Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semos427 moralini bozma!hayatta olmazda deme allah istedikten sonra hersey olur!önce tedavi olursun duzeltilir fsh merak etme!bak ben 2 defa asilama yaptim olmadi.esimin spermleri yapisik bende hic bi sorun yok.mikroenjeksiyon yaptik %80 sans var dediler pazar gunu adet oldum zaten ayin 14u test gunuydu negatif cikti.altüst oldum!napalim 2 ay sonra tekrar deniycez.allahtan umut kesilmez.dua et allah insallah hepimizi guldurur!allah yardimcin olsun canim!

anladım cnmmm almanlar o tarz şeylere önem verselerdi zaten bol çocuklu olurlardıı:roflol:

şaka tabii....ama alman türk farketmez böle bişeyi hastasına yapmamalııydıı üzülme canım bu duurmlar araştırılır iyi sonuçlar alırsın cnmmm

semoşş cnm nerelerdeydin sen yawwww.......canım üzülmee tatlım bana bak fsh düşürmke için hayır tohumu içiyolar sende iç canım ya bitkisel bişey bu jinekolojide yazıyor kadının birinin çok düşmüş cnmm ....hemen karamsar olma benim hormonlarımda bişey yok adet göremiyorum yaşım genç eşimin sprmeleri az ve hareektsiz ama bu durumda bile mikrounun tutup tutmayacağını bilmiyorum tedaviye başladım hala lay loy lomum bennnn yarın kontrolüm var görecezz ne olmuşş

kızlar merhaba ben doktordan geldim

herşey iyi dedi doktorum en büyüğü 10 mm olmak üzere yaklaşık 15 -16 yumurtam var yarın ve öteki günde aynı şekilde devam dedi iğne olmaya ve artı bir iğne verdi ben gene heycandan unuttum neden bu diye sormaya yarın bi tarafıma gonalf bi tarafıma da o iğneyi yapacağımmm

benden bu kadar gelişme canlarımm p.tesi gelişenleri de yazarımmm

Arkadaşlar ben hala adet olamadım deli olcam 29.gün bugün..Perşembe günü adet olmam gerekiyordu..lucrin adet gecikmesi yapar mı?Adetin 2. yada 3. günü çağırdı doktorum ama olamıyorum.normalde adet düzensizliğim yok..

CNM ÖNCELİKLE STRES YAPMAA AHHH BU STRES HERŞEYİN BELASI BU YAA

BİLİYORUM ÇOK ZOR BEN GEÇEN SENE ÖLEYDİM YAŞADIĞIM HÜSRAN SONÇLARDAN SONRA KOYVERİM GİTTİ HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR İŞTEE

BAK CNM İLACINI NETTEN ARAŞTIRDIMMM

Lucrin (GnRH analogları) Bu grup ilaçlar, normalde beyinde salgılanan ve yumurtalıkları uyaran LH ve FSH hormonlarını kontrol altına almak için kullanılır. Bu şekilde hem yumurtalık ların uyarılması bizim denetimimize girer, hemde gelişen follikül lerin vaktinden önce çatlamaları önlenmiş olur. Tüp bebek için en önemli ilaçtır

CNM YAPAR BENCE DOKTORUNLA KONUŞŞŞ BUNUU

canım sen hangi ilaçları kullanıyorsun?hemşirelerle konuştum geçikme yapabiliyormuş bazılarında..pazartesiye kadar olmazsam tahlilleri herhangi bir hastanede yaptırıp göstercem doktoruma...lucrinden sonra gonal f ye başlıcam sanırım inşallah..

Merhaba canım,lucrin iğneleri adette gecikme yapabilir..Vücutta bir yalancı gebelik ,geçici menapoz gibi bir durum yaratır..Korkulacak bir şey yok tatlım..:1hug:

adet belirtilerini yaşıyorum inşallah bir an önce olurum.peki canım bunun bir zararı olmaz dimi tedavide?bende pko da var fakat ilk defa gecikiyor adetim.eşimin sperm sayısı düşük olduğu için başladık (mikroenjeksiyon ) tedaviye...desteğin için tekrar teşekkür ederim..

Zararı olmaz canım..zaten tüp bebek tedavilerinde uygulanan bir yöntem:1hug:

dirimkizi hangi hastaneye gidiosun sen?insallah hersey yolunda gider benim yasadigimi yasamazsin...ilk denemenmi bu?

dirimkizi hangi hastaneye gidiosun sen?insallah hersey yolunda gider benim yasadigimi yasamazsin...ilk denemenmi bu?

cnm senin yazını okudum çok geçmiş olsun çok büyük bir sorumsuzluk var bence

senin olayında sen baştan çok yıpranmışsın bende istanbulda başka tedavilerde yıprandım ama ....şuan gittiğim hastane ve doktorum çok iyi bir arkadaşım kendisinde hamile kaldı
ve birçok kişi var hastası özellikle ileri yaşda kadınlar var tüp bebek yaptıran ....

