kızlar geç oldu ama ben bugün doktora gittim sadece sağ tarafımdaki
yumurtalara yetişebildimm 12 tane sağda yumoşum var hahahaa
soluda sayamadım ama toplamda 20 yakın sanırım
ilacımıda bugün 225 doz yaptım ve diğer ilaçdanda yaptım bugünn
yarın ilacım 187,5 olacak ve diğer ilacdanda olacak
benden bu kadar çarşamba günü yine gideceiğim
canım senin tedavinin kaçıncı günü,başlarken ilacının dozu neydi
cnm ben pko hastasıyım o yüzden doktorum boyuma ve kiloma göre ialcımı ayarladı
tabi birde hastalık yumurtlama bozukluğu olduğu için onlarıda göz önünde tuttu
225 dozla başladık cnm bugün 6.günüm en büyük yumrutam 12 mm en güçüğüm 8 mm cnm yarın 187,5 olacağımm sonraki gün ilaçdan önce muaynem var 2 günde bir muayne oluyorum
canım hayırlı olsun tedavin,sanırım yumurta büyüklüklerin iyi,bende erken yumurta yetmezliği var,gonalf 300 mg ile başladım,bu akşam 2, iğnemi vurdum ama elim ayağım titredi resmen iğneyi yaparken,ben iğne gördüğümde bayılacak gibi olurdum ama insan bişeyi çok isteyince yapamayacağı şey yokmuş,perşembe günü kontrole gidicem,inşallah hakkımızda hayırlısı olur
DIRIMKIZI canım ben geldim izindeydim yazamadım evde bilgi. yok maalesef işyerinden girebiliyorum ben.geçen perşmebe doktora gititm bana cyclo progynovayı verdi işte adet olamıyorum diye.farlutal kullan demişti onla adet olamadım şimdi o ilacı içiyprum 21 gün kullanıcam.sonra adet olunca gel dedi.bakalım ne diyecek hayıt tohumu içebilirmyim dedi iç ded zararrı yok ben zaten içiyordum bende kasımda micro istiyru dedim doktora tamam dedi fazla doz vericez bakalım yumurtaların nasıl tepki verecek dedi öyle yani canım inaşllah allah dualarımızı kabul eder
Canım benim bildiğim çikolata kistini almadan tedavi yapmazlar..Ama hemşireler farklı düşünmüş:sm_confused:
uslupcum napayım ben çikolata kistinin zararı olursa ,aldıramamda şimdi ameliyat olursa yumurtalığımıda kaybetme riski var..araştırdımda biraz nette..birde bana gonal-f 150 doz olarak söylediler..250 ,300 olarak kullananlar var..benimki az gibi geldi de bana..
cnm dozajını dokotrun durumuna göre ayarlamıştır merak etme endişe duyma
bende gonalf 225 dozla başladım pkoyum ben bugün 7.günüm 187,5 düşürüdü doktorum
canım bende pko luyum aynı zamanda çikolata kisti çıktı yapılan kan testi sonuçlarına göre ayarlanmış olabilir mi?
yok bende böle bişey yapmadılar ..biraz önce aradım merkezi kan testine göre ayarlamışlar fakat ilk merkeze gittiğimde boyumu ve kilomu ölçmüşlerdi..
evet canım panik yapmamam gerekiyor fakat canım elimde değil ki korkuyorum ilk denemem ve micro yaptırıyorum ..sağol canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz bir an önce hepimiz..
sağol canım ya inşallah.. bana inan çok moral verdin sağol arkadaşım..ben daha önce aşılama olmadım yada herhangi bir tedavi görmedim.eşimin sperm sayısı çok düşüktü biz mecburen micro deniyoruz.. bende pko ve çikolata kisti olduğunu tedavi sırasında işte yeni öğrendim birazda ondan panik yaptım çünkü eşimde sorun olunca en azından bende sorun yok bebeğimiz olur diye düşünüyorduk şimdi bendede sorunlar çıkınca endişelendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?