Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bende anatolia tüp bebek merkezine gidiyorum ilk denemem.fakat olmazsa 2.sindede oraya giderim diye düşünüyorum.1. olmazsa nedenlerini araştırıp 2.tedaviyide ona göre yaparlar diye düşünüyorum .bakalım hayırlı olsun tedavin canım..

Dirimkizi canim yani fsh düşüncemi yaptiriyaim sence tüp bebeği zaten hayit tohumu içiyorum yaklaşik bir aydir o zaman bu ilacida içerim hep o zaman düşürüyor biliyorum öylemi yapsam ama korkuyorum geç kalirim diye o yüzden ne yapacağimi şaşirdim ne yapmaliyim aslinda 2 -3 ay içsem iner fhs değerim biliyorum fsh yüksekken olmuyormu tüp bebek yani

aaaaa tabiki semoşum yaaa sakın fsh düşmeden yaptırma tatlımmm
bak ben gebelikde takılıyorum çoğunlukda orada bir arkadaşım var bu konularda çok bilgili bir arkadaşımızın senin gibi düşmüyor fsh ve ssk doktru rapor vermiyor fsh düşük olmadığı için tüp bebekde başarı elde edemeyecekleri için cnm....işte o çok bilgili olan arkadaiım dediki tüp bebedeki arkadaşa sölee fsh yüksekken oluşan gebelik düşükle sonuclanıyor dedi cnmmm ...sakın parana yazık bir kaç ayda bişey kaybetmezsin adet olduğun sürece rezervelerin yerinde oluyorr... sakınnn derimmm

cnm sen bakıyorsun diye yapmadım ben güncellerin
işlerinde rast gitsin sayfayı boş koyma
benden fazla faal üye yok sayafamızda yaww
kendi kendümeee anlatıyommmm :sm_cool:

arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim benim transferim gerçekleşti yarın 5. günüm zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun bende acıbadem cem demirelde tedavi görüyorum

celin cim hayırlı olsun tedavin canım,bir süredir girmiyodun inşş hamiş kalacaksın cnm sevgilerimle..kaydirigubbakcemile5

canım teşekkür ederim,biraz kafam karışık moralimde çok bozuktu,eşimle uzun bi tatile çıktık,biliyorsundur belki 3 aydır bi türlü tedaviye başlayamamıştım,her regli olduğumda bi sroun çıktı tedavi için gidememiştik istanbula,stresten son 1,5 aydır regli düzenimde bi tuhaf oldu,sürpriz bi şekilde erken regli oldum ve ayın 24 ünde yani pazar günü başladık tedaviye,çok fazlada girmek istemiyorum tedavi sürecinde olduğumu unutiyim,fazla stres yapmıyim,normal günlük hayatımı yaşıyim diye,korkuyorum canım ya,ilk denemem,erken yumurtlama yetmezliği var bende ve zamanım az tabiki bu tedavi süreçleri için,yakında menepoza girebilirim çünkü,inşallah bu denememde hamile kalırım,yoksa büyük yıkım olacak benim için,sen nasılsın,ne aşamadasın,takip edemedim canım

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.1-2 hafta içinde ameliyat olucak..Mikro için Kocaeli tıptan rapor alma aşamasında..

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, c.tesi kontrolü varr..

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Eylülde tedavi başlayacak..

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : Eylülde mikroenjeksiyon yaptırıcak.Histeroskopi yapılacak.eylülde ist. nenehatunda tedaviye başlıyacak.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi gürgan kliniği düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07 :istanbul kadıköy acıbademde microya başladı, gonal-f 300 mg kullanıyor.ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

DIRIMKIZI o arkadaşın bana mı dedi yani söyle diye tüp bebek yaptırmayayım zaten biz para biriktiriyoruz para birikinceye kadar benim fsh düşer şu an istesemde yaptıramam o yüzden içiyorum sğrekli hayıt tohumunu arkadaşının ismi ne bende konuşmak isterim onunla gebelik bölümünümü tıklıcam canım en azından o da benimle aynı sorunu yaşıyor konuşuruz tedavilerimizi ist.damı oda acaba yazarsan sevinirim ismini hangi başlık altında arıcam

cnm senin için konuştuk arkadaşla ama o değeri yüksekken tüp bebe yaptırırsa düşük olur diyen arkadaşım hamiş cnm başka bir arkadaşımız var onun fsh yüksek ve doğru düzgün tedavisi olmuyor yasadığı yer küçükk şimdi d.kontrol hapı içiyor kendisi ve hayıta başlayacak cnm....yinede aramıza gelemk istersen ben ve arkadaşlarım gebelikde aysonu kızlarındayız cnm...sen şimdi hayıtı içiyorsan para birikitiyorsan sorun yoktur cnm ben senin fsh düşmeden tüp bebek yaptıracağını sandım fsh düştükten sonra sorun yok tatlım inş.. düşerrr

Hepiniz için dua ediyorum arkadaşlar. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Tez zamanda inşallah hepinizi bu listede hamiş görmek nasip olur.

teşekkür ederiz cnm sende baya uğraşmışsın tekrardan hayırlı olsun sağlıcakla karınında büyüsün bir ömürde sağlıcakla büyüt cnm

boşver cnm 'bekara karı boşamak kolay'.
Ya sana diyorum ama inanmıyorum çok sinirlendim bende.Ne kadar basitmiş ya öyle.
Kendisine koruyucu aile olmasını öneririm çok duyarlı o sebepten.

