en büyük düşmenı cnm bu işin sakin sakin gidelim bu yoldaa bak benim 7 gün oldu cnmmm nasıl geçti anlamadım bilee lay loy lummm geçti

hadi panik yapma tatlımmmmm

bak benim 20 yakın yumurtam olmuş artık baskı yapıyolarrrr..........kasıkalrım ağrıyoo bu bile güsel yaaaaaaaaaaaaaa ..hadi seninde olacakkk merak etmmeeeeeeee

arkadaslar bakin simdi ben size tedaviye hangi ilaclarla ve hangi dozlarla basladigimi yazicam.ilk doktora gittik verdigi ilaclar megadyn pronatal (vitamin),folibol(folik asit),zitrotek(hem esim icin hem benim icin)puregon 300 5 günlük.bu arada 2 günde 1 kontrole gittim.sonra yumurtalar gelismisti ve orgalutron ve merionel verdiler 2 ser tane.bu igneler yumurtanin erken catlamasini engelliyo.daha sonra ovitrelle 250mg catlatma ignesi verdiler.onlarin söyledigi satte yapmak gerekiyo.ve decapeptyl 0.1mg bunuda ayni saatte yapmak gerekiyo.1 gün sonra yumurta toplama islemi yapildi.29 yumurta toplandi.22 tanesi saglikli döllendi.5.gün transfer yapildi.o rarda tabi 5 günlük haplar vardi onlari kullanmaya basladim.transfer olmadan 1 gün öncede progesteron igneye basladim.aksamlari 2 ampül.transferin oldugu gün sabah 2 ampül aksam 2 ampül kalcadan oldum igneleri.transferden 4 gün sonra climara forte bantlarina basladim 48 saatte bir degistiriodum.iste böyle kizlar.gonal-f falan kullanmadim ben hic.ilaclarim aynen böyle.

kızlar ilk denememde anatolia tüp bebek merkezine gittim.ama şimdi gürgan kliniği düşünüyorum .sizce ne yapayım.gürgan kliniği çok iyi diyorlar.acaba doğru bir fikir mi .görüşlerinizi almak istiyorum tşk.ler

oooooo canım benim ben klomenle bir aşılama oldum eşim ameliyat oldu
sonra iğneli aşılama olacaktım 16 gün iğne yaptım ama aşırı yumruta gelişiminden dolayı olmadı...yani öle aşmalar sıkıntılar yasadıkki inan sonunda buraya geldik artık umuramıyorum valla..........

cnm benim endişe duyma bendede sorun var dibine kadar eşimdede ama veren rabbim her koşulda veriyor....günlünü ferah tut cnm yeter.........

benim gittiğim yerde bir kadın 39 yaşında tüp bebekle ikiz hamişdi....4 ay boyunca kadın birgün hastanede birgün evde geçirmişdi şimdi doğum olacak dedi..cnmmm düşünnnnn rahat ol yeterrrrrrrr
a.s.

üslübcum benim tüp bebek aşılamayla yer değiştirdi.kaydirigubbakcemile3sonbir kez dr isteğiyle:jeyyar:3.aşılamaya karar verdik.bir bildiği vardır diyerek.gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…