- Konu Sahibi EU2
-
ya esimin spermlerini duzeltmek söz konusu deil.oyle bi tedavisi yokmus yani
esim kucukken kasiklarindan amelyat olmus ondan kaynaklaniyormus.ve amelyat eden dr.boyle bi problem olabilir demis ama onlemleri almamis.almanyada ameliyat oldugu icin almanlarda boyle seylere onem vermedikleri icin boyle olmasi normal.allah herseyin hayirlisini versin insallah napalim..
ARKADAŞLAR ben de dün doktora gittim.farlutal al iç dedmişti içtim ama det olmadım sonra bana cyclo progynova verdi hastalanınca gel dedi.bende tüp bebek denemek istiyorum ama ümitsizim aşılama sonucum negatif tüp bebekte tutmaz eminim.adet olamıyorum fsh çok yüksek benim asla bebeğim olmaz benim.eşimin ailesi torun istiyoruz denemeya başladılar bende moral sıfır çok ümitsizim artık ben
Arkadaşlar ben hala adet olamadım deli olcam 29.gün bugün..Perşembe günü adet olmam gerekiyordu..lucrin adet gecikmesi yapar mı?Adetin 2. yada 3. günü çağırdı doktorum ama olamıyorum.normalde adet düzensizliğim yok..
canım sen hangi ilaçları kullanıyorsun?hemşirelerle konuştum geçikme yapabiliyormuş bazılarında..pazartesiye kadar olmazsam tahlilleri herhangi bir hastanede yaptırıp göstercem doktoruma...lucrinden sonra gonal f ye başlıcam sanırım inşallah..
teşekkür ederim canım inşallah yoktur sağol desteğin için..
adet belirtilerini yaşıyorum inşallah bir an önce olurum.peki canım bunun bir zararı olmaz dimi tedavide?bende pko da var fakat ilk defa gecikiyor adetim.eşimin sperm sayısı düşük olduğu için başladık (mikroenjeksiyon ) tedaviye...desteğin için tekrar teşekkür ederim..
dirimkizi hangi hastaneye gidiosun sen?insallah hersey yolunda gider benim yasadigimi yasamazsin...ilk denemenmi bu?
Merhaba arkadaşlar bu mikro tedavisi sırasında her gün mü hastaneye gitmek gerekiyor?
know hic takma kafana önemli diil halledilebilcek bise en azindan icini rahat tut bence.tedavide hayirli olsun insallah hayirli sonuclar alirsin!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?