valla üslupcuğummm çokkkkkk haklısın manyakmıdır nedir...bak bu soruyuı bir kaçkere kendime sordummm ...eğer mikroda tutmazsa çocuk sahibi olamazsak ne yaparız evlatlık alırmıyuız diye....ama hayır oldu şimdilik cvb hayır cnmm...ben sevdiğim adamdan canımdan bir parça istiyorum.....o arkadaş ahkam kesmiş gitmiş ...biliyormu biz neler yaşıyoruz ......

kızlar merhaba bugün doktordan geldimmmmmmmmmmmmmmm

yumoşlar çok büyümüş yaa 19,5 dan tutunda 18 17 mm olmuşlar en ufağımız 10 mm birsürü yumurtam vardı ama sayısını sayamdım son 2 gündür şiddettli kasık ağrım var muayne esnasındada oldu tabiiii................ o yüzden sayamadım doktorum yarın sabahda gelmemi söylediii

belki yarınn çatlatma iğenemi olacağım baya hızlı gelişti ön plana atladı yumoşlar ...
şimdi doktorumm derkiiii eve git yat bolbol su iç ...ani hareket vücudu zorlayacak hiç bişey yapmayacaksınn ...birsürü yumoşun var derrr...dinlenecekmişim kızlarr belki h.sonu yada cuma toplanacakkkk yumoşlarrrrrrrrrrrrrrr

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.1-2 hafta içinde ameliyat olucak..Mikro için Kocaeli tıptan rapor alma aşamasında..

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, c.tesi kontrolü varr..

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Eylülde tedavi başlayacak..

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : Eylülde mikroenjeksiyon yaptırıcak.Histeroskopi yapılacak.eylülde ist. nenehatunda tedaviye başlıyacak.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi gürgan kliniği düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07 :istanbul kadıköy acıbademde microya başladı, gonal-f 300 mg kullanıyor.ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

cnm para biriktiriyoruz demişsin.Ben adana seyhan başkent hastanesinde yaptıracağım.haziranda tahlilleri yaptırdım.fiyat 2400ytl'ydi.daha sonra temmuz ve ağustosta ara verdiler.Eylül ayında tekrar hasta almaya başladılar.ve fiyatın düştüğünü 900 olduğunu söylediler.tabi bu fiyatlar ssk'lı olunca geçerli.Devlet yeni bir düzenlememi yaptı bilmiyorum.Cnm,sende bir araştır belki genel olarak fiyatlar böyle düşmüştür

DIRIMKIZI canım fsh yüksek olan arkadaş samiramı bende öyle yapıcam sabah akşam içiyorum o acaba içmişmi nasıl düşürmüş fsh onun kaçtı fsh ı adı ne burdaki arkadaşın canım yazarsan sevinirim

benim doktorum 2000 ytl yapacak tüp bebeği normalde 2750 yapıyor bana 2000 ytl+ ilaçlar iyimi sizce 5000 -5500 ilaçlarla tutar sanırım

benim doktorum 2000 ytl yapacak tüp bebeği normalde 2750 yapıyor bana 2000 ytl+ ilaçlar iyimi sizce 5000 -5500 ilaçlarla tutar sanırım

fiyatlar çok farklı bu konuda.Haziranda ilaçlar dahil 6000ytl civarıydı(sosyal güvancesi olmayanlar için)
şimdi ilaçlar dahil 3000ytl olmuş.başarı oranlarıda bayağı yüksek.
Bu son fiyatlarmı cnm,eminmisin.hani belki bir düzenleme olmuştur.

ssk lılar için toplam fark ücreti 800-850 ytl civarı..daha fazlasını talep eden tüp bebek merkezlerine 30 milyar ceza gelicek...

Canim bu 2000 ytl doktorun bana yapacaği indirimli fiyati normalde 2750 yapiyor + ilaçlar n e kadar tutar bilmiyorum doz arttikça fiyat artiyormu acaba geçen aşilama da ben 200 verdim iğneler için 230 du 200 e verdiler iğnleri gittiğim hastane

Dırımkızı canım iyi dileklerin için tşkler. Maaşallah, yumoşlarının büyüdüğüne çok sevindim.

çok teşekkür ederim cnm senin tek kesemi cnm ?

inş.cnm güsel dileklerin için sağol takip edelim tabiki birbirimizi inş.hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi oluruz cnm

cnm fsh yüksek arkadaş fakelove ama hiç bir tedavi uygulamadı daha henüz hayıta yeni başladı ...jinekolojide bir bayan hayıtla fsh düşürmüş istersen oray abak
samirada hamiş bir arkadşaım o bana dedi fsh yüksekse tüp bebe yapmasın diye cnm
çok bilgilidir sağolsu n canım arkadaşımm

üslupcuğum ve diğer arkadaşlar merhaba
hastaneden geldim şimdi doktor baktı ve 20 ,21.19..19.18.17,5 olmak üzere 6 tane çok iyi yumrutaların var dedi ...toplamda bakarsak 20 yakınlar ama en ön plande gelişen ve kaliteli olan altı yumrutan var dedi...ve bugün itivari ile çatlatma iğnemi olacağım kan verdim e2 değerime bakıp bugünde gonalf olup olmayacağıma karar verip arayacakalr......birtane orgalutran oldum ..aksam 9.30 da da çatlatama iğenemi olacağım.......c.tesi günü allahın izini ile yumoşlarım toplanacak...allaha şükürler olsunkii bu aşamaya kadar kötü hiçbişey olmadı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…