kızlar ilk denememde anatolia tüp bebek merkezine gittim.ama şimdi gürgan kliniği düşünüyorum .sizce ne yapayım.gürgan kliniği çok iyi diyorlar.acaba doğru bir fikir mi .görüşlerinizi almak istiyorum tşk.ler
aaaaa tabiki semoşum yaaa sakın fsh düşmeden yaptırma tatlımmmDirimkizi canim yani fsh düşüncemi yaptiriyaim sence tüp bebeği zaten hayit tohumu içiyorum yaklaşik bir aydir o zaman bu ilacida içerim hep o zaman düşürüyor biliyorum öylemi yapsam ama korkuyorum geç kalirim diye o yüzden ne yapacağimi şaşirdim ne yapmaliyim aslinda 2 -3 ay içsem iner fhs değerim biliyorum fsh yüksekken olmuyormu tüp bebek yani
Arkadaşlar merhaba,bu aralar ben baya yoğunum.Çok yorgun bir halde eve geliyorum:çok üzgünüm:
Biz de perşembe günü rapor almak için uğraşıcaz..
Benim olmadığım zamanlarda listemizdeki herhangi bir arkadaş ta listeyi güncelleyebilir..
Ben uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyorum...mirmirmirmir
celin cim hayırlı olsun tedavin canım,bir süredir girmiyodun inşş hamiş kalacaksın cnm sevgilerimle..kaydirigubbakcemile5
DIRIMKIZI o arkadaşın bana mı dedi yani söyle diye tüp bebek yaptırmayayım zaten biz para biriktiriyoruz para birikinceye kadar benim fsh düşer şu an istesemde yaptıramam o yüzden içiyorum sğrekli hayıt tohumunu arkadaşının ismi ne bende konuşmak isterim onunla gebelik bölümünümü tıklıcam canım en azından o da benimle aynı sorunu yaşıyor konuşuruz tedavilerimizi ist.damı oda acaba yazarsan sevinirim ismini hangi başlık altında arıcam
Hepiniz için dua ediyorum arkadaşlar. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Tez zamanda inşallah hepinizi bu listede hamiş görmek nasip olur.
boşver cnm 'bekara karı boşamak kolay'.
Ya sana diyorum ama inanmıyorum çok sinirlendim bende.Ne kadar basitmiş ya öyle.
Kendisine koruyucu aile olmasını öneririm çok duyarlı o sebepten.
DIRIMKIZI o arkadaşın bana mı dedi yani söyle diye tüp bebek yaptırmayayım zaten biz para biriktiriyoruz para birikinceye kadar benim fsh düşer şu an istesemde yaptıramam o yüzden içiyorum sğrekli hayıt tohumunu arkadaşının ismi ne bende konuşmak isterim onunla gebelik bölümünümü tıklıcam canım en azından o da benimle aynı sorunu yaşıyor konuşuruz tedavilerimizi ist.damı oda acaba yazarsan sevinirim ismini hangi başlık altında arıcam
benim doktorum 2000 ytl yapacak tüp bebeği normalde 2750 yapıyor bana 2000 ytl+ ilaçlar iyimi sizce 5000 -5500 ilaçlarla tutar sanırım
cnm para biriktiriyoruz demişsin.Ben adana seyhan başkent hastanesinde yaptıracağım.haziranda tahlilleri yaptırdım.fiyat 2400ytl'ydi.daha sonra temmuz ve ağustosta ara verdiler.Eylül ayında tekrar hasta almaya başladılar.ve fiyatın düştüğünü 900 olduğunu söylediler.tabi bu fiyatlar ssk'lı olunca geçerli.Devlet yeni bir düzenlememi yaptı bilmiyorum.Cnm,sende bir araştır belki genel olarak fiyatlar böyle düşmüştür
Dırımkızı canım iyi dileklerin için tşkler. Maaşallah, yumoşlarının büyüdüğüne çok sevindim.
slm cnm,bende bu ay adanada tüp bebeğe başlıcam.bu bölümü yakından takip etmeye çalışıyorum.inşallah ALLAH emeklerini boşa çıkarmaz,tedaviye başlamış arkadaşları umutla bekliyorum.önce siz sonrada arkanızdan biz inşallah anne olucaz.Herşey çok güzel görünüyor.:CüvCüv:
DIRIMKIZI canım fsh yüksek olan arkadaş samiramı bende öyle yapıcam sabah akşam içiyorum o acaba içmişmi nasıl düşürmüş fsh onun kaçtı fsh ı adı ne burdaki arkadaşın canım yazarsan sevinirim
Evet tek kese canım. Beta sonucunu aldığımız gün doktor %80 ikiz gibi dedi ama süpriz oldu ve tek kese göründü. :)çok teşekkür ederim cnm senin tek kesemi cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?