ben b.evler medıcalparka gidiyorum cnm doktorum latif celal küpelioğlu

çok güler yüzlü çok tatlı ve güven veren bir doktor cnm...hastane personelide çok iyi güsel yüzlü ben mesela muayne olacağım ilk önce hostes masayı hazırlıyor örrtümü terliğimi bırakıyor sonra ben hazırlanıyorum....sonra hemşire gelip dosyamı açıyor gayet güler yüzlü gayet samimi bir şekilde halim hatrmı soruyor sonra doktorum gelip muaynemi ediyor çok pozitif kendisio kadar rahatımki, cnm diğer tedavilerde günelrce ağladığımı bilirim gerek ilgisizliklerinden gerek tedavinin olumsuzluğundan ...şimdi şaşırıyorum bu şekilde olunca 5.günüm iğenmede çok relaxsım yani...ialcım kilom ve boyuma göre ayarlandı ..ilaçların tarfi için ise başka bir hemiişire ilgileniyor ...yani muaynede doktorla giren hemşire doktorun dediklerini not alıyor ve yapılması gerenkleri söyleyip çekliyor...o hemşirede kendi görevini tamamlayıp diğer işlemler için başka hemşireye yönlendiriyo...yani 1 doktor ve 2 hemşire var ...çok memnunum eminimki herşeyin ve benim vücudumun verdiği tepkiye göre en iyisini yapacaklar olmazsa allaha kalış bişey bu .....

Merhaba arkadaşlar bu mikro tedavisi sırasında her gün mü hastaneye gitmek gerekiyor?

Merhaba arkadaşlar bu mikro tedavisi sırasında her gün mü hastaneye gitmek gerekiyor?

hayır cnm ben ilk iğnemi çarşamba oldum c.tesi kontrole çağırdı

c.teside p.tesiye çağırdı yaırn saat 9 da randevum varrrr bakalım neler olmuşş

bende yumurtalr kaç mm gelince çatlatıyolar merak ediyorum

dirimkizi walla benim hastanede öyle hakkini yememek lazim.ayni anlattigin gibi cok ilgili ve cok guler yüzlüler.ayni zamanda telefonlada arayip nasilsin ilaclar tamammi falan die de ariolardi.hemsirelerde süperlerdi yani.hersey cok olumluydu.ama allah istemedi demekki diorum.yanlis anlama sakin insallah seninki tutar ama sen yinede kendini cok umutlandirip sonrada yikma olurmu.bana da hersey cok olumlu süper dediler ama sonuc negatif.ayni seyleri yasamani gercekten istemem.sen normal biseymis gibi davran.ne biliym transfer olduktan sonrada pek düsünme.ama pregesteron igne varya o mahfediyo insani.benim popomdaki morluklar hala duruo mesela.hersey istedigin gibi olur umarim.benim 8 tane dondurulmus embriyom var 2 ay sonra insallah tekrar deniycez.yalniz bizde soyle bisey var biz kimseye soylemedik.annem ve kayinvalidem den baska kimse bilmio.ne zorluklarla yaptik bu isleri bi bilsen.söylemek istemioruz.sonra herkes ayni sorulari sorcak ayni cvplari defalarca anlat bu daha cok yipratir die düsündük.babalarimiz bile bilmio yani.bakalim herseyin hayirlisi...

arkadaşlar ben bu gün merkeze gittim adetimin 2.günü bugün.kan testi yapıldı ve ultrasonla bakıldı ..ultrasonda birde çikolata kisti çıktı yumurtalıklarda çok endişeliyim bu bana tedavimde sorun çıkartırmı?zaten mikro yapcaz eşimin siperm sayısı az olduğu için.. hemşirelere sordum önemli değil gerekirse yumurta toplama işleminde halledilir endişelenicek bir durum yok dediler..gonal-f ye başlıcam bugün (doz 150)perşembe günü tekrar çağırdılar..hiç rahat değilim desteğinize ihtiyacım var..

know hic takma kafana önemli diil halledilebilcek bise en azindan icini rahat tut bence.tedavide hayirli olsun insallah hayirli sonuclar alirsin!!

çok üzüldüm canım ya pko olduğumu 2 hafta önce öğrendim şimdide çikolata kisti olduğunu öğreniyorum..zaten mecbur micro yapcaz oda olmazsa diye çok korkuyorum..inşallah önemli bişey değildir..sağol

karanfil28 canım bir gonal-f ye 150 ile başlamam normal mi?birde çikolata kisti var diyetransfer zamanı bir tane embriyo koymazlar di mi?

Canım benim bildiğim çikolata kistini almadan tedavi yapmazlar..Ama hemşireler farklı düşünmüş:sm_confused:

merh. arkadaşlar bende 3 gündür denizde idm nete giremedim.Çarşamba günü histeroskopi yapılacak hayırlısı ilede eylülde ist. nenehatunda tedaviye başlıